Προς το περιεχόμενο

Νέα σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!

Μόλις εχω μετακομίσει στο νέο σπίτι και δεν έχω΄σύνδεση τηλεφώνου. θα ήθελα τη βοήθεια σας τι σύνδεση να κάνω?

Να σημειώσω ότι έδώ και τρεις βδομάδες καλώ στον οτε και πάμε από δευτέρα σε δευτέρα για να γίνει έλεγχος του δικτύου.

Επίσης την περιοχή μου δεν την καλύπτει άμεσα η forthnet ή vivodi αλλά και αυτές χρησιμοποιούν το δίκτυο του οτε.

Δημοσ.

Αχαχαχαχαχαχαχαχα. Καλώς ήρθες στο club.

Sry φίλε μου που γελάω αλλά τα ίδια ακριβώς έχω πάθει κι εγώ. Πριν 2 εβδομάδες μετακόμισα κι εγώ και περιμένω τον ΟΤΕ να έρθει να κάνει προ μέτρηση λέει στα καλώδια στην πολυκατοικία πρώτου έρθουν να μου βάλουν την γραμμή. Το αστείο είναι ότι η προ μέτρηση χρειάζεται ΜΟΝΟ αν η το διαμέρισμα είναι καινούργιο. Σε μια συνομίλα μου με τους τεχνικούς του ΟΤΕ μου λένε ξέρετε κύριε αν ξέρετε κάποιον αριθμό από τα άλλα διαμερίσματα θα μας βοηθούσε και δεν θα χρειαζόταν προ μέτρηση. Την πρώτη φορά που μου το είπε γέλασα και του είπα ότι δεν ξέρω και στην τελική αυτός είναι στον ΟΤΕ και λογικά θα μπορεί να βρει με βάση την διεύθυνση τους αριθμούς. Πλέον και ύστερα από 2 εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο (2007 έχουμε ρε γαμώτοοοοοοοοο) προσπαθώ να τους βρω εγώ και να τους δώσω τους αριθμούς αλλά απλά δεν το σηκώνει κανείς στα τηλέφωνα που μου έχουν δώσει….. Μάλλον θα έχουν πολύ δουλεία τα παιδιά. Θα έχουν βγει να φτιάξουν χαρταετό…

Την Τρίτη θα πάω από τον ΟΤΕ στην περιοχή μου (Αιγάλεω) να δω τι θα κάνω. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο

Δημοσ.

File pepelePew mia apo ta idia kai se mena. Mu zitusane na tus doso to til kapiu gitona gia na mu vgalun arithmo. O arithmos telika vgike (meta apo 15 meres) alla ta provlimata den telionun edo. Episima apo ton ote tis perioxis mu (Kerkira) mu ipane pos to sinergio tu OTE tha kani 1 mina gia na me sindesei!!!

Epidi rotisa kapia pragmatakia to kalitero pu boris na kanis einai na pas ston ote tis perioxis su kai na zitisis na su siblirosune mia anafora paraponon opu tha perigrafis akrivos to provlima. Boris na to kanis kai tilefonika alla kalitera na pas ekei .... ego perimeno 10 meres, Triti proi pao na kano anafora

Δημοσ.

Είναι που όλοι οι τεχνικοί έχουν πάει να βάλουν γραμμη και internet στον Χατζηγιάννη:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Εν έτη 2007 1 μήνα + για μια απλή γραμμή .Α ρε άτιμε πΟΤΕ. Ξύλο που θέλουν όλοι. Ξύλο και Γερμανικό περίπολο......

Δημοσ.
Είναι που όλοι οι τεχνικοί έχουν πάει να βάλουν γραμμη και internet στον Χατζηγιάννη:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Εν έτη 2007 1 μήνα + για μια απλή γραμμή .Α ρε άτιμε πΟΤΕ. Ξύλο που θέλουν όλοι. Ξύλο και Γερμανικό περίπολο......

Υπομονή για το Αιγάλεω (μένω κοντά στον Κηφισό) και Forthnet (αλλά και ΗΟL) φίλε μου..Μπροστά από το σπίτι μου, σκάβουν συνεργεία νυχθημερόν! Τους ρώτησα και μου είπαν περνάνε καλώδια για Forthnet & HOL. Και στο site της Forthnet χτυπώντας τον αριθμό μου, διαθεσιμότητα για αυτόνομο δίκτυο λέει 28/02/06 :) :) :)

Δημοσ.

Επειδή δουλεύω στο καρτεξ του ΟΤΕ ας πω 2 πραγματάκια.

Τον αιρθμό τηλεφώνου άλλου συνδρομητή σας τον ζητάνε για να δούνε σε πιο KV+box θα σας συνδέσουν.

Πολλές φορές ο εμπορικός υπάλληλος περνάει λάθος κέντρο και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα και κολλάει το αίτημα στη φάση της προμέτρησης γιατι ενώ είσαι πχ κέντρο ΕΡΜΟΥ σ έχουν βάλει κέντρο Αποστόλου Παύλου κι εκεί το χασες το παιχνίδι γιατι ο προμετρητής έχει λαθος στοιχεία στα χέρια του :P

Δημοσ.
Υπομονή για το Αιγάλεω (μένω κοντά στον Κηφισό) και Forthnet (αλλά και ΗΟL) φίλε μου..Μπροστά από το σπίτι μου, σκάβουν συνεργεία νυχθημερόν! Τους ρώτησα και μου είπαν περνάνε καλώδια για Forthnet & HOL. Και στο site της Forthnet χτυπώντας τον αριθμό μου, διαθεσιμότητα για αυτόνομο δίκτυο λέει 28/02/06 :) :) :)

Φίλε μου εσύ είσαι τυχέρος. Και εγώ κοντά στον Κηφισό μένω στο ύψος του γηπέδου αλλά δυστηχώς είμαι στο κέντρο Αγίας Βαρβάρας και βάζοντας αριθμούς από την περιοχή βγάζει 01/08/2007 για ιδιόκτυτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...