Προς το περιεχόμενο

norton vs Kaspersky

lakosta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
yes. και όχι μόνο...

Δηλαδή τι άλλο θα ήταν καλό να βάλω?

Επειδή έχω ψιλομπερδευτεί, :( το Kasperksy ή και το NOD32 είναι και antivirus και antispyware?Αν ναι,τότε ποιος ο λόγος να βάλω και Ad-Aware?

Sorry που ρωτάω τόσο πολλά :oops: αλλά τόσο καιρό δεν είχα κανένα antivirus εγκατεστημένο :shock: και τώρα τελευταία βλέπω αρκετά "κρούσματα" από ιούς και ψάχνω για antivirus και έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με αυτά. :(

Δημοσ.
Δηλαδή τι άλλο θα ήταν καλό να βάλω?

Επειδή έχω ψιλομπερδευτεί, :( το Kasperksy ή και το NOD32 είναι και antivirus και antispyware?Αν ναι,τότε ποιος ο λόγος να βάλω και Ad-Aware?

Sorry που ρωτάω τόσο πολλά :oops: αλλά τόσο καιρό δεν είχα κανένα antivirus εγκατεστημένο :shock: και τώρα τελευταία βλέπω αρκετά "κρούσματα" από ιούς και ψάχνω για antivirus και έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με αυτά. :(

Κανείς?Βοηθήστε με plz!

Δημοσ.

To nod32 περιεχει και μηχανη αφαιρεσης spyware και αποτροπη εισοδου των, οπως και το kaspersky το τελευταιο...ομως οσον αφορα τα spyrare καλο θα ναι να χεις πανω απο 2 προγραμματα αφαιρεσης των, καθοτι ποτε κανενα προγραμμα δεν τα αφαιρει ολα....ετσι καλο θα ναι να βαλεις τα εξης για spyware:

spybot search & destroy

avg antispyware 7

adaware second edition personal

trend micro system cleaner και ο,τι αλλο θες....

Ειτε διαλεξεις nod32 ειτε kaspersky το ιδιο ασφαλης θα εισαι με το nod32 να ναι πιο ελαφρυ ...πραγμα σημαντικο σε υπολογιστες με 256<ram<768 ...Αν θελησεις να κινηθεις σε μια δωρεαν εφαρμογη για ιους ψαξε και το av shield που εχει την μηχανη του kaspersky ή για το avira antivir 7.0 ...

Ο,τι απορια εδψ ειμαστε...

Δημοσ.

AVG Free-ένα εκπληκτικό antivirus,που ακόμα και σε pc 6ετίας δεν το παίρνεις χαμπάρι.

Μόλις λήξει το Kaspersky personal τον άλλο μήνα,θα ξαναγυρίσω οπωσδήποτε στο α βι τζι.

Οι αμερικάνοι πάσχουν από τρομολαγνία,και μεις από ιο-υστερία,κάθε μέρα τουλάχιστον ένα thread ξεκινάει για αυτό το θέμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...