Προς το περιεχόμενο

Φουτουριστικές περιπέτειες & αστυνομικά θρίλερ επιστημονικής φαντασίας

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους τους Σινεφίλ insomniacs!

Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μια ιδιαίτερη λαχτάρα για ταινίες όπως οι παρακάτω.

Ultraviolet

Aeonflux

Serenity

Minority Report

Code 46

Blade Runner

I robot

Blade 1,2,3

Night Watch

Underworld 1,2

Bloodrayne

Δηλαδή φουτουριστικές περιπέτειες & αστυνομικά θρίλερ επιστημονικής φαντασίας.

Μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε αναφέροντας και άλλες σε αυτό το μοτίβο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

:arrow: EDIT : Από εδώ και κάτω θα συγκεντρώνω όσες ταινίες προτείνετε (και έχω δει) καθώς και όσες τυχόν θυμηθώ στο μέλλον.

Για να γίνει όσο το δυνατόν πιο φιλικό στους νέους αναγνώστες θα φροντίσω να τονίσω με bold όσες ταινίες πληρούν τα περισσότερα κριτήρια*. Όσες πάλι δεν πληρούν κανένα, προστίθενται στα 'Εκτός'. :razz:

Pitch Black

The Chronicles of Riddick

Equilibrium

The island

Alien 1,2,3,4

Predator 1,2

Alien vs. Predator

Total Recall

Contact

Sphere

Red Planet

Gattaca

Brazil

Dark City

The Fifth Element

12 Monkeys

Matrix 1,2,3

Animatrix

Ghost in the Shell

Ghost in the Shell 2 - Innocence

Ghost in the Shell - Stand Alone Complex (σειρά)

Final Fantasy : The Spirits Within

Finaly Fantasy : Advent Children

Elektra

Resident Evil 1,2

Mad Max 1,2,3

Fortress 1,2

Vampire Hunter D

Daywatch

La Cite des Enfants Perdus

Delicatessen

eXistenZ

K-Pax

Dark Fury

Johnny Mnemonic

Outland

THX 1138

Tron

Natural City

Escape from New York

Dune

Εκτός : War of the worlds / Kill Bill 1,2 / The Transporter 1,2 / Batman Begins / Mission Impossible 1,2,3 / The Bourne Identity / The Bourne Supremacy / Cellular / Paycheck / Armageddon / Independence Day / National Treasure / Ocean's Eleven / Ocean's Twelve / Interview with a Vampire / Constantine / Enemy mine / Star Wars 1,2,3,4,5,6 / Star Trek (σειρά) / Donnie Darko / V for Vendetta

Αν δείτε κάποιο που έχει προταθεί και δεν το συμπεριέλαβα πουθενά > pm!

Αν δείτε κάποιο που διαφωνείτε με την κατηγοριοποίηση > δημόσια κοινοποίηση.

*τα κριτήρια : Sci-Fi / Fantasy / Action / Thriller / Drama (μάλλον με αυτή τη σειρά...)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

η λίστα σου είναι σε μεγάλο εύρος θεματικό. (απο βαμπιρ σε Space Adventure movie και σε futuristic drama/thriller.)

Θα αποπειραθώ κάποιες προτάσεις:

Pitch Black

και το sequel του: The Chronicles of Riddick

Equilibrium

The island

Όλα τα Aliens (απο 1 έως 4)

Όλα τα Predators (1, 2 και αν είσαι σε πολλά κέφια δες και το Alien VS predator αν και ήταν λίγο φόλα)

Total Recall

Gattaca

The fifth element (ειδικά αν έχεις αυπνίες)

War of the worlds

Μπορείς να τσεκάρεις και τις animated ταινίες

Finaly Fantasy: The Spirits Within

και λιγότερο το Advent Children (όχι ότι δεν είναι καλό, απλά είναι λίγο σαν digimon)

Edit: διορθώθηκε ο τίτλος του Pitch Black

Δημοσ.

Φίλε Praetorian σε ευχαριστώ πολύ!

Θα δοκιμάσω τα :

Pitch Black

The Chronicles of Riddick

Equilibrium

The island

War of the worlds

μιας και όλα τα άλλα τα έχω δει. Από αυτά που πρότεινες πάντως και έχω δει βλέπω ότι έπιασες μια χαρά το είδος που αναζητούσα! :)

Δημοσ.

Praetorian απο το στομα μου την πηρες τη λιστα μιλαμε!

(Το πρωτο λεγεται Pitch Black).

