notorious20 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Exo ena forito fujitsu siemens amilo m1420.. Edw kai treis meres mou dimioyrgei to eksis provlima.. otan paw na ton anoikso tremopaizei i othoni mexri pou telika anoigei kanonika.. to idio provlima moy dimioyrgeitai kai stin logging screen ton windows.. kamia idea gia to ti mporei na ftaei??
Solmyr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Συνηθως τετοιου ειδους προβληματα εχουν να κανουν με κακη επαφη των καλοδιων τις οθονης που περνανε πισω απο το keyboard. Αν εχεις κατσαβιδια βγαλε το προστατευτικο και το πληκτρολογιο και δες αν εχει φθαρει κατι η δεν υπαρχει καλη επαφη με motherboard. Πριν το κανεις αυτο καλυτερα, βαλε μια εξωτερικη οθονη και δες αν εμφανιζεται και εκει το προβλημα. Γιατι αν δεν υπαρχει κατι τοτε θα βρισκεται αλλου. Για πολλους, και ισως για εσενα, το να ανοιξεις τον υπολογιστη να μην ειναι η καλυτερη ιδεα, αλλα εγω στην θεση σου αυτο θα εκανα. Υ.Γ. Δεν αναλαμβανω καμια ευθυνη
thief7710 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 file mou to idio problima eixe ena fujitsu tis kopelas mou.an ekanes mpros i piso tin othoni stamatage na tremopaizei.kratise kanena xrono etsi ospou mia mera den ksananapse i othoni.pleon mono me eksoteriki othoni ginete douleia. na to anoikso den dokimasa kai tora mou ebales mprizes solmyr pantos i kopela mou pire kainourgio kai oxi fujitsu auti ti fora. kai tora pou to skeftomai kai enos allou filou to fujitsu eixe bgalei problima stin othoni pano sto xrono alla den thimamai an eixe kai se auti ti periptosi na kanei me tremopaiksimo-spasimo.
josephbi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 idio laptop...idio problhma k gw...sto service ths alman hellas mou eipan oti 8elei allagh to "inverter" ths o8onhs...oute pou kserw ti einai...isws kapoios pio empeiros na gnwrizei...
notorious20 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 thanks gia tis apantiseis paidia.. simera mallon tha kano tin egxeirisi..
Solmyr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Kανε καλυτερα πρωτα ενα google : fujitsu siemens amilo screen flickers οπου flicker σημαινει τρεμοπαιζω. Και κοιτα αν υπαρχει καποια λυση/ οδηγιες.
basilis5 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ειχα το ιδιο προβλημα καηκαν ξαφνικα 2-3 γραμμες πιξελ στην οθονη τουf.siemens amilo πηγα και μου αλλαξαν πανελ και αυτο που εβαλαν (περαν του οτι εχω βασιμες υποψιες πως ηταν μετχαχειρησμενο) παρουσιαζε το προβλημα που λες τους το πηγα πισω (ΑΛΜΑΝ) και μου ειπαν πως ειναι φυσιολογικο τους λεω και γιατι δεν το κανε οταν το πηρα και το κανει τωρα που βαλατε νεο πανελ μου ειπε,ειναι φυσιολογικο! μετα απο ενα σχετικο χαμο του αλλαξαν πανελ αυτη τη φορα καινουργιο μια χαρα ...μεχρι που μια μερα καηκε η μητρικη και δεν ξανα ανοιξε το λαπτοπ... αν εισαι εντος εγγυησης πηγαινε και απαιτησε να στην αλλαξουν και αν εισαι 1-2 ετος εισαι στην ιδια κατηγορια με εμενα δηλαδη,κανεις αγωγη και διεκδικεις εγγυηση οπβως σου ανηκει καλη επιτυχια
johnny81 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Παρομοιο προβλημα ειχα και εγω με το amilo πηγε 2 φορες για σερβις στα επισημα της fujitsu. τη πρωτη δεν "καταλαβαν" τι ειχε και αλλαξανε προληπτικα καρτα γραφικων οποτε το πηρα πισω οπως ηταν.το χρησιμοποιησα και πεταει εξτρα καθετες γραμμες με καμενα πιξελ. το ξαναστειλα συνοδευομενο με απειρα τηλεφωνα μπας και βρω ποιος εξυπνος θεωρησε οτι το ειχε ετοιμο και η πρωτη δικαιολογια ηταν οτι δεν βλεπουμε κατι σημαντικο ισως να ειναι τυπικη συμπεριφορα. Με τα πολλα αλλαξαν οθονη inverter και τα λοιπα πηρε ενα μηνα η ιστορια. Καλη επιτυχια και υπομονη.
21century Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μαλλον εισαστε οι ατυχοι της υποθεσης και παιδια μπορειτε να μας πειτε σε τι μηχανηματα εμφανιστηκε το προβλημα δηλαδη σε ποια μοντελα μηπως υπαρχει καποια προβληματικη σειρα...
basilis5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 δεν θυμαμαι δυστυχως μοντελοτο δικο μου το ειχε το μουλτιραμα τον σεπτεμβρη του 2005 προσφορα μαζι με οφις στα 1500 ευρω (centrino 2.0, 1gb ram, 15.4', 80gb HDD, atix300) μηπως εχει κανεις το ιδιο;να μας πει μοντελο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.