--b}{d-- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Έχει ψωνίσει κανείς από cosmodata για αντικαταβολή εκτός Αθηνών; Πήγα να κάνω μια παραγγελία 1 DVROM + 1 spindle 50x (35ε) και τα μεταφορικά βγαίναν 22,5ε!!! Αφαίρεσα το spindle και πήγε 18,9ε! Έ λ ε ο ς Ποτέ μου δεν έχω πληρώσει πάνω από 8ε για αποστολή από άλλα eshops κι αυτό με πολύ μεγαλύτερα βάρη... Πάνε καλά οι τύποι; Από τα έξοδα πάνε να βγάλουνε "μαρούλι";
kx5 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Απ΄ότι βλέπω το εν λόγω κατάστημα εφευρίσκει νέους τρόπους ώστε να διατηρεί τη φήμη του. Έλεος!
Delirium Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Kai den tous ekanes pazaria?? Einai gnostoi pazarempores....
furious99 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Kαι από αυτά βγάζουνε... Έχουν και ειδική σύμβαση με τα courier για να έχουν και καλύτερες τιμές για τον εαυτό τους, χωρίς φυσικά να τις περνάνε στον πελάτη... Βρήκες και συ κατάστημα... Τον θυμάμαι αυτόν... έμπαινες μέσα στο κατάστημα και μόλις του έλεγες τι θέλεις το πέταγε στην ταμία χωρίς να σου πει πόσο έχει, για να σε πιέσει να αγοράσεις όσο είχε... Τα άδεια κουτιά που είχε έξω από το κατάστημα δήθεν ότι ήταν από πωλήσεις (κάθε μέρα τα ίδια)... κλπ. κλπ.
Psycho13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 ελεινοι τυπαδες!Αμα τους πεις οτι καπου βρηκες κατι φθηνοτερα θα στο δωσει στην τιμη αυτη ωστε να πουλησει!!Ουτε λαικη να ειναι!!!
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 min mou peis oti tha ta agoraseis me tetoia taxidromika dioti tha balo tis fones.apla eleos.............
--b}{d-- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Όχι εννοείται και δεν θα αγοράσω με τέτοια ταχυδρομικά... Απλά είναι το μόνο eshop που έχει σε stock ένα drive που με ενδιαφέρει (Asus E616 - πολύ καλός reader) και είμαι σε αδιέξοδο. Είχα πάρει τηλ. το απόγευμα για να διευκρινίσω αν είναι έτσι ή έχει γίνει κάποιο λάθος στο site. Ο τύπος λέει ότι δείχνει στο site είναι. Μα καλά λέω δεν είναι υπερβολικό το ποσό; 1/1,5 κιλό ζυγίζουν τα πραγματάκια δεν παίρνω καμιά τηλεόραση. Σε άλλα shops 5 ως 8 ευρώ πάει το delivery. Σαν απάντηση μου έδωσε το τηλ. του τύπου που είναι υπεύθυνος για το site για να τον καλέσω το πρωί... κοινώς... πατάτες.
furious99 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=Asus+E616
--b}{d-- Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 furious99 λες να μην το έχω κοιτάξει;... Ένα είναι στη γερμανία, το άλλο είναι sata, ένα έχει dead link και άλλα 2 είναι αμφιβόλου stock. Τα υπόλοιπα 2 είναι διαφορετικό μοντέλο (A3). Δυτυχώς υπάρχει μόνο στο άθλιο αυτό κατάστημα. (παράγκα μάλλον )
Psycho13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Εμενα παντως αυτο το drive δεν με ικανοποιησε καθολου, μιας και το ειχα, και το σουταρα και πηρα 2 nec dvdrw
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 -;1476784']furious99 λες να μην το έχω κοιτάξει;... Ένα είναι στη γερμανία' date=' το άλλο είναι sata, ένα έχει dead link και άλλα 2 είναι αμφιβόλου stock. Τα υπόλοιπα 2 είναι διαφορετικό μοντέλο (A3). Δυτυχώς υπάρχει μόνο στο άθλιο αυτό κατάστημα. (παράγκα μάλλον ) an kai den ime iper ton asus kai ego tha protimousa nec an sou exei karfothei toso poli auto to motenlo bres ena filo sou pou na ine athina na to parei apo cosmodata kai na sto stilei autos me antikatavoli.oso gia tin cosmodata auto to pazari exo stous dromous prosopika me kanei na min thelo na patao se auto to katastima.se ligo tha ftasoun mexri tin stournara.pantos exoun tosa pragmata pou pezei na breis kai tipota mnimes gia kamia s3 trio3d 2x karta gia na ginei apo 2 megabyte tessera
S2Katana Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Για μενα ουτε καν να ασχοληθεις μαζι τους δεν αξιζει -[b}{d]-...Βεβαια ειναι το συγκεκριμενο reader που θες...
AMDAKIAS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 -;1476568']Έχει ψωνίσει κανείς από cosmodata για αντικαταβολή εκτός Αθηνών; Πήγα να κάνω μια παραγγελία 1 DVROM + 1 spindle 50x (35ε) και τα μεταφορικά βγαίναν 22' date='5ε!!! Αφαίρεσα το spindle και πήγε 18,9ε! [b']Έ λ ε ο ς[/b] Ποτέ μου δεν έχω πληρώσει πάνω από 8ε για αποστολή από άλλα eshops κι αυτό με πολύ μεγαλύτερα βάρη... Πάνε καλά οι τύποι; Από τα έξοδα πάνε να βγάλουνε "μαρούλι"; Φίλτατε επειδή το έψαξα το θέμα , δεν είναι 100% υπαίτιοι οι άνθρωποι στην CosmoData. Από έγκυρη πηγή έμαθα ότι όταν πληρώνεις με αντικαταβολή τα χρήματα με κάποια x courier εταιρεία τότε μέχρι βάρους έως και 2 κιλά το κόστος είναι 20 ? . Εάν τους καταθέσεις τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό τότε το κόστος πέφτει στα 10?. Και υπάρχουν σας πληροφορώ εταιρείες courier οι οποίες κάνουν να πληρώσουν τα χρήματα στο κάθε κατάστημα και 20 -30 ημέρες (εάν είναι δυνατόν). Οπότε μάλλον το βάρος πέφτει στις εταιρείες courier μου φαίνεται. Γίνετε ένς ψιλό - χαμός βέβαια με τις χρεώσεις αλλα όλα αυτά είναι δυστυχώς μείον για τις τσέπες μας,
damiano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 απο έγκυρη πηγή (δηλαδή απο αγορά που έκανα ο ίδιος) τα έξοδα αποστολής απο Παπασωτηρίου είναι 5 ευρώ για παράδοση στο σπίτι σου με courier (για εκτός Αθηνών μιλάμε), δηλαδή πόσο πιο έξυπνοι είναι εκεί?.. έλεος, όλες οι εταιρίες έχουν κάνει ειδικές συμφωνίες και έχουν μειωμένα έξοδα σε σχέση με τον ιδιώτη, η cosmodata πληρώνει παραπάνω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.