CyberWalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα σε όλους τους Σινεφίλ insomniacs! Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μια ιδιαίτερη λαχτάρα για ταινίες όπως οι παρακάτω. Ultraviolet Aeonflux Serenity Minority Report Code 46 Blade Runner I robot Blade 1,2,3 Night Watch Underworld 1,2 Bloodrayne Δηλαδή φουτουριστικές περιπέτειες & αστυνομικά θρίλερ επιστημονικής φαντασίας. Μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε αναφέροντας και άλλες σε αυτό το μοτίβο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :arrow: EDIT : Από εδώ και κάτω θα συγκεντρώνω όσες ταινίες προτείνετε (και έχω δει) καθώς και όσες τυχόν θυμηθώ στο μέλλον. Για να γίνει όσο το δυνατόν πιο φιλικό στους νέους αναγνώστες θα φροντίσω να τονίσω με bold όσες ταινίες πληρούν τα περισσότερα κριτήρια*. Όσες πάλι δεν πληρούν κανένα, προστίθενται στα 'Εκτός'. :razz: Pitch Black The Chronicles of Riddick Equilibrium The island Alien 1,2,3,4 Predator 1,2 Alien vs. Predator Total Recall Contact Sphere Red Planet Gattaca Brazil Dark City The Fifth Element 12 Monkeys Matrix 1,2,3 Animatrix Ghost in the Shell Ghost in the Shell 2 - Innocence Ghost in the Shell - Stand Alone Complex (σειρά) Final Fantasy : The Spirits Within Finaly Fantasy : Advent Children Elektra Resident Evil 1,2 Mad Max 1,2,3 Fortress 1,2 Vampire Hunter D Daywatch La Cite des Enfants Perdus Delicatessen eXistenZ K-Pax Dark Fury Johnny Mnemonic Outland THX 1138 Tron Natural City Escape from New York Dune Εκτός : War of the worlds / Kill Bill 1,2 / The Transporter 1,2 / Batman Begins / Mission Impossible 1,2,3 / The Bourne Identity / The Bourne Supremacy / Cellular / Paycheck / Armageddon / Independence Day / National Treasure / Ocean's Eleven / Ocean's Twelve / Interview with a Vampire / Constantine / Enemy mine / Star Wars 1,2,3,4,5,6 / Star Trek (σειρά) / Donnie Darko / V for Vendetta Αν δείτε κάποιο που έχει προταθεί και δεν το συμπεριέλαβα πουθενά > pm! Αν δείτε κάποιο που διαφωνείτε με την κατηγοριοποίηση > δημόσια κοινοποίηση. *τα κριτήρια : Sci-Fi / Fantasy / Action / Thriller / Drama (μάλλον με αυτή τη σειρά...)
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 η λίστα σου είναι σε μεγάλο εύρος θεματικό. (απο βαμπιρ σε Space Adventure movie και σε futuristic drama/thriller.) Θα αποπειραθώ κάποιες προτάσεις: Pitch Black και το sequel του: The Chronicles of Riddick Equilibrium The island Όλα τα Aliens (απο 1 έως 4) Όλα τα Predators (1, 2 και αν είσαι σε πολλά κέφια δες και το Alien VS predator αν και ήταν λίγο φόλα) Total Recall Gattaca The fifth element (ειδικά αν έχεις αυπνίες) War of the worlds Μπορείς να τσεκάρεις και τις animated ταινίες Finaly Fantasy: The Spirits Within και λιγότερο το Advent Children (όχι ότι δεν είναι καλό, απλά είναι λίγο σαν digimon) Edit: διορθώθηκε ο τίτλος του Pitch Black
CyberWalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε Praetorian σε ευχαριστώ πολύ! Θα δοκιμάσω τα : Pitch Black The Chronicles of Riddick Equilibrium The island War of the worlds μιας και όλα τα άλλα τα έχω δει. Από αυτά που πρότεινες πάντως και έχω δει βλέπω ότι έπιασες μια χαρά το είδος που αναζητούσα!
qspock Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Praetorian απο το στομα μου την πηρες τη λιστα μιλαμε! (Το πρωτο λεγεται Pitch Black). CyberWalker δες τα οπωσδηποτε αυτα, ειναι ακριβως στο ειδος που ψαχνεις (αν εξαιρεσουμε τους βρικολακες ) Για βρυκολακες και φουτουριστικα, δες τη συνεντευξη με εναν βρυκολακα αν σου εχει ξεφυγει. Επισης, το Κονσταντιν.
kx5 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Βρες την anime σειρά: Ghost in the Shell - Stand Alone Complex 2 seasons + μια ταινία σαν sequel της σειράς. Υπότιτλοι μόνο στα Αγγλικά.
Luxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Daywatch Elektra Kill Bill 1,2 Matrix Animatrix The Transporter 1,2 Batman Begins Mission Impossible 1,2,3 Resident Evil 1,2 The Bourne Supremacy The Bourne Identity Cellular Paycheck Independence Day Τιποτα πιο κλασσικο οπως: National Treasure Ocean's Eleven Ocean's Twelve
CyberWalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Βρες την anime σειρά: Ghost in the Shell - Stand Alone Complex2 seasons + μια ταινία σαν sequel της σειράς. Υπότιτλοι μόνο στα Αγγλικά. Πωωωωωωπωωωω!!! KX5 σε ευχαριστώ πολύ! Το Ghost in the Shell (την ταινία) την λάτρεψα! Την είδα πριν πολύ χρόνια σε VHS τότε όταν ακόμα ήμουν μικρός, εν συνεχεία την βρήκα στο internet μεταφρασμένη στα αγγλικά (χάνει πολύ!) και μετέπειτα σε DVD (παραδόξως η μετάφραση η ελληνική μου φάνηκε καλύτερη)... Από το link που έδωσες βλέπω ότι θα ενθουσιαστώ και με τη σειρά! Και πάλι ευχαριστώ, πολύ καλή πρόταση!
CyberWalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Daywatch ... National Treasure Ευχαριστώ πολύ κι εσένα Luxx, από ότι είδα το DayWatch είναι το sequel του NightWatch που γράφω παραπάνω, οπότε εκτιμώ ότι σίγουρα θα είναι στο στυλ που ψάχνω! Τα υπόλοιπα τα έχω δει όλα, εκτός από το 'National Treasure' και ομολογουμένως τα περισσότερα μου άρεσαν, όμως δεν ανήκουν στο ύφος που περιγράφω. Τα μόνα που θα λέγαμε ότι ανήκουν είναι τα Matrix 1,2,3 & Animatrix. (με το animatrix να ξεχωρίζει κατά πολύ!) :!: Μια ταινία που είναι επίσης φουτουριστική αλλά δεν την συμπεριέλαβα σκοπίμως είναι και το RedPlanet. Όπως επίσης και τα Starwars. Ελπίζω να βοηθώ με αυτές τις διευκρινήσεις αντί να μπερδεύω περισσότερο. Πάντως ήδη μου έχετε δώσει πολύ υλικό (5 ταινίες + 2 σειρές!) οπότε μπορώ να πω ότι σε μεγάλο βαθμό με καλύψατε! Όποιος φυσικά έχει κάτι ακόμα στο μυαλό του ας το αναφέρει για να μπορέσει το thread να εξυπηρετήσει ως βάση και άλλους στο μέλλον... Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση και τις πολύ εύστοχες προτάσεις!
theobabis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Να υποθεσω οτι τα twelve monkeys, brazil τα εχεις δει;
bandit4 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ερωτηση: εχω δει το "chronicles of riddick" που προτεινει ενας φιλος πιο πανω και τα σπαει!!!μηπως γνωριζετε αν ειναι συνεχεια μιας αλλης ταινιας?ενας φιλος μου το ειπε και δεν ξερω αν ισχυει...
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 το είπα πιο πάνω. Είναι συνέχεια του Pitch Black. (επίσης αν θέλεις να τα δεις όλα, υπάρχει και ένα OVA με τίτλο Dark Fury που δείχνει γεγονότα μεταξύ του Pitch Dark και του Chronicles of Riddick, ενώ υπάρχει και το πολύ καλό pc game "Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay" που δείχνει γεγονότα πριν το Pitch Black. Twelve monkeys και Brazil τα προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα. Επίσης αποσύρω (αν γίνεται) το War of the Worlds. Μάλλον είναι σε άλλο κλιμα και δεν είναι και καμμιά άξια λόγου ταινία. Edit: διορθώθηκε ο τίτλος του Pitch Black
tolis_01 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Είναι συνέχεια του Pitch Dark. Pitch Black. Μα γιατί επιμένετε να το λέτε Pitch Dark?
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Κακή μνήμη. Λάθος μου
KaizerSoze Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Blade Runner Blade Runner Blade Runner Blade Runner
cassidy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Να υποθεσω οτι τα twelve monkeys, brazil τα εχεις δει; Το abre los ojos νομίζω πιάνεται, όχι; Έχει δει κανείς τα Johnny Mnemonic και 13th floor; Εντυπώσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.