Προς το περιεχόμενο

Καταστρέφονται προγράμματα χωρίς λόγο.

nmtray2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok, μπορει να παρεξηγηθηκες που δε σου απαντησα.

Αλλα οχι , δεν εχω φορητο Αcer.

Αυτο θα ηταν κι η διαφορα απο το αν σας αφηνα μαλακες?

Προταθηκαν ιοι, registry και φορματ.

Ιος δεν ειναι ή δεν τον βρισκουν. Με 4 το εψαξα και δεν το βρηκα.

Registry απ'οσο ξερω, ειναι πολυ πιο πιθανο να τα χειροτερεψεις παρα να τα φτιαξεις.

Φορματ ειπα οτι θα κανω ΑΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΕΙ τιποτα.

Το ειδες?

Λοιπον, κι επειδη μου τη σπαει ασχημα να απολογουμαι,

πες μου που να στειλω υπευθυνη δηλωση οτι ειμαι μεγαλος μαλακας να τελειωνουμε.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ελατε ρε ηρεμηστε.....nmatray δεν θελει κανεις sony και καλα να σε πει μαλακα ουτε εισαι αλλωστε ολοι καταλαβαινουμε οτι σου εχουν σπασει τα νευρα και ανυπομονεις να παρεις μια απαντηση που θα σου αρεσει ηχητικα και δεν μπορεις να περιμενεις τις 2-3 μερες επιπλεον που προτεινει ο patrinos. Πως να το κανουμε...οι περισσοτεροι απο εμας που μπαινουν σε καθημερινη βαση στο site ειναι οι κατ' αλλους κολλημενοι...με τα pc οποτε δικαιολογειται η ανυπομονησια.... Παντως αποψη μου μην κανεις format...θα σου προτεινα να απεγκαταστησεις τα περισσοτερα προγραμματα, να καθαρισεις μετα μητρωο, να τρεξεις ενα καλο antivirus για το γαμωτο της υποθεσης και αν δεν δεις τπτ κανε το format σου....Βγαλε τα προγραματα που σου κανουν ζημια....τρεξε το registry cleaner σου μετα και μετα το antivirus και πες μας τι εγινε....Θα ου προτεινα nod

Δημοσ.

Αν δεν έκανες format ακόμη , κάνε το εξής.

Εγκατέστησε ένα πρόγραμμα και πριν το τρέξεις κάνε copy όλα τα folder κάπου αλλού. Οταν αρχίσουν τα προβλήματα κάνε μια σύγκριση byte-byte να δεις μήπως και άλαξε κάτι. Αν πχ. άλλαξε αρχείο EXE μάλλον έχουμε ιό.

Συνήθως τα παράξενα αρχίζουν μετά από κάτι που έγινε στον υπολογιστή.

Παράξενη σελίδα, εγκατάσταση κάτι κλπ. Αν μπορέσεις να θυμηθείς σίγουρα θα βοηθήσει πολύ.

Πχ. εμένα τα win-update τώρα τελευταία (κάνα 2μηνο) μου βγαλαν την παναγία ανάποδα μέχρι να ισιώσω το μηχάνημα.

Δημοσ.

Πχ. εμένα τα win-update τώρα τελευταία (κάνα 2μηνο) μου βγαλαν την παναγία ανάποδα μέχρι να ισιώσω το μηχάνημα.

Μπορει να κανω λαθος αλλα εχω την εντυπωση οτι κι εμενα με μια τετοια κατασταση αρχισαν τα προβληματα. Τεσπα, θα φανει πιστευω.

Οσο γι'αυτο που προτεινεις, θα το δοκιμασω και πιστευω να βγαλω ακρη.

Παντως, τωρα τελευταια και το bitdefender που εχω, αρχισε τα ψιλοχαζα: Μου βγαζει μια φορμα (μικρη) να συμπληρωσω το e-mail μου για να μου στειλουν κατι σαν evaluation. Μετα κλεινει και δεν ξανανοιγει. Πρεπει να το κανω 3-4 φορες.

Θενκς.

Lemuria, καθαρισα τη registry οσες φορες επανεγκατεστησα τα προγραμματα...Τα ιδια...

