NICKLIO Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας παιδια .... χρειαζομαι ενα προγραμμα να κανω μεταφορα βιντεο απο βιντεοκαμερα σε dvd . εχω δοκιμασει καποια αλλα δεν κανουν σωστη μεταφορα. η καμερα μου ειναι sony HC42E με μινι dv κασετα . παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας ..και αν γνωριζεται καποια τοποθεσια στο ιντερνετ που μπορω να βρω ενα τετοιο προγραμμα ευχαριστω
Erunildo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε,οταν λες σε dvd εννοεις,πρωτα να τα περασεις στο pc και απο κει σε dvd,ετσι; Αν ναι, μπορεις να μου πεις πως περνας τα βιντεο στο pc;εχω και εγω μια καμερα με dv κασετα,αλλα δεν ξερω πως να τα μεταφερω.
theglassicon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Me to VirtualDub kaneis to capture se sympiesmeno AVI (free) Meta me to WinAvi to kaneis DVD. To aploustero kata tin gnwmi mou.
savvas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 εγω δουλευω με το pinacle studio plus 9 και νομιζω οτι κανει οτι χρειαζεστε
ppetr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Και το windows moviemaker κάνει μεταφορά σε avi μέσω firewire. Και το Nero Vision.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.