angel_fot Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Πριν 1,5 βδομάδα παρέλαβα την καινούρια μου ΕΙΖΟ S2411W-BK , από την http://www.technixx.gr .(παρεισαγωγή) Σχεδόν αμέσως εντόπισα ένα Κλυμένο πράσινο pixel κοντά στο κέντρο της οθόνης .Και μετά από μερικές μέρες άλλες 4 , πολύ αχνές πράσινες κουκίδες που φαίνονται μονό στο μούρο και με πολύ χαμηλό φωτισμό. Με είχαν διαβεβεωσει ( πριν την παραγγείλω ) ότι ισχύει ότι και στην Ελληνική αντιπροσωπεία , στο θέμα των καμένων pixel . Τελικά την έστειλα πίσω και μετά από μια βδομάδα μου επιστρέψανε την ίδια ,( Εντωμεταξύ στο κουτί της την βάλανε ΑΝΑΠΟΔΑ! το εμπρός, πίσω!! Και το προστατευτικό κάλυμμα του panel έβοσκε μέσα στην κουτα!! Χασάπης την πακεταρε?????Το αφρολέξ έβρισκε στο panel αλλά ευτυχώς δεν έγινε ζημιά.)ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ! με ένα χαρτί που έλεγε ότι βρήκαν "μόνο" ένα καμένο pixel και αλλαγή γίνετε στα 5. Τηλεφωνικά μου είπαν ότι τα άλλα 4 δεν τα είδαν . Μου είθε λοιπόν η ιδέα να βγάλω αυτό το post για να δούμε στατιστικά τι γίνετε με το θεμα,καμενα pixel στην πιάτσα. Όποιος θέλει να μοιραστεί εμπειρίες ....
vandermonde Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 απο κινητο εως laptop οτι εχω παρει και εχει lcd oθονη μου ειχε ενα καμενο πιξελ.....θελω σαν τρελος να παρω αυτη την περιοδο και εγω 24 μονιτορ....αλλα εχω ορκισθει στον εαυτο μου την επομενη φορα που θα δω καμενο πιξελ σε κατι θα δωσω σε αυτον που μου το δωσε (φταιει δεν φταιει) να το φαει..........για αυτο ολο και το τρεναρο......μαλλον τελικα θα παρω το DELL 2407, αφου η dell σου δινει το δικαιωμα μεσα σε δεκα ημερες no questions asked να επιστρεψεις το προιον.....
johnyboy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 re pedia ti na po den eixame pote provlima me eizo sto magazi.genika me kamia othoni den eixame provlima.akoma kai se othones belinea pou eine tis plakas mas tis allazane.kai oles i eizo nomizo pos exoun 0 pixel gia 5 xronia.den eime sigouros an isxuei.
Vagos_46 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 angel_fot κοιτα κι εδω....http://www.eizo.gr/default.asp?pid=35
nikos papas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 angel_fot κοιτα κι εδω....http://www.eizo.gr/default.asp?pid=35 Δηλαδη αν καταλαβα καλα της eizo οι λεβεντες λενε οτι μας κανουν και χαρη που δινουν 6 μηνες 0 pixel εγγυηση.Γιατι συμφωνα με τα πρωτυπα iso δεν θαπρεπε να δινουν 6 μηνες 0 pixel. Να τους θυμησω απλα οτι καποα LG, (που πολλοι πελατες της eizo τη σνομπαρουν) δινει εδω και χρονια 0 pixelakia μεχρι τις 19 ιντσες.Και το σημα- ντικο ειναι οτι οι οθονες της δεν κοστιζουν εν μηνιατικο.
antonl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δυστυχώς αυτό που αναφέρεται στο παραπάνω link είναι για μικρότερες οθόνες και η συγκεκριμένη σίγουρα κόστισε πολύ παραπάνω από ένα (μέσο) μηνιάτικο :/ Πιθανόν κάποια από τα καμμένα/κολλημένα pixels να είναι subpixels οπότε να μην υπολογίζονται (ή να ισχύει κάτι διαφορετικό).
angel_fot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 έτσι ακριβός antonl , είναι subpixel , οπότε δεν τρέχει τίποτα .... Ήταν μέχρι να πάρουν τα 1200 ευρώ μετρητά ! + 42 ευρώ μεταφορικά για να την στείλω πίσω! Πάντως είχα πάρει και μια LG 1970HQ , πάνω στον μηνά εμφανίστηκε ένα πράσινο pixel , περνώ τηλέφωνο , και έρχεται το curier μετά από 2 μέρες με μια καινούρια και παίρνει την παλιά , στο μαγαζί μου στην Εύβοια , χωρίς δεύτερη κουβέντα ! Τι να κάνω ? με κακόμαθε η LG
angel_fot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι και η LG κάνει την μπινια της μιας και με μικρά γράμματα ( Σε κάθε διαφήμιση στα περιοδικά φαίνεται ) λέει ότι η εγγυηση 0 pixel ισχύει μονό για τις 17" και 19" . Από εκεί και πέρα έρχεται το χάος ( γενικός )
basilis5 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 εφοσον δικαιουσαι εγγυηση για 6 μηνες,γιατι δεν στην εφτιαξαν;
antonl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 basilis5 όπως ειπώθηκε, η εγγύηση αυτή αφορά μικρότερες οθόνες.
Vagos_46 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 όπως ειπώθηκε, η εγγύηση αυτή αφορά μικρότερες οθόνες. μεγαλη π@π@ρια αυτο,αλλα και η lg ετσι κανει!! επισης angel_fot στο εχω ξαναπει,24 ιντσες οθονη εχεις το ματι σου εκει πεφτει? καταλαβαινω ειναι σπασιμο αλλα...ψυλλος μεσα στα αχυρα ειναι!
angel_fot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Πράγματι Vagos_46 , είναι ψύλλος στα άχυρα. Μέρα με την μέρα το μάτι ξεκολλάει από εκεί , άλλωστε δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Από ότι φαίνεται είναι συνηθισμένο φαινόμενο . Για αυτό τον λόγω έβγαλα το θέμα , να πάρουμε μια ιδέα για το τι μέγεθος έχει το πρόβλημα
spirosta Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Θα συνηθίσεις δεν είναι τίποτε... Άλλωστε με τέτοιες αγορές είναι ένα μικρό ρίσκο... Και όσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο περισσ΄τερες οι πιθανότητες αστοχίας ενός pixel. Εγώ έχω μια 930BF.. με ένα καμμένο... Το άτιμο το μάτι όμως πάντα εκεί πέφτει.. Αλλά δεν με πειράζει... Σίγουρα το χειρότερο πακέτο πάντως είναι ένα κολλημένο φωτεινό... Φαντάζεστε στο μαύρο να κάνει μπαμ μια κουκίδα φωτεινή??
angel_fot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Αστα.... Φαντασου !, Σκεπτόμουνα μήπως έπαιρνα την ΗΡ την 30" (ήταν όμως τεράστια ) , έτσι και την είχα πάρει με 12.000.000 subpixel θα την έβλεπα πουα , από τα καμένα pixel και σιγά μην μου την αλλάζανε. Αλήθεια έχει κανείς 30" ? να μας πει τι γίνετε εκεί?
ANEMOS-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Θα συνηθίσεις δεν είναι τίποτε... Άλλωστε με τέτοιες αγορές είναι ένα μικρό ρίσκο... Και όσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο περισσ΄τερες οι πιθανότητες αστοχίας ενός pixel. Εγώ έχω μια 930BF.. με ένα καμμένο... Το άτιμο το μάτι όμως πάντα εκεί πέφτει.. Αλλά δεν με πειράζει... Σίγουρα το χειρότερο πακέτο πάντως είναι ένα κολλημένο φωτεινό... Φαντάζεστε στο μαύρο να κάνει μπαμ μια κουκίδα φωτεινή?? ne to mati dystixos peftei ekei..eine thema psyxologias kai mono omos.. ta idia kai go me tin Dell 24'' ara mou..kata ta alla telia ektos apo to ena red pixel peripou sti mesi tis othonis..de fenete katholou sto mauro sto kokkino, kai genika fenete mono sta anoixta xromata. tin peira omos kai 200 + euro pio kato ap tis times elladas.. kai eipa isos auto itan to timima..(isos). na po oti exo dokimasei ola ta pixel undead programs kai piesi mikri-megali on-close ktl.. alla den ginete tipota. i alithia eine oti de mporo na to ksexaso oti yparxei giati to vlepo eno diavazo eno sta games fysika den enoxlei paramono se sniper games pou fenete mono sto aspro fonto (xioni) ekei me mperdeuei kiolas kai tsatizome giati me aposyntonizei; otan psaxneis..leptomeries me ti dioptra.. episis i Dell kai arketes alles meta tis 20'' exoun 8 pixel xalasmena egyiisi. pantos de fenete na kapsei alla pixel afou exei ypostei megali piesi stin othoni (pano sta neura mou) kai meso epixirisis undead pixel, kai den exei kapsei kapio allo dipla.. eipa kai go to kaimo mou loipon oso afora tin othoni mou pou kata alla eine telia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.