Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία forum + Μικρές αγγελίες


tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

 

ρωτάω αν γνωρίζει κανεις για να γλυτώσω αρκετές ώρες ψάξιμο και πειραματισμό. Γνωρίζετε αν υπάρχει forum με δυνατότητα να του προσθέσω