Προς το περιεχόμενο

usb 2.0 hubaki

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνω το πρώτο. Η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα, ενώ η ποιότητα κατασκευής (αλουμίνιο, αξωτερική παροχή ρεύματος) είναι προφανής

:wink:

Δημοσ.

το πρωτο βγαινει σε 2 εκδοσεις.μια με τροφοδοσια (μετασχηματιστη) και μια χωρις.η διαφορα ειναι στισ συσκευες που θελεις να συνδεσεις επανω,οπως ειπε και ο Delirium

Δημοσ.

karta usb exo ala tin exo gemisi me diafores siskeues xiristirio ektipotis kai camera kai thelo na paro ena usb 2 hubaki gia tous diskous...ara kalitera einai na paro ena hybakii me metasximatisti??? ena aplo den tha sikosi 3 diskous ????

Δημοσ.

Kalimera (!)

tha pareis ena usb hubaki -kalytera me metasximatisti!- kai se afto tha valeis epano xiristirio, ektipoti & camera.

Stin de pci kartoula, pou idi exeis, tha syndeseis tous sklirous diskous sou!

Afti akrivos i "syndesmologia", logika, einai pou tha sou doulepsei, i anapodi oxi :mrgreen:

Δημοσ.

Οι δίσκοι να πάνε στην κάρτα.

Ότι περισσεύει στο hub το οποίο θα είναι καλύτερα να έχει μετασχηματιστή.

Δημοσ.

παιδια αν μιλαμε για δισκους σε 3,5" θηκουλα με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ τροφοδοσια δεν νομιζω να παιζει προβλημα γιατι το ρευμα χρησιμοποιειται μονο για την μεταφορα δεδομενων

το προβλημα θα δημιουργηθει αν μιλαμε για 2,5" δισκους που δεν εχουν δικη τους τροφοδοσια,γιατι εκει "φορτωνουμε" επιπλεον ρευμα για την κινηση της κεφαλης και του μοττερ.

Δημοσ.

Πήρα πριν 1 μήνα περίπου από το mediamarkt ένα trust με 7 θύρες και ρεύμα , νομίζω κάπου στα 20 ευρώ.

Βέβαια έχει διπλή τιμή από αυτά που έδειξες αλλά καθαρίζεις μια έξω με usb.

Το έβαλα σε πίσω θύρα του υπολογιστή από τις καλές και δουλεύουν όλα άψογα. Το λέω γιατί το είχα πριν σε άλλη θύρα που είχα βγάλει από το m/b και είχα διάφορα παράξενα.

Δημοσ.

εγω εχω το ιδιο ακριβως και εχω συνδεσει 3 western digital 250 αρηδες με εξωτερικες θηκες και δεν εχω κανενα προβλημα

το απλο χωρις μετασχηματιστη ......

ααα + τον εκτυπωτη

Δημοσ.

telika pira auto to proto diladi pou eixa pei....exei mia mini usb thira kai oxi trofodotiko to opio pernei reuma apo to usb..an sindeso 2 eksoterikous diskous me usb 2 pano tha exo provlima????oi eksoterikoi diskoi exou dikia tous trofodosia.....

kai kati allo an sindeso auto to hubaki pou pira se mia usb thira i opoia einai 1.1 tha paiksi logika sta 1.1 diladi oti einai i thira stin opoia to sindeso ?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...