cyberstorm Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 exo 3 diskous me usb 2 eksoterikous kai exo valei mia pci karta pou vgazei 4 usb 2 thires kai thelo na sindeso kai alles 3 siskeyes kai skeftomai na paro auto i auto ....esis ti lete ???
IMMORTALFRANK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Προτείνω το πρώτο. Η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα, ενώ η ποιότητα κατασκευής (αλουμίνιο, αξωτερική παροχή ρεύματος) είναι προφανής :wink:
PATRINOS06 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 +1 απο μενα στο πρωτο.αλλα κοιτα μηπως πρεπει να παρεις το ιδιο μοντελο το οποιο παρεχει + μετασχηματιστη
Delirium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 To proto to exo, alla thelei kai metasximatisti Den thimamai tora, an aftos dinotan mazi tou.... Efoson einai na syndeseis ekei sklirous diskous, oxi mikroperifereiaka, kalytera me trofodosia
PATRINOS06 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 το πρωτο βγαινει σε 2 εκδοσεις.μια με τροφοδοσια (μετασχηματιστη) και μια χωρις.η διαφορα ειναι στισ συσκευες που θελεις να συνδεσεις επανω,οπως ειπε και ο Delirium
tonypapadovic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ το πρώτο έχω και συνδέω χειρηστήρια και τέτοια εκεί και είμαι ικανοποιημένος. Τώρα όμως δεν θα έβαζα εξωτερικούς σκληρούς εκεί...
Delirium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Pantos oso to exo dokimasei, enan disko ton sikonei -sxetika aneta Gia 2, mallon tha pigaina se lysi typou PCI kartoula, pou dinei 4 USB: http://www.megamarket.gr/equipusb20pciinterfaceviachipset-p-24037.html http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613706 Edit: Oups, PCI kartoula exeis idi! Vevaia mporeis na valeis kai 2i...
spirosta Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ θα συμφωνήσω.. Αν υπάρχει χώρος καλύτερα και δεύτερη καρτούλα..
cyberstorm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 karta usb exo ala tin exo gemisi me diafores siskeues xiristirio ektipotis kai camera kai thelo na paro ena usb 2 hubaki gia tous diskous...ara kalitera einai na paro ena hybakii me metasximatisti??? ena aplo den tha sikosi 3 diskous ????
Delirium Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Kalimera (!) tha pareis ena usb hubaki -kalytera me metasximatisti!- kai se afto tha valeis epano xiristirio, ektipoti & camera. Stin de pci kartoula, pou idi exeis, tha syndeseis tous sklirous diskous sou! Afti akrivos i "syndesmologia", logika, einai pou tha sou doulepsei, i anapodi oxi
kx5 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Οι δίσκοι να πάνε στην κάρτα. Ότι περισσεύει στο hub το οποίο θα είναι καλύτερα να έχει μετασχηματιστή.
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 παιδια αν μιλαμε για δισκους σε 3,5" θηκουλα με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ τροφοδοσια δεν νομιζω να παιζει προβλημα γιατι το ρευμα χρησιμοποιειται μονο για την μεταφορα δεδομενων το προβλημα θα δημιουργηθει αν μιλαμε για 2,5" δισκους που δεν εχουν δικη τους τροφοδοσια,γιατι εκει "φορτωνουμε" επιπλεον ρευμα για την κινηση της κεφαλης και του μοττερ.
smilefreeware Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Πήρα πριν 1 μήνα περίπου από το mediamarkt ένα trust με 7 θύρες και ρεύμα , νομίζω κάπου στα 20 ευρώ. Βέβαια έχει διπλή τιμή από αυτά που έδειξες αλλά καθαρίζεις μια έξω με usb. Το έβαλα σε πίσω θύρα του υπολογιστή από τις καλές και δουλεύουν όλα άψογα. Το λέω γιατί το είχα πριν σε άλλη θύρα που είχα βγάλει από το m/b και είχα διάφορα παράξενα.
bluesattack Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 εγω εχω το ιδιο ακριβως και εχω συνδεσει 3 western digital 250 αρηδες με εξωτερικες θηκες και δεν εχω κανενα προβλημα το απλο χωρις μετασχηματιστη ...... ααα + τον εκτυπωτη
cyberstorm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 telika pira auto to proto diladi pou eixa pei....exei mia mini usb thira kai oxi trofodotiko to opio pernei reuma apo to usb..an sindeso 2 eksoterikous diskous me usb 2 pano tha exo provlima????oi eksoterikoi diskoi exou dikia tous trofodosia..... kai kati allo an sindeso auto to hubaki pou pira se mia usb thira i opoia einai 1.1 tha paiksi logika sta 1.1 diladi oti einai i thira stin opoia to sindeso ?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.