Προς το περιεχόμενο

Εμπειριες . Κολιμενα, Καμενα pixel.

angel_fot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αληθεια υπαρχει κανενας που να εχει δοκιμασει να διορθωσει το προβλημα των καμμενων pixel με καποια προγραμματα τυπου dead pixel fixer κ.α. Γινεται δουλεια η ειναι τζαμπα κοπος ;;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αληθεια υπαρχει κανενας που να εχει δοκιμασει να διορθωσει το προβλημα των καμμενων pixel με καποια προγραμματα τυπου dead pixel fixer κ.α. Γινεται δουλεια η ειναι τζαμπα κοπος ;;

to theoro tsampa kopos me ti logiki oti enalasei ta xromata..diladi otan pezeis kapio game i vlepeis video..den enalasei?

o syndiasmos piesis (i tripsimatos me malako panaki) omos kai video mazi mporei na epanaferei to pixel mono otan auto eine kollimeno, an eine nekro..apla to ksexnas.

episis kapio pixel mporei na ksekolisei kai na epanelthei meta apo ligo i arketo kairo..

Δημοσ.

Ektos kai an ipirxe tropos na kapsis kai ta ipolipa 4...

Kai kati allo.An tis kanis mia vlavi pou den ine pixel .As poume oti tin vraxikiklosis kai tin kapsis de tha stin allaksoun ?

Sti thesi sou kati tetio tha ekana.

Δημοσ.
Ektos kai an ipirxe tropos na kapsis kai ta ipolipa 4...

Kai kati allo.An tis kanis mia vlavi pou den ine pixel .As poume oti tin vraxikiklosis kai tin kapsis de tha stin allaksoun ?

Sti thesi sou kati tetio tha ekana.

Σίγουρα θα γινόταν αλλαγή , αλλά για φαντάξου κάτι να πήγαινε στραβά... , αλλά είναι κάτι το οποίο δεν πρόκριτε να κάνω .

Στο κάτω κάτω ένα subpixel δεν είναι και τόσο σοβαρό , για να μπω σε περιπέτειες.

Πιστεύω και στο αρχαίο που μας έμαθαν στο σχολείο ( υβρις , τισις )

vandermonde Η οθόνη κατά τα άλλα είναι απολύτως κορυφαία , άλλο που ακόμα δεν την έχω χαρεί με όλα αυτά,

Μια ΕΙΖΟ L778 είχα πριν και πραγματικά είναι πολλά σκαλιά πιο πάνω!

Contrast Κορυφαίο , βλέπεις 3000:1

Τρελά χρώματα

Μαύρο παρά πολύ καλό

Γωνιές θέασης απεριόριστες! Καλύτερες και από την 19ʼʼ

Χρόνος απόκρισης σε παιχνίδια , σχεδόν τέλεια . 6ms ( αυτό ήταν το αδύναμο σημείο της L778 )

Με την ευκρίνεια της έχω πάθει πλάκα

Άριστη ομοιογένεια φωτεινότητας

( φυτού να μην την αβασκάνω , και άλλο :-D )

Τι άλλο να σου πω , πιστεύω ότι είναι μακράν η κορυφαία επιλογή στις 24"

Δημοσ.

παιδιά είχα αγοράσει μία ACER από το πλαίσιο. (στα 3 πίξελ την αλλάζουν). την μετέφερα από Αθήνα στην πόλη που σπουδάζω ...τα συνδέω όλα και ακριβώς στη μέση της οθόνης,όταν ήταν σκοτεινή εμφανιζόταν ένα κόκκινο πιξελάκι χαλασμένο....πικρα........

το συνήθισα με τα πολλά ..ταινίες στη 17'' με ένα κόκκινο στη μέση.

κάποια στιγμή δοκίομασα ένα τέτοιο πρόγραμμα και το pixel διορθώθηκε!!!!!! ακόμα δεν ξέρω τι και πως...απλά το αναφέρω. μπορεί να φτιάχτηκε και μόνο του,μπορεί και από το πρόγραμμα......