Θα δω και με το nod τι παιζει και βλεπουμε.

btw, ετοιμαζω ταξιδακι στη Λεμουρια. (Ναι, κει σαπαν) Ωραια πρεπει να ειναι...

Δημοσ.
α σου προτεινα να απεγκαταστησεις τα περισσοτερα προγραμματα, να καθαρισεις μετα μητρωο, να τρεξεις ενα καλο antivirus

Πάντως χωρίς να θέλω να φανώ έξυπνος ή να πω ότι αυτά που λες Lemuria είναι λάθος το να κάνεις όλα αυτά θες ένα ολόκληρο απόγευμα να θας πάνω στο PC και μπορεί να μην καταλήξεις πουθενά. Ξανα λέω ότι η λύση format δεν είναι πάντα η ιδανική αλλα μέσα σε 1.5ωρίτσα κάνεις το μηχάνημα σου να πετάει

Δημοσ.

Κοιτα spy ....δεν νομιζω οτι οο φιλος μας τον νοιαζει σε ποση ωρα θα το λυσει το προβλημα του και πιστευω οτι θα προτιμουσε να το λυσει παρα να φτασει στο format....δεν ειναι πανακεια το τελευταιο το κανουμε μονο οταν δεν ξερουμε τι αλλο μπορουμε να κανουμε και εχουμε φτασει σε αδιεξοδο....εφοσον υπαρχουν ακομη λυσεις δοκιμαζουμε.....και αυτο οφειλει να κανει ο φιλος μας εφοσον ζηταει βοηθεια διοτι αν ειχε σκοπο να κανει format τοτε οπως λεει και ο nmtray τζαμπα καθομαστε και γραφουμε ολοι εδω...

Σε μιαμιση ωρα ωστοσο δεν πιστευω πως θα εχει τελειωσει ακομη και να κανει φορματ....40 λεπτα περιπου το να εγαταστησει τα windows... βαλε κανα 10λεπτο για εναν μεσο χρηστη να εγκαταστησει drivers αντε κανα 10 λεπτο να εγκαταστησει προγραμματα για ασφλαεια antispyware, antivirus, firewall κι οτι αλλο τον φωτισει ο θεος....βλαε κανα 20 λεπτο να κατεβασει updates και οσο ακομη μετα θελει για τα ποργραμματα του... Και ξερειες ποιο ειναι το χειροτερο? Οτι κανεις δεν του εξασφαλιζει οτι δεν θα το ξαναπαθει γιατι απολουστατα δεν θα χει βρει την αιτια...οποτε σε κανα μηνα παι εδω θα μαστε...

Δημοσ.

Update:

Το nero το επανεγκατεστησα και μετα απο ενα απλο τσεκ δουλευε.

Πηγα να γραψω cd δεδομενων με το εξπρες και μου εβγαζε "enter an integer" ή κατι τετοιο (πανω στα νευρα μου μου'ρθε να το μπουνισω) και μετα την αναφορα σφαλματος στη MS.

Μετα απο restart, το προγραμμα ειναι οκ απολυτα...

Να παω σε κανα παπα να το διαβασει?

Εξορκισμο ή ευχελαιο?

Γιατι με λογικη θα το πεταξω απο το window.

Δημοσ.

tsakonas,

Ενδιαφερον αλλα εχω οριτζιναλ παραθυρια και προτιμω να τα κρατησω.

Για defrag μονο των windowz και αυτο σπανια...

Εκανα memtest και δε βρηκε τιποτα...

Δεν ξερω τι παιζει. Θα περιμενω λιγο καιρο ακομα και βλεπουμε.

Thanx

Δημοσ.

Μαχμ, μουχμ, εεεεεεεεεχμ.

Εχω δηλωσει πολλες φορες οτι ειμαι ασχετος απο υπολογιστες...

Αλλωστε, αυτα ειναι μηχανηματα του διαβολου ε?

Δημοσ.

Ποσα προγραμματα εχεις εγκαταστησει;

Οσα περισσοτερα τοσο περισσοτερο επιβαρυνεις την registy, + οτι αυξανεις τις πιθανοτητες για conflict...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...