tritonas00 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ok!Ειχα πεταμενο ενα πολυ παλιο laptop toshiba satellite,amd k6 450mgz,32mb ram,4gb hdd και s3 virge 2mb καρτα γραφικων!(και γαμω τα μηχανακια δικε μου!!!!! Οτι πρεπει για windows vista!!!!Φυσαει!!!:???: Ηθελα λοιπον να το επαναφερω στη ζωη και ετσι του εβαλα vector linux 3.0 που καταναλωνει μονο 20 mb ram με xfce και παει φωτια!!Drivers εβαλε για τα παντα(ηχο και καρτα γραφικων και pcmcia!Υπογραμιζω οτι το vector linux ειναι βασισμενο σε slackware!Ωραια πραματα..........! Ειπα λοιπον να του εγκαταστησω το sagem 800 για να εχω και adsl!Ειδα οτι ειχε εγκατεστημενο compiler και καποια αλλα πακετα αλλα ελειπαν πανω απτα μισα απο αυτα που χρειαζεται να βαλουμε στο ubuntu dapper 6.06!!!!!Ετσι λοιπον κανοντας extrack τον driver(eagle-usb-2.3.3.tar.bz2)και με τις απλες εντολες ./configure make make install eagleconfig ορισμο χωρας,username kai password eaglectrl -d(σε καθε boot) και startadsl..............ΔΟΥΛΕΨΕ!!!!!!!!!!!!Σε διανομη του 50 προ χριστου!!!!πως?γιατι?ποτε?Εμεινα μα.....κας!! :confused: Μπορει να μου εξηγησει καποιος λοιπον γιατι ολοι λενε οτι μονο η suse και ubuntu ειναι συμβατες με το συγκεκριμενο modem? A και εχει κανεις να μου προτεινει κανα ελαφρυ web browser γιατι με 32mb ram δεν ειναι για firefox ή για opera!!!Thanks O toshiba μου δουλευει!!!!:oops: (Και με λειτουργικο της προκοπης!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 tritonas00 "Μπορει να μου εξηγησει καποιος λοιπον γιατι ολοι λενε οτι μονο η suse και ubuntu ειναι συμβατες με το συγκεκριμενο modem? A και εχει κανεις να μου προτεινει κανα ελαφρυ web browser γιατι με 32mb ram δεν ειναι για firefox ή για opera!!!Thanks" _μάλλον έχουν δοκιμάσει μόνο αυτές τις διανομές και μάλλον ξέρουν λιγα!(το modem αυτό, ήταν "προβλημα") _dillo μάλλον κάνει http://www.dillo.org/ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Τον dillo τον εχει αλλα οι σελιδες φαινονται χαλια(κοινως δεν φαινονται!!!) Αμαν λοιπον με το συγκεκριμενο modem!Εναν compiler χρειαζεται για να δημιουργησει το module και μετα το φορτωνεις κανονικοτατα οπως ολα τα modules!!Αρα και slackware συμβατο και debian(ubuntu) και open suse(suse).Ελεος πια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Αρα και slackware συμβατο και debian(ubuntu) και open suse(suse) Άρα GNU/Linux συμβατό, τελεία. Το αυτονόητο που πολλοί αγνοούν, το GNU/Linux είναι ΈΝΑ λειτουργικό σύστημα, δεν τίθεται θέμα πραγματικής συμβατότητας με μια διανομή και ασυμβατότητας με άλλη. Αυτοί που παραπονιούνται και καταχρηστικά κάνουν χρήση του όρου συμβατότητα περιμένουν το λειτουργικό μόνο του να τους πετάξει ένα ευγενικό παραθυράκι με ένα κομψό "OK", το οποίο μόλις πατήσουν να παίξουν τα πάντα, ότιδήποτε λιγότερο είναι "ασύμβατο" γιατί δεν είναι διατεθημένοι να κάνουν κάτι ξένο από αυτά που έχουν συνηθίσει στα windows. Για lightweight browsers δοκίμασε τους Galeon, kazehakase, browsex, netsurf, links, skipstone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Σε ευχαριστω πολυ για τα links! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.