Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα επεξεργαστή ή μητρικής;

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι πως δεν ανοίγει η οθόνη του υπολογιστή ενώ ο υπολογιστής ξεκινάει "κανονικά". Έχω κοιτάξει στο PC του φίλου μου και η RAM, το τροφοδοτικό, η κάρτα γραφικών, η οθόνη, ο σκληρός και ότι άλλα υπάρχουν του δουλεύουν κανονικά. Αυτά που δεν μπορώ να ελλέγξω είναι ο επεξεργαστής και η mobo μιας και δεν δουλεύω με Intel. Πως μπορώ να δω τι φταίει για να ξέρω τι να του πω να κάνει αλλαγή;

Δημοσ.

Όταν λες οτι ξεκινά κανονικά, εννοείς οτι παίζουν οι ήχοι των windows, κανονικά, αλλά δεν βλέπεις τίποτα στην οθόνη; Αν ναι, έλεγξε το καλώδιο και άλλαξε τρόπο σύνδεσης αν έχεις τέτοια επιλογή (απο D-Sub σε DVI ή κάποιον τέτοιο αντάπτορα)

• Moderators
Δημοσ.

Οταν μου ειχε εμφανιστει τετοιο προβλημα,καπου βραχυκλυκλωνε η μητρικη.

Μια ιδεα ειναι να δοκιμασεις να το στησεις εκτος κουτιου.

Δημοσ.

Θα του πω να μου φέρει το PC απο αύριο στο σπίτι για να κάνω τα τεστ.

Αν έχει και κάποιος άλλος κάποια λύση ας την πεί για να τα κάνω αύριο.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι γίνεται, τις τελέυτέες μέρες όλο τέτοια σκηνικά διαβάζω στο forum και ακούω να συμβαίνουν. Επιδημία έχει πέσει? Κ εμένα φίλε μου συνέβη αυτό πριν 10 μέρες περίπου και άλλαξα μητρική και CPU..Το topic εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=177242

Έλπίζω να μην έχεις τέτοια κατάληξη..

Δημοσ.

ean to provlima itan stin cpu tha ksekinouse to bios kai tha sou ebgaze minima "ERROR CPU" i tha akouges kapio ixitiko minima...

stin periptosi sou omos den ksekinaei kan to BIOS opote to problima einai sto BIOS tis mitrikis sou.

mpori episis na ginete kai kapio braxikikloma me to kouti i me kapio kalodio, gia na to diapistosis auto bgale olo to sistima sou ektos koutiou kai dokimase ean ksekinaei etsi. ean pali den ksekinaei fteei i mitriki sou 100%

Δημοσ.

Κατι πρεπει να συμβαινει παιδια με το τροφοδοτικο ή τις χαλαρες συνδεσεις τροφοδοσιας πανω στην μητρικη..

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον 21century,ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα με το 2ο pc,τα άλλαξα όλα με κάποια πρόχειρα που είχα(μητρική,cpu,μνήμες...)σταδιακά για να ανακαλύψω το πρόβλημα.Μόνο τροφοδοτικό δεν είχα αλλάξει,και μόλις το άλλαξα όλα κομπλε...

Δεν έκανε ούτε καν μπιπ όταν το άνοιγα χωρίς μνήμες!Έβαλα ενα enermax και λειτούργησαν όλα.

Δοκίμασε κανα καλό τροφοδοτικό,και τσέκαρε και τις μνήμες για καλό και για κακό :)

Δημοσ.

Για τροφοδοτικό έβγαλα όλα τα μηχανήματα και άφησα μόνο το mobo. Λές να του βάλω κανένα άλλο;

Κι εμένα έτσι, ούτε μπίπ ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Μια απο τις δοκιμές που έκανα ήταν με το παλιό τροφοδοτικό,μόνο mobo,cpu,κάρτα γραφικών χωρίς μνήμες για να δώ αν έκανε μπίπ λόγω έλλειψης μνημών.Ούτε μπίπ ούτε ακρόαση..

Με καινούργιο τροφοδοτικό και τα ίδια συνδεδεμένα έκανε μπίπ,οπότε βρήκα το πρόβλημα!

Βάλε και εσύ μόνο mobo cpu και κάρτα γραφικών,και δοκίμασε αν έχεις διαφορετικά τροφοδοτικά,και διαφορετικες μνήμες για καλό-κακό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...