Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με VIVODI DSL - Help!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κ χαρα - ειμαι νεος εδω! Λοιπον το θεμα εχει ως εξης - εχτες ελαβα τον καινουργιο μου επεξεργαστη ( amd 4200+ x2) και μολις τον εβαλα εκανα ενα φορματ γιατι το χρειαζοταν. Απο εκεινη τη στιγμη παρατηρω το παρακατω φαινομενο : δεν προλαβαινω να συνδεθω για μια ωρα και καποαι στιγμη η συνδεση μου (dsl vivodi 2 mbit) ενω δειχνει οτι ειμαι Online "παγωνει" και ειναι σαν να μην ειμαι Online αφου δεν μπορω να ανοιξω καμια σελιδα. Σαν να μη φτανει αυτο δεν μπορω να αποσυνδεθω (Εχω απο τα πρωτα Modem vivodi που δυνδεεσαι - αποσυνδεεσαι manual) και να ξανασυνδεθω και αναγκαζομαι να κανω restart αλλα ουτε και αυτο κανει καθως μου βγαζει ενα μυνημα "connections tray not responding" και αναγκαζομαι να κανω restart απο το "κουμπι" του υπολογιστη!!!

Μπορειτε να με βοηθησετε? Ξερετε κατι?

Thanx

Δημοσ.

kalos irthes sto forum.auto pou les to exo petixei kai me crypto f200.sinithos ama den pexei to ena usb modem den pezei kanenan.tropoi gia na to diorthoseis.drivers pio kainourioi gia to modem b.pio neoi drivers gia to chipset kai gia tis usb.ine kati san asimbatotita.pantos an thes tin kaliteri kai pio monimi lisi make ur self a favor and buy a router kai ta lefta sou den tha pane xamena.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...