Προς το περιεχόμενο

Περί Σπουδής Μουσικής ή Οργάνου

Silok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδάκια έχει χτυπήσει το κοντέρ 36 12μηνα και ο δαίμονας της μουσικής δεν λέει να μ'αφήσει ήσυχο(το καλό που του θέλω).Στα αρχαία χρόνια ασχολήθηκα με το djλίκι αλλά τα παράτησα επειδή μας έφαγαν τα ντιριντάχτα και όταν άκουγα από πελάτη τη λέξη παραγγελιά πέταγα στιλέτα.Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με sound editing και mixing με το cd architect.Δεν μπορώ με καμία κυβέρνηση να παίξω με pc dj consoles βλ.βινύλλιο κολλημένος.Επειδή θέλω να το πάω λίγο παραπέρα και επειδή όταν βλέπω djs να κάνουν τρελλά με πικ απς,σύνθια,σάμπλερς και δεν συμμαζεύεται σκέφτηκα να πάω σε κάποιο ωδείο,ωτρεία κλπ.Αλλά θέλω να μάθω midi τεχνολογία και πλήκτρα.Υπάρχει κάποια σχολή που να τα διδάσκει αυτά?Πόσο καιρό θα μου πάρει(έχω καλό ρεπριζ)Διδάσκουν μόνο απόγευμα aka αρμπάϊτ.Και στο φινάλε διδάσκουν πραγματικά ή ν'αρχίσω με tytorials κι ότι βγεί;Όλα αυτά βέβαια θέλω να τα κάνω για την τάβλα μου και σας το υπόσχομαι πως δεν θα με δείτε στο κριθάρ τσάνελ να στελνω κομμάτι εκεί που ψάχνουν για στήθια.Είναι ένα παιδικό όνειρο που από ατυχή γεγονότα βλ.ανέχεια και αργότερα από μ@μ@κίες δικές μου δεν εκπληρώθηκε ποτέ και λέω μπας και στα γεροντάματα κάνω κι εγώ καμιά bassline.Ά και το μαλλί παίζει ρόλο.Σχολές μόνο από Σαλόνικα γιατί εδώ γερνάω.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως τα ωδεία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για Djing...

Μόνο για πλήκτρα αξίζει να μάθεις πιάνο,για την τεχνική δηλ,ανεξαρτησία χεριών/δακτύλων κτλπ...

Μόνο για αυτό ένα καλό ωδείο ή ένας καθηγητής(ιδιαίτερο) είναι μονόδρομος.

Με προτιμότερο το ιδιαίτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...