harrys23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον φιλοι μου εχει λιγες μερες που εφταξα ενα καινουργιο συστημα και θελω να βαλω ψυχτρα στο chipset της μητρικης.η θερμοκρασια ειναι 30 βαθμοι μονο αλλα θελω να κατεβω λιγο ακομα η μητρικη μου ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1034&product=856843 περιμενω τις προτασεις σας. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Oxi!! Μια χαρα ειναι αυτο! Αμα θες παρε εναν 4cm ανεμιστηρα και στερεωσε τον πανω στο παθητικο συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrys23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Oxi!! Μια χαρα ειναι αυτο! Αμα θες παρε εναν 4cm ανεμιστηρα και στερεωσε τον πανω στο παθητικο συστημα. Η αληθεια ειναι οτι σκεφομουν κατι σαν αυτο μονο που αυτο ειναι για τον επεξεργαστη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650309 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δεν βρισκω το ανεμιστηράκι που ειχα παρει 4cm στο e-shop. Δεν ηταν στην κατηγορία ανεμιστηρες κουτιων. Εγω, με παθητικη ψυξη στο chipset, ειχα 52 βαθμους χαλαρα, και τωρα εχω 38. Απλα και μονο επειδη στερεωσα με πατεντα το ανεμιστηρι πανω στη ψυκτρα, κι επειδη εβαλα θερμοαγωγιμη παστα. Δεν θες κατι άλλο. Ειναι μια χαρα οι θερμοκρασιες σου. Κανε το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaddyCool Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 +1 στον φίλτατο GeorgeMan. Με ένα ανεμιστήρι 4cm θα κατέβεις αυτό το λίγο ακόμα. Σίγουρα με ένα άλλο passive cooler αυτό το λίγο θα γινόταν παραπάνω αλλά εγώ στην θέση σου δεν θα "χαλούσα" την αισθητική της μητρικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrys23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 ευχαριστώ GeorgeMan να σε καλα. εγώ στην θέση σου δεν θα "χαλούσα" την αισθητική της μητρικής. Tωρα είπες την σωστή κουβέντα .thank you. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spH3RiCal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 30 βαθμοι ειναι μια χαρα.. Με τη προηγουμενη γενια μητρικων που δεν ειχαν ολοκληρα συστηματα με pipes η θερμοκρασια ηταν γυρω στους 40.. Παντως υπαρχει κατι αναλογι με αυτο που εδειξες και για chipset.. Νομιζω στο hacshop ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 ThnQ DaddyCool, always here να βοηθαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Να και πως το εχω βαλει από πανω. 0101.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ρίξε ένα μάτι στην κορυφή! Thermaltake Spirit II Εγώ αυτό έχω και πραγματικά αξίζει. Και ψύξη και μόστρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ελεος.... 3βολτ του εχεις βαλει? τη τη θες τετεια ψυκτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ρίξε ένα μάτι στην κορυφή!Thermaltake Spirit II Σε λόφο έπεσες! Η κορυφή είναι στο HR-05 ( ThermalRight.com ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806500 Νομίζω πως αυτό είναι ότι πρέπει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Με 4? και 32°C δεν θα βρειτε πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdj Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Το swiftech MCX 159-CU ειναι καλυτερο απο το thermalright . Δεν ειναι παντα τα heatpipes καλυτερα απο τον χαλκο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.