Προς το περιεχόμενο

harry potter and the deathly hallows

maggle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 7ο βιβλιο της σειρας-φαινομενο,που εχει μεταφραστει ακομα και στη γλωσσα των ζουλου θα κυκλοφορησει στις 21-7-2007 και θα εχει τον τιτλο"harry potter and the deathly hallows".η τιμη του θα ειναι 28 ευρω και ηδη εχουν ξεκινισει κρατησεις μεσω ιντερνετ.ποιον-ποιους θα σκοτωσει η ροουλινγκ σε αυτο το βιβλιο?πως αραγε εχει γεμισει τις 700 περιπου σελιδες του βιβλιου?υπομονη λοιπον μερικα μηνακια.εγω παντως περιμενω πως και πως.:mrgreen:

Δημοσ.

Αργεί ακόμη... είναι και πανάκριβο Το προηγούμενο το αγόρασα από το ΕΚΕΜΣ σχεδόν στη μισή τιμή όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Λέτε να μας ξενερώσει στο τέλος?

Δημοσ.

μαγκλ φαντάζεσαι ο καθένας να κάνει διαφήμιση σε κάθε βιβλίο που βγαίνει;

εγω παντως περιμενω πως και πως

Εγώ να δεις!!Εχω χάσει τον ύπνο μου:twisted:

Δημοσ.

@omnislash

Έτσι και εννοούσες αυτό που είπες πέφτεις έξω.

Η συγκεκριμένη σειρά βιβλίων είναι πολυ γνωστή και δημοφιλείς σε πολύ κόσμο διαφορετικής ηλικίας, κουλτούρας, μόρφωσης, ενδιαφερόντων κτλ. Επίσης μιλάμε για το τελευταίο βιβλίο της σειράς, οπότε μάλλον αξίζει να γίνει ένα ενημερωτικό thread για αυτό ;)

Στο κάτω κάτω αν δε σε ενδιαφέρει και ειρωνεύεσαι και αυτούς που μπορεί να τους ενδιαφέρει, καλύτερα να μην ποστάρεις άλλο γιατί πάλι θα τα ακούσεις (φιλικά πάντα). :D

ontopic τώρα...

Υπάρχει μήπως απο την ίδια την ροουλινγκ κάποια παρουσίαση-πρόλογος του σεναρίου;

Δημοσ.

δεν υπαρχει καμια ενημερωση ακομα για το σεναριο του βιβλιου.

πρωσοπικη μου εκτιμηση,σε αυτο το βιβλιο θα πεθανει ο βολντεμορτ και καποιος απο τους ερμιονη και ρον.

στις 21 βγαινει στην αγγλια και παραγγελιες γινονται απο εδω.

http://www.play.com/DVD/DVD/CART/5-/Search.html?searchtype=bookall&searchstring=harry+potter&page=search&cur=258

και απο εδωhttp://www.psichogios.gr/showherobooks.asp?heroid=1&heroname=Χάρι%20Πότερ

Δημοσ.
Έτσι και εννοούσες αυτό που είπες πέφτεις έξω.

ωραία από δω και μπρος σε κάθε βιβλίο που θα κυκλοφορεί θα κάνω διαφήμιση.Ο τύπος κάνει και διαφήμιση από που να παραγγείλιες το βιβλίο.Πρόσεξε αλλα τα βιντεοπαιχνίδια γιατί εκεί υπάρχει σχετικό thread.αν θέλετε ανοίξτε thread για τα βιβλιά

• Super Moderators
Δημοσ.
ωραία από δω και μπρος σε κάθε βιβλίο που θα κυκλοφορεί θα κάνω διαφήμιση.Ο τύπος κάνει και διαφήμιση από που να παραγγείλιες το βιβλίο.Πρόσεξε αλλα τα βιντεοπαιχνίδια γιατί εκεί υπάρχει σχετικό thread.αν θέλετε ανοίξτε thread για τα βιβλιά

omnislash, μάλλον είσαι υπέρ του δέοντος επιθετικός.

Αν νομίζεις ότι το να ανοίξει αυτό το thread πρέπει να θεωρηθεί διαφήμιση, πήγαινε να δεις τι γίνεται στο forum του Κινηματογράφου. Εκεί να δεις διαφήμιση!

Το παρόν thread δεν νοείται ως "διαφήμιση βιβλίου". Απλώς ο topic starter θέλησε να συζητήσει λίγο το επερχόμενο τελευταίο βιβλίο μίας επταλογίας. Μην τραγικοποιούμε την κατάσταση.

Αν κάποιος θέλει να προτείνει βιβλία ή να ενημερώσει για την κυκλοφορία κάποιου νέου βιβλίου (χωρίς πάλι να θεωρείται κάτι τέτοιο διαφήμιση) υπάρχει σχετικό topic.

;)

Δημοσ.

καποιος ρωτησε που γινονται παραγγελιες γι'αυτο εβαλα το link.

αληθεια ποιο ηταν το αγαπημενο σας βιβλιο απο τη σειρα?για μενα ηταν το τεταρτο και το εκτο που ηταν και το πιο ανατρεπτικο εως τωρα.

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη δεν έχω διαβάσει το πρώτο. Αρκέστηκα στην ταινία που ήταν πολύ καλή.

Ελπίζω κάποια στιγμή να πέσει στα χέρια μου.

Δημοσ.
Εγώ από την άλλη δεν έχω διαβάσει το πρώτο. Αρκέστηκα στην ταινία που ήταν πολύ καλή.

Ελπίζω κάποια στιγμή να πέσει στα χέρια μου.

μην το χασεις φιλε.ειναι πολυ καλυτερο απο την ταινια και ειναι και φτηνο.

κατι αλλο στο οποιο θα ηθελα τη γνωμη σας ειναι το εξης ερωτημα.ο σεβερους σνεϊπ ειναι τελικα αξιος εμπιστοσυνης η ειναι προδοτης του ταγματος του φοινικα.η απαντηση θα δοθει φυσικα τον ιουλιο,αλλα μεχρι τοτε ας κανουμε υποθεσεις...

• 5 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Λοιπον απο τα ΜΜΕ πληροφορηθηκα οτι σε περιπου 3-4 μηνες θα το εχουμε εδω στα ελληνικα.

Εγω περιμενω πως και πως...

Ειχα διαβασει το τεταρτο μετα τα 2-3 μετα το 1, ενω μεχρι να βγει το 5 τα ξαναδιαβασα απο την αρχη με τη σωστη σειρα λολ!

Το καλυτερο μακραν το 4ο, που δεν ειχα καταλαβει τπτ στην αρχη βεβαια, σαν newbie τοτε... ;)

(edit: Ρε παιδια ποτε προλαβε να ξαναφαει ban ο ομνι?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...