Προς το περιεχόμενο

lacie brick 300 vs mybook 500

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι μεταξύ των 2, και με τον 300 κάνω τη δουλειά μου, απλά αναροτιέμαι μήπως αφου θα τα δώσω που θα τα δώσω να πάρω τον 500αρι...?

άρα πόσο αξιόπιστοι είναι οι 2 δίσκοι?

η διαφορά τιμής αξίζει ?

Δημοσ.

ego tha ekana kati allo.epidi merikoi exoterikoi dinoun 1 xrono eggiisi an kai apo e.e einai 2 xronia ego tha eperna ena diko mou frame kai ena esoteriko disko kai tha ta ekana exoterika.tora mybook tha protimousa apo autous tous 2

Δημοσ.

kai ego nomizo oti einai kaliteri i lusi tou esoterikou+frame. alloste kai oi eksoterikoi to idio einai. akoma kalutera einai na pareis disko server edition oste na exeis kai 5eti egguisi opos eipe kai o poulinos.

Δημοσ.

Οπως εχω γραψει και παλιοτερα, καθε φορα που εβαζα δισκο σε frame, ή ο δισκος θα ειχε προβλημα ή το box μετα απο κανα μηνα. Και δεν ηταν μονο στο δικο μου pc, αλλα και του αδερφου μου και της δουλειας. Προτημισα λοιπον μια ετοιμη λυση και πηρα τον 250αρι myBook γιατι παραπανω χωρο δεν χρειαζόμουν.

Δεν εχω παραπονο, αλλα μου φαινεται ειναι πιο αργός από αλλους (ενδεχομενως να ειναι ο λογος που ειναι και πιο φθηνος).

Δημοσ.

Και οι δυο μια χάρα είναι. Τώρα που χρειάστηκα firewire δίσκο επέλεξα mybook λόγω τιμής, πάντως καλύτερη ποιότητα κατασκευής είναι ο lacie.

Δημοσ.
Οπως εχω γραψει και παλιοτερα, καθε φορα που εβαζα δισκο σε frame, ή ο δισκος θα ειχε προβλημα ή το box μετα απο κανα μηνα. Και δεν ηταν μονο στο δικο μου pc, αλλα και του αδερφου μου και της δουλειας. Προτημισα λοιπον μια ετοιμη λυση και πηρα τον 250αρι myBook γιατι παραπανω χωρο δεν χρειαζόμουν.

Δεν εχω παραπονο, αλλα μου φαινεται ειναι πιο αργός από αλλους (ενδεχομενως να ειναι ο λογος που ειναι και πιο φθηνος).

paraxeno auto pou les

Και οι δυο μια χάρα είναι. Τώρα που χρειάστηκα firewire δίσκο επέλεξα mybook λόγω τιμής, πάντως καλύτερη ποιότητα κατασκευής είναι ο lacie.

tora o/i lacie ti rolo baraei pou toso kairo den ipirxe stin agora antitheta me tin wd.

• Moderators
Δημοσ.

Η Lacie ειναι αμερικάνικη εταιρεία, και υπαρχει στην αγορά παρα πολλά χρονια. (ηταν η πρωτη εταιρεια που εβγαλε εξωτερικο δισκο ενα terrabyte, πριν 4 ή 5 χρονια αμα δεν κανω λαθος).

Απλα στο ελλάντα δεν υπηρχε...

Δημοσ.
dimokritos pira 2 wd 320ys me 5 xronia eggiisi kai oi 2 min po tin lexi.kai panta eperna wd kai proti for apou ixa provlima kai exas akai 319 giga backup

sopa re. ti atuxia itan auti... kai ego mono wd pairno panta. den topira gia backup alla pote den mou eixe tuxei prob me disko. elpizo i periptosi sou na anikei stis eksaireseis...

Δημοσ.
paraxeno auto pou les

tora o/i lacie ti rolo baraei pou toso kairo den ipirxe stin agora antitheta me tin wd.

Pouline dropi! I lacie iparxei toulaxiston 5 xronia. Kai tote tin anakalipsa egw. Episeis, exontas anoiksei me ilektroniko+Y/H case apo lacie i gnomi twn idikwn itan oti i ilopoiisi apo pleuras ilikou itan i kaliteri pou eixan dei.

Vevaia kai egw Icy Box kai WD exw, alla ebisteuomai apolita tin Lacie. Stin douleia exoume 4x1Tb boxies, ta misa ta exoume modified me allous diskous etc kai oute mia fora den exoume dei to write data failed pou einai poli sixno fenomeno sta koutia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...