Προς το περιεχόμενο

motherboard

paketas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ντάξη ρε συ Γιωργάρα δεν λέω μαλακια να κανεις πολλά post αλλα ας μην τους παίρνουμε και όλους από τα μούτρα

και εσύ φίλος paketas η ερώτηση σου πολύ γενική τι ακριβώς έπαθες και πιστεύεις ότι το mobo σου είναι καμένο ? όσο καλύτερη διευκρίνιση δίνεις τόσο πιο σύντομα θα παίρνεις απάντησης ;)

• Moderators
Δημοσ.

Vatos_locos απλά ζητησα να σβηστει ενα από τα 2 τοπικ γιατι ειναι ιδια. Τεσπα αμα νομιζετε οτι το κανω για τα ποστ σβηστε και τα 2 μου μηνυματα...

Δημοσ.

όχι ρε Συ μην αρπάζεστε έτσι τι πράμα είναι αυτό απλά λέω ένταξη το παιδί έχει πρόβλημα και ψάχνει μια απάντηση δικό του λάθος δεν διευκρινίζει από την αρχή δεν παίρνει απάντηση και έτσι ανοίγει άλλο thread δεν το είπα για εσένα προσωπικά απλά το post σου έχω πετύχει πολλά διπλα post και δεν έχω μιλήσει ποτε ενώ υπάρχουν άτομο που άμεσος θα ρίξουν post να φάνε τους άλλους γιατί έκανε διπλό post. δεν είναι λίγο περίεργο όλοι να μιλάνε για τους άλλους και να μην κοιτάνε πως μιλάνε αυτοί ? τελοσπάντων τέλος το offtopic

@paketas όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι κοίτα το τροφοδοτικό σου για αρχή και την vga σου αν έχεις αλλα παλιά κομμάτια δοκίμασε τα να δεις αν θα ξεκινήσει το pc σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...