CyberWalker δες τα οπωσδηποτε αυτα, ειναι ακριβως στο ειδος που ψαχνεις (αν εξαιρεσουμε τους βρικολακες :P)

Για βρυκολακες και φουτουριστικα, δες τη συνεντευξη με εναν βρυκολακα αν σου εχει ξεφυγει. Επισης, το Κονσταντιν.

Δημοσ.

Daywatch

Elektra

Kill Bill 1,2

Matrix

Animatrix

The Transporter 1,2

Batman Begins

Mission Impossible 1,2,3

Resident Evil 1,2

The Bourne Supremacy

The Bourne Identity

Cellular

Paycheck

Independence Day

Τιποτα πιο κλασσικο οπως:

National Treasure

Ocean's Eleven

Ocean's Twelve

Δημοσ.
Βρες την anime σειρά: Ghost in the Shell - Stand Alone Complex

2 seasons + μια ταινία σαν sequel της σειράς. Υπότιτλοι μόνο στα Αγγλικά.

Πωωωωωωπωωωω!!!

KX5 σε ευχαριστώ πολύ! Το Ghost in the Shell (την ταινία) την λάτρεψα! Την είδα πριν πολύ χρόνια σε VHS τότε όταν ακόμα ήμουν μικρός, εν συνεχεία την βρήκα στο internet μεταφρασμένη στα αγγλικά (χάνει πολύ!) και μετέπειτα σε DVD (παραδόξως η μετάφραση η ελληνική μου φάνηκε καλύτερη)...

Από το link που έδωσες βλέπω ότι θα ενθουσιαστώ και με τη σειρά!

Και πάλι ευχαριστώ, πολύ καλή πρόταση!

Δημοσ.

Daywatch

...

National Treasure

Ευχαριστώ πολύ κι εσένα Luxx, από ότι είδα το DayWatch είναι το sequel του NightWatch που γράφω παραπάνω, οπότε εκτιμώ ότι σίγουρα θα είναι στο στυλ που ψάχνω! Τα υπόλοιπα τα έχω δει όλα, εκτός από το 'National Treasure' και ομολογουμένως τα περισσότερα μου άρεσαν, όμως δεν ανήκουν στο ύφος που περιγράφω. Τα μόνα που θα λέγαμε ότι ανήκουν είναι τα Matrix 1,2,3 & Animatrix. (με το animatrix να ξεχωρίζει κατά πολύ!) :!:

Μια ταινία που είναι επίσης φουτουριστική αλλά δεν την συμπεριέλαβα σκοπίμως είναι και το RedPlanet. Όπως επίσης και τα Starwars. Ελπίζω να βοηθώ με αυτές τις διευκρινήσεις αντί να μπερδεύω περισσότερο. :)

Πάντως ήδη μου έχετε δώσει πολύ υλικό (5 ταινίες + 2 σειρές!) οπότε μπορώ να πω ότι σε μεγάλο βαθμό με καλύψατε!

Όποιος φυσικά έχει κάτι ακόμα στο μυαλό του ας το αναφέρει για να μπορέσει το thread να εξυπηρετήσει ως βάση και άλλους στο μέλλον...

Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση και τις πολύ εύστοχες προτάσεις! :mrgreen:

Δημοσ.

Ερωτηση: εχω δει το "chronicles of riddick" που προτεινει ενας φιλος πιο πανω και τα σπαει!!!μηπως γνωριζετε αν ειναι συνεχεια μιας αλλης ταινιας?ενας φιλος μου το ειπε και δεν ξερω αν ισχυει...

• Moderators
Δημοσ.

το είπα πιο πάνω. Είναι συνέχεια του Pitch Black.

(επίσης αν θέλεις να τα δεις όλα, υπάρχει και ένα OVA με τίτλο Dark Fury που δείχνει γεγονότα μεταξύ του Pitch Dark και του Chronicles of Riddick, ενώ υπάρχει και το πολύ καλό pc game "Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay" που δείχνει γεγονότα πριν το Pitch Black.

Twelve monkeys και Brazil τα προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα.

Επίσης αποσύρω (αν γίνεται) το War of the Worlds. Μάλλον είναι σε άλλο κλιμα και δεν είναι και καμμιά άξια λόγου ταινία.

Edit: διορθώθηκε ο τίτλος του Pitch Black

Δημοσ.
Να υποθεσω οτι τα twelve monkeys, brazil τα εχεις δει; ;) :mrgreen:

:mrgreen:

Το abre los ojos νομίζω πιάνεται, όχι;

Έχει δει κανείς τα Johnny Mnemonic και 13th floor; Εντυπώσεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...