Προς το περιεχόμενο

Περίεργο βουητό σε ηχεία

lalanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, παιδιά.

Εντελώς ξαφνικά σήμερα το πρωί, τα ηχεία του PC (Logitech 2.1 4ετίας) άρχισαν να κάνουν ένα περίεργο θόρυβο (βουουουουου) όταν ανεβάζω την ένταση πάνω από ένα μέσο επίπεδο... Έλεγξα τις ρυθμίσεις από control panel, καθώς και τα καλώδια σύνδεσης, αλλά το πρόβλημα παραμένει... Μήπως ήρθε ή ώρα τους ή φταίει τίποτα άλλο....

Δημοσ.

Δοκιμάζεις ένα από ζευγάρι ηχεία και δες αν κάνει το ίδιο.

Αν το κάνει έλεγξε τις ρυθμίσεις στην κάρτα δικτύου μήπως είναι ανοικτό το Line In.

Αν δεν το κάνει, έλεγξε το πορτοφόλι σου αν σου περισσεύουν χρήματα για να πάρεις άλλα. :-p

Δημοσ.

μηπως η εμφανιση τον περιεργν αυτων ηχων συνδυαζεται με την παρουσια καποιου κινητου,ασυρματου τηλεφωνου,wifi καρτας,φουρνου μικροκυματων... κλπ?αν ναι απομακρυνε την απιμαχη συσκευη

Δημοσ.

@Highlander

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο αυτό με το line-in τι πρέπει να κάνω;

@Patrinos06

Δεν έχω κάποια ασύρματη συσκευή κοντά ,αλλά και ούτε ασύρματο δίκτυο...

Δεν έχω αλλάξει κάτι σε ρυθμίσεις στο PC κτλ, απλά εντελώ ξαφνικά όταν ανεβάζω ένταση, λίγο δυνατά, κάνει ένα δυνατό βουητό...

Δημοσ.
Ξαναπέρνα και τους Drivers της καρτας ήχου για καλό και κακό!

αυτο που προτεινεις δεν επιδιορθωνει αυτο:

Kai emena to kanei afto. Ta kleinw teleiws ta hxeia kai to kanei pali. Molis to bgazw apo to reuma ..e tote strwnei.. kamia idea?

Δεν έχω αλλάξει κάτι σε ρυθμίσεις στο PC κτλ, απλά εντελώ ξαφνικά όταν ανεβάζω ένταση, λίγο δυνατά, κάνει ένα δυνατό βουητό...

βαλε το χερι σιγα-σιγα και με προσοχη στην τσεπη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...