blademyc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 παιδια εχω ενα Video που το συνδεω στο pc μου (P4_3.2mhZ/1024ram) με composite καλωδιο στην καρτα tv που εχω (asus 7131D). Οταν λοιπον γραφω μια βιντεοκασετα σταδιακα ο ηχος απομακρινεται απο την εικονα εωσ που στο τελος δεν μπορεις να το παρακολουθησεις καθολου. Αυτο με το pinacle που χρεισιμοποιω και υποψιαζομαι οτι φταιει οτι το αρχειο στο τελος γινεται πολυ μεγαλο !! χρεισιμοποιοντας το powermycinema ειδα οτι αυτο χωριζει τα αρχεια καθε μια ωρα το αποτελεσμα ειναι καλητερο !! το προβλημα ειναι οτι το pinacle πεταει σφαλμα αργοτερα δημιουργοντας το dvd sto render χρεισιμοποιοντας αρχεια που εχουν γινει capture με το mycinema. Καποια λυση καμια βωηθεια ??? Κανενα προγραμα να κανει capture και να εχει την δυνατοτιτα να κανει και split τα αρχεια ??? (Πιος ειναι ο καλητερος τροπος να συνδεσω το video στην καρτα τηλεορασης composite,s-video,h RF καλωδιο ???)
ktsolkas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 katarxin pes mas kai tin sin8esi tou ipologisti sou ka8os kai to leitourgiko sistima pou dia8eteis. en oligis 8a sou doso tis eksis simvoules: 1)8a kaneis capture panta se disko pou den filoksenei ta arxeia ton windows. 2)o diskos aftos prepei na min katakermatismenos prin to capture(defragment) 3)den 8a kaneis tipota allo otan kaneis capture. apo ekei kai pera 8a sou proteina to free kai aplo virtualdub kai na kaneis capture se asiempiesto avi.peripou 13gb i ora.meta mesa apo to programma koveis kai raveis kai apo ekei kai pera ta avi arxeia pou exeis eite ta codikopoieis se xvid meso tou virtualdub eite ta pernas sto pinnacle kai ftiaxneis effects,menus ktl.to pinnacle genika den einai oti kalitero ka8os kanei ta vasika kai proapaitei poli isxiro sistima gia na doulevei aksiopista. dokimase kai ta: sony vegas,adobe premiere(elements).
blademyc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Τα περισοτερα τα ακολουθησα καθαρος δισκος, οντος το pinacle δεν ειναι και το πιο σταθερο. το adobe δοκιμασα δεν μπορω να κανω capture γιατι δεν αναγνωριζει την καρτα τηλεορασης...(ενω δεν αναγνοριζει καθολου kai τα αρχεια που εχω κανει capture απο το mycinema .mpg)...?? Tο virtualdub εχω την εντηπωση οτι γραφη με πολυ κακη ποιωτητα... ??? και σε χαμηλη αναληση. Το pc μου ειναι ενα ... Pentium 4 3.2MHz / 2 χ 512 Ram dual ddr 400MHz/120+250 sata/ati 1300 256ram /tv tuner asus 7131D/ lg dvd-rw & dvd-rom.
gp77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 h karta tv einai gia na vlepeis tv kai na akous tuner an ta ekanan ola oi kartes tv den 8a ypirxan oi kartes pou kanoun to analogiko sima psifiako,min paideuese xalas tin ora sou pigene kai pare mia karta apo to plaisio na kaneis tin douleia sou sou sistino tis pinacle
blademyc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Τον εξοπλησμο τον θεωρω δεδομενο οτι υπαρχουν αλλες καλητερες λυσεις το ξερω... αλλα για τον πατερα μου 10 ταινιουλες που εχει, θελω να το κανω εγω και τελος... (του πειραν 70 eyro για 2 ταινιες που δεν βλεποντε κακος ηχος χωρης menoy chapters ktl) Ακομα και το video δανικο ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.