Δημοσ.

Na sas rotiso tora, kati poly aplo & efkola katanoito:

asxetos kammenon pixels i oxi, den exeis dikaioma entos 14 imeron na tin epistrepseis [dixos exigiseis/aitiaseis!] sti syskevasia tis kai na pareis 100% ta xrimata sou piso -oxi pistotiko?

Ean "nai", giati pnigomaste se mia koutalia nero ? :-D ?

Δημοσ.

αυτο σιγουρα ισχυει για την DELL για 10 μερες ομως........και για αυτο το λογο (συν το οτι προσωπικα μου φαινεται η πιο ωραια εμφανισιακα και ειναι η πιο φτηνη).......προσανατολιζομαι προς αυτην........

Δημοσ.

Πραγματι ετσι ειναι η Dell , κανει και 850 μαζι με φπα , βαλανε προσφορα , σημερα το εμαθα.

Απλα η ΕΙΖΟ ειναι λυγο καλητερη

Δημοσ.

Αγαπητή φίλοι του insomnia σας αναφέρω και εγώ της εμπειρίες μου από αγορά οθόνης Samsung BF 731 από πλαίσιο και σας αναφέρω τα παθήματα μου αναλυτικά

Αγορά Της πρώτης οθόνης την 27/01/07 αποτέλεσμα τρία καμένα pixel

Τηλ επικοινωνία με αντιπροσωπεία πίκρα από 7 και πάνω αντικαταστούν την οθόνη.

Ερεύνα για αγορά νέας οθόνης με ποιότητα εικόνας στα πλαίσια της Samsung

Δεν βρηκα κατι καλυτερο και ετσει επεσα στο δευτερο στην τελικη σφαλμα..

Αγορα δευτερης οθονης την 21/02/07 αποτελεσμα ένα καμενο pixel

Τα συμπερασματα δικα σας

:twisted:

Δημοσ.
για αυτο ολο και το τρεναρο......μαλλον τελικα θα παρω το DELL 2407, αφου η dell σου δινει το δικαιωμα μεσα σε δεκα ημερες no questions asked να επιστρεψεις το προιον.....

Είναι αλήθεια αυτό?:-D

Πείτε μου οτι είναι αλήθεια γιατι θέλω πολύ να πάρω την E278WFP και φοβάμαι μην μου έχει κανένα πίξελ κολλημένο/καμένο μες την μέση.

Δημοσ.
Είναι αλήθεια αυτό?:-D

Πείτε μου οτι είναι αλήθεια γιατι θέλω πολύ να πάρω την E278WFP και φοβάμαι μην μου έχει κανένα πίξελ κολλημένο/καμένο μες την μέση.

Αληθεια ειναι , παρε την DELL να μαθεις λεπτομεριες

Φίλε zewa10 λυπάμαι , και καταλαβαίνω την θέση σου , Δυστυχώς εάν δεν σου τύχει δεν μπορείς να δώσεις την σημασία που απαιτείτε στο θέμα εγγυησης .

Δημοσ.

Μου φτιάξατε την μέρα! :mrgreen: :-D

By the way,επειδή θέλω την οθόνη για gaming,ποιά απ'τις δυο θεωρήται καλύτερη για τα λεφτά της?

Την E228WFP ή την 2407WFP

Τα λεφτά δεν είναι κριτήριο,αλλά με ενδιαφέρει να μην πηγαίνει αργά στα παιχνίδια.

Δημοσ.

το θεμα ειναι ομως........αν μπορεις να την στειλεις πισω εσυ ο ιδιος καπου στα κεντρικα........γιατι αλλιως θα χρεωθεις τα μεταφορικα.......παντως αυτο ισχυει στην DELL παγκοσμιως.....στις ΗΠΑ π.χ για 21 μερες.....και πολυ το εκμεταλευονται στο επακρο.....παραγγελνουν.....αν εχει κατι που δεν τους αρεσει.....το στελνουν πισω και ξανα παραγγελια........μεχρι να τους ερθει ενα σωστο μονιτορ......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...