dimitris_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα σας παΐδια. η ερώτηση μου είναι σχετικά με αρχεία .iso. χρησιμοποιώ το ULTRA-ISO για ανοιγμα,διαβασμα η εγράφη σε cd. το πρόβλημα μου είναι ότι σε ορισμένα αρχεία .iso όταν τα ανοίγω με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μοu βγάζει το ποιο κάτω μήνυμα λάθους. ISO 9660 ο τόμος δεν βρέθηκε. είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου αρχείου και μου το βγάζει αυτό? η φταίει το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ ? προτείνετε μου κάποιο καλύτερο πρόγραμμα από αυτό αν υπάρχει. ευχαριστώ.
Darkman_dd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δοκίμασε αν σου κάνει το ίδιο και με το Nero, το Alcohol και το Daemon Tools
dimitris_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Σ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!! τα αρχεία αυτά ανοίγουν κανονικά με nero και alcohol. αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι αυτά γράφουν απλός την εικόνα σε cd. ενώ εγώ θέλω να ανοίγω να βλέπω το περιεχόμενο και να τους κάνω extrack σε έναν φάκελο όπως κάνω με το ultra-iso
Eusebius Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Κατέβασε το 7-Zip (καλύτερα την έκδοση 4.44 beta exe) και δοκίμασε να το ανοίξεις ή να το κάνεις extract, για να δεις μήπως είναι θέμα του .iso και όχι του προγράμματος.
dimitris_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Κατέβασε το 7-Zip (καλύτερα την έκδοση 4.44 beta exe) και δοκίμασε να το ανοίξεις ή να το κάνεις extract, για να δεις μήπως είναι θέμα του .iso και όχι του προγράμματος. Tελικα με το 7-zip το ανοιξα κανονικα και extrack το .iso!! δεν ξερω αλλα ειναι παραξενο αυτο που γινετε και το ultra-iso μου το βγαζει error.
Eusebius Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Tελικα με το 7-zip το ανοιξα κανονικα και extrack το .iso!! [...] Το πρόσθεσε πριν κανα χρόνο. Τώρα πια το 7-Zip ανοίγει ό,τι θες. ;-) Και για τις υπόλοιπες δουλειές με .iso κλπ.: ImgBurn
rubik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 τα αρχεία αυτά ανοίγουν κανονικά με nero και alcohol. den uparxei to "kanonika anoigoun". mporeis na ta diaxeiristeis me polla programmata kai me diaforetikes dunatotites kathe fora Το πρόσθεσε πριν κανα χρόνο. Τώρα πια το 7-Zip ανοίγει ό,τι θες. ;-) Και για τις υπόλοιπες δουλειές με .iso κλπ.: ImgBurn ontos to 7-zip einai polu kalo programma. omos ta .iso mporei na ta kanei mono unpack, kai genika den tha sto sunistousa gia diaxeirismo .iso. gia tetoies douleies tha sou protina to poweriso, pou 1on kanei (san to ultraiso) akrivos auto pou thes, oxi mono sta .iso alla kai se alla arxeia eikonon (p.x. mds,mdf), 2on kai polu simantiko, anoigei ta arxeia .daa (arxeia eikonon me ta opoia kaneis polla pragmata, pragmatika "fusane"), 3on mporei na diaxeiristei kai alla arxeia pou den mporoun ta alcohol, daemon tools klp kai 4on exei oles tis upoloipes dunatotites opos mounting se eikonika drives, burning klp. pragmatika to programma einai para polu kalo P.S. ta .iso ta anoigei kai to winrar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.