illandsickness Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Γειά σε όλους, έχω AMD Athlon xp64 3200+ στα 2.01 GHz και M/B Asus A8N-E. Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι το εξής: ο η/υ κάνει μόνος του restart σε άσχετες στιγμές, αλλά κυρίως όταν κάθομαι εγώ και κάνω κάτι (είτε είμαι στο net, είτε παίζω κάποιο παιχνίδι κλπ). Το pc έκανε κάποιο θόρυβο και ανακάλυψα πως είναι από το cooler του cpu. Αλλάζοντας το μίκρυνε η διάρκεια από το ένα restart ως το άλλο και ο θόρυβος σταμάτησε. Τα restart όμως όχι. Επίσης μόλις γίνει κάποια αλλαγή hardware ή έστω ανοίξω το πλαϊνό του tower τότε όταν ανοίγω τον υπολογιστή με βγάζει στο bios να φτιάξω τις ρυθμήσεις από την αρχή (πχ μηδενίζει το ρολόι και δεν κρατάει καμία από τις προηγούμενες ρυθνήσεις). Η μπαταρία της Μ/Β έχει αλλαχτεί με καινούργια (λόγω υποψίας της για την όλη κατάσταση) αλλά δεν άλλαξε τπτ... Κανείς καμιά ιδέα του τι μπορεί να είναι? Κάποιος με παρόμοιο περιστατικό?
vespa_boy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ριξε μια ματια και στις μνημες σου! Αν εχεις 2 dim αφαιρεσε το ενα απο τα δυο και δες ποιο απο τα δυο εχει το προβλημα. Ακομα καλυτερα δοκιμασε με μνημες κανενος απο τους φιλους για να εισαι σιγουρος... Ενημερωσε μας!!!
antonl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Από θερμοκρασίες πώς πάει η cpu; Επίσης απενεργοποίησε το αυτόματο restart (Win+break -> startup and recovery settings -> automatically restart) μήπως βγάλουμε κανένα συμπέρασμα από το μήνυμα της μπλε οθόνης που (λογικά) θα βγει.
Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 δεν δοκιμάζεις να κανεις κανένα update στο Βίος της μητρικής σου γιατί έτσι όπως τα λες μου φαίνεται να αρχίζει να καταστρέφεται
kakofonixx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ριξε μια ματια στο παρακατω θεμα... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=176024 Πριν λιγο καιρο αντιμετωπιζα ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα!
stathis85tpt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 illandsickness εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με εσενα στην ιδια μητρικη κ σε cpu 3000+ με socket 939.εχω 2 dim 512 kingston ddr2 ram στα 400 απο θερμοκρασιες ειμαι σε λογικα πλαισια αλλα επιπλεον εμενα το ανεμηστηρακι του επεξεργαστη σε καθε autorestart ή εκκινηση χαμηλωνει επικυνδηνα στροφες. μετα απο κανα 3 λεπτο κ αφου η θεμοκρασια ανεβαινει λιγο οι στροφες του ισοροπουνται στις 1320 περιπου. εκτος απο αλλαγη στο ανεμιστηρακι εχετε κατι να αλλο να που προτεινεται? illandsickness βρηκες λυση για το autorestart? παιδια τι λετε για την δικη μου περιπτωση?
illandsickness Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Ανεμηστηράκι CPU άλλαξα και προκοπή δεν είδα... Υπενθυμίζω ότι οποιαδήποτε αλλαγή υποστεί το σύστημα σε επίπεδο Hardware (έστω κι αν ανοίξω το πλαϊνό του κουτιού) η Μ/Β "μηδενίζει" ώρα και λοιπές αλλαγές που έχουν γίνει από μένα στο BIOS. Γυρνάει δλδ στα default settings της από το εργοστάσιο.. Είχε/έχει άλλος την ίδια μητρική? Αν ναι αντιμετωπίζει κάποιο/παρόμοιο πρόβλημα? Υποψιάζομαι ελλατωματική παρτίδα... Να προσθέσω ακόμη ότι άλλαξα και σκληρό, εγκατέστησα εκ νέου τα λογισμικό σε αυτόν και το πρόβλημα επιμένει να υφίσταται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.