Dark_Sage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Apeuthinomai kuriws stous katoxous ths sigekrimenis mobo alla k opoios allos exei gnwsi einai dekti kathe gnwmi: Loipon eftiaxsa ena neo pc me mobo th sigekrimeni k otan mou to paredwsan apo to magazi eixan balei to "Optional Fan"... Optional fan einai : auto pou to bazeis aristera apo to cpu se mia psixtra py iparxei. Diabazontas to manual meta grafei xaraktiristika: "Install the optional fan only if you are using a passive cooler or a water cooler. Installing the optional fan with an active CPU cooler will interfere with the airflow and destabilize the system" Egw exw panw air flow! Dokimasa na bgalw to optional fan alla einai kala koubwmeno... Na tous to paw pisw na mou to bgaloun?
JOHNX2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 gia pio logo thelis na to bgalis to fan? den iparxi logos...
Dark_Sage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Epeidi to leei to manual oti borei na dimiourgisei problimata.... ti ennoeis giati? afou xrisimopoiw airflow de xreiazetai... na to bgalw monos einai diskolo epeidi den einai klassiko fan, exei kati egopes panw poy koubwnei k de borw na to trabixsw
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Εγω δηλαδή πως το βάζω και το βγάζω ? Δεν είμαι άνθρωπος ? @JohnX2...το ανεμιστηράκι αυτό φυσάει πρός την CPU. Το ανεμιστηράκι της CPU φυσάει πρός το ανεμιστηράκι αυτό. Got it ?
vags Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δεν εχει κανενα προβλημα το ανεμιστηρακι & τι προβλημα να δημιουργησει ενα ανεμιστηρακι, ισα ισα καλυτερα παραπανω παρα λιγοτεροι.
billpeppas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δεν εχει κανενα προβλημα το ανεμιστηρακι & τι προβλημα να δημιουργησει ενα ανεμιστηρακι, ισα ισα καλυτερα παραπανω παρα λιγοτεροι. Έτσι σου είπανε ? Ένα αντίστροφο ανεμιστηράκι χαλάει το όλο air-flow του κουτιού άνετα. [ άσε που το συγκεκριμένο ανεμιστηράκι είναι και ιδιαίτερα θορυβώδες ]
antonl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ρίξε μια ματιά κι εδώ αν θες. Φαντάζομαι ότι είναι σαν το δικό σου fan.
greekzero Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Έχω ακριβώς τo ίδιο mobo και στο CPU έχω ψήκτρα zalman 9700.λοιπόν τo ανεμιστηράκι που δίνει η asus για τo chipset δεν βοηθάει καθόλου εάν δεν έχεις watercooling βγάλε τo γιατί κάνει conflict με τo ανεμιστηράκι τις CPU με αποτέλεσμα να μην βγαίνει αρκετός αέρας έξω από τω κουτί..
thanocaster Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δεν εχει κανενα προβλημα το ανεμιστηρακι & τι προβλημα να δημιουργησει ενα ανεμιστηρακι, ισα ισα καλυτερα παραπανω παρα λιγοτεροι. Αν δεν γνωρίζουμε κάτι καλό είναι να μην προτείνουμε. Προφανώς και δεν ισχύει αυτό που λες. Σημασία δεν έχει πόσα μποφόρ θα σηκώσεις μέσα στο κουτί αλλά να έχουν ομαλή ροή από τη μια πλευρά του κουτιού προς την άλλη... @Dark_Sage: Τράβα το άφοβα το ανεμιστήρι.
adolfos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Εάν δεν βγαίνει με πίεση, σπάστο. Το πιο άχρηστο ανεμιστηράκι που έχω δει. Χίλιες φορές καλύτερα να τοποθετήσεις ένα 40άρι ακριβώς πάνω από την ψύκτρα του northbribge.
Dark_Sage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 na kanw mia erwtisi... auto to optional fan to northbridge psixei?
thanocaster Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Αναλαμβάνει να δημιουργεί ρεύμα αέρα πάνω από το silent pipe και να το ψύχει υποτίθεται αλλά και η θέση στην οποία το έχουν βάλει και το ύψος που έχει το καθιστούν τελείως άχρηστο. Είναι και θορυβώδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.