Προς το περιεχόμενο

Aποκωδικοποιητης filmnet

lucky_strike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εχει μεινει ενας αποκωδικοποιητης filmnet (εχω διακοψει τη συνδρομη εδω και 5 χρονια).

Εχει καποια αξια? Να τον πουλησω ή να τον πεταξω?

Τον ειχα αγορασει το 1996.

Δημοσ.

μπορείς να τον τσιπάρεις και να παρακολουθείς filmnet & supersport χωρίς ήχο. το κόστος είναι περίπου ?60. Δεν ξέρω που τσιπάρουν γιατί τον δικό μου τον είχα δώσει σε κάποιον και δεν ξέρω που το πήγε.

Δημοσ.

h, an pianoun ta xeria sou, psakse ligo sto internet h kai mesw p2p programmatwn gia odhgies gia na to tsipareis monos sou. eixa akousei oti an ginei swsta pairneis kai hxo, alla egw den katexw opote ws edw, mh sou lew o,ti na'nai parapanw. pantws afou ton exeis gia petama den xaneis tpt

Δημοσ.
re paidia gia pite kanena magazi na "ftiakso" ton apokodikopoiiti mou gia na vlepw xwris eixo giati psaxnw kero k den vrisko pia magazia....

Ο ηλεκτρονικος της γειτονιας σου (επισκευες τηλεορασεων κτλ) ισως 'ξερει' κατι παραπανω. Δες επισης στο emarket.gr, κατα καιρους εμφανιζονται καποιες αγγελιες απο 'ημι-επαγγελματιες'...αν ερθεις σε επαφη μαζι τους, κατι μπορει να γινει. Επισης απο την 'Χρυση Ευκαιρια' μπορει να προκυψει καποια επαφη.

Απο την αλλη μερια, αν πιανουν τα χερια σου και εχεις κολλητηρι και ελαχιστες γνωσεις ηλεκτρονικων, μπορεις να το κανεις και μονος σου.

Δημοσ.

Το ερωτημα μου ηταν αν εχει καποια αξια να τον πουλησω διοτι νομιζω οτι σημερα τον δινουν τσαμπα.

Το να τον τσιπαρω και να το χρησιμοποιω μου φαινεται μαλλον ανοησια... απ τη στιγμη που με το ταχυτατο adsl κατεβαζω οποια ταινια θελω σε μιση ωρα... με filmnet θα ασχολουμαστε??!!.....

Δημοσ.

ρε φίλε στο ερώτημά σου απαντάς μόνος σου [Το ερωτημα μου ηταν αν εχει καποια αξια να τον πουλησω διοτι νομιζω οτι σημερα τον δινουν τσαμπα.]. και βέβαια δεν θα παρακολουθείς filmnet και μάλιστα βουβά άλλωστε δεν σου είπε κανείς κάτι τέτοιο. αυτό που σου λέμε και δεν είναι απαραίτητο να έχει ήχο είναι να παρακολουθείς κάνα αγώνα από το supersport (αν ασχολήσε με την μπάλα βέβαια)

Δημοσ.

απανταω μονος μου??

δηλ. οντως σημερα τον δινουν τσαμπα?

το να παρακολουθεις αγωνα χωρις ηχο ειναι σα να κοιμασαι χωρις μαξιλαρι...

Δημοσ.

Πούλα τον στο emarket.gr . Αν είναι κάποιο μοντέλο που τσιπάρετε πιάνει μέχρι και 50 ευρώ. (ανάλογα με την κατάσταση του βέβαια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...