XXXXX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 καλησπερα!εχω ενα router thomson 536v6 στο pc συνδεμενο,πηρα προσφατα και ενα laptop και θελω να ρωτησο. 1--το pc το εχω συνδεση με την ethernet και το εχω πιο πολλυ για να κατεβαζο,μπορω να συνδεσω συγχρωνος και το laptop με την usb θηρα του router για να serfαρο στο internet και αν γινεται πως? 2--αν εχω κλειστω το pc θα μπωρο να ειμαι στο internet με το laptop?
basilis5 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 1--το pc το εχω συνδεση με την ethernet και το εχω πιο πολλυ για να κατεβαζο,μπορω να συνδεσω συγχρωνος και το laptop με την usb θηρα του router για να serfαρο στο internet και αν γινεται πως? 2--αν εχω κλειστω το pc θα μπωρο να ειμαι στο internet με το laptop? 1.απο οτι ξερω το ρουτερ συνδεεται με ethernet ή wifi με ενα πισι-λαπτοπ αρα αν σου δινει και 2η ethernet συνεδεσε το ετσι (εκτος και αν εχει ασυρματο). για συνδεσμολογια usb δεν γνωριζω 2. φυσιολογικα ναι.
XXXXX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 δεν εχω ασυρματο,το router εχει 1 ethernet και 1 usb.
mikaha Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις ένα switch και να τα συνδέσεις όλα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.