hydro9 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα!! Το λαπτοπ μου (sony vaio) εχει ενα κρυφο partition το οποιο δεν ειναι ορατο στα windows και εκει ειναι τα windows xp και λοιπα προγραμματα. Υπαρχει τροπος να επεξεργαστω/ αντιγραψω τα αρχεια αυτα? Thanx in advance
PATRINOS06 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 ισα με 10.000 φορες το εχουμε ξαναπει... o palawiaris παντα προτεινει το paragon κι εγω (για εναλλαγη :)) παντα το partition magic
notorious20 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα!! Το λαπτοπ μου (sony vaio) εχει ενα κρυφο partition το οποιο δεν ειναι ορατο στα windows και εκει ειναι τα windows xp και λοιπα προγραμματα.Υπαρχει τροπος να επεξεργαστω/ αντιγραψω τα αρχεια αυτα? Thanx in advance logika mesa sto forito sou iparxei kai katallilo logismiko oste ayta pou iparxoun sto sigekrimeno partition na ta kaneis recovery kai na ta peraseis se cd i dvd.. oloi oi vaio to exoun ayto... logika sto sigekrimeno partition tha sou exei kai toys driver toy foritou sou...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.