poky30 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 καλησπερα σε ολους.εχω ενα dvd της εταιριας nec και προσφατα αγορασα και ενα δευτερο της asus.δεν μου αναγνωριζει ομως το dvd της asus.αυτο που εκανα ειναι να συνδεσω με τα 2 καλωδια που πηγαινουν στο nec(το πλακε και το τετραπλο) παραλληλα.ειναι η σωστη συνδεση η πρεπει να κανω κατι αλλο?σας ευχαριστω πολυ.
doc1000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 εφόσον τα βάζεις στην ίδια καλωδιοταινία (τον ίδιο controller δηλαδή) πρέπει να ορίσεις master και slave συσκευή. Κοινώς μετακινείς το jumperάκι στην πίσω μεριά του Asus στην ένδειξη slave
poky30 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 φιλε doc1000 ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα επειδη δεν ειμαι καλος γνωστης του θεματος,τι ειναι το jumper?
doc1000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Στο πίσω μέρος του drive θα δεις ένα μικροσκοπικό δακτυλιδάκι. Αυτό το τραβάς έξω και το ξαναβάζεις στη διπλανή θέση (θέση slave). Δες και τη φωτό για να το καταλάβεις.
poky30 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ευχαριστω πολυ φιλε μου. εκανα αυτο ποου ειπες και δουλεψαν ολα μια χαρα.και παλι ενα μεγαλω ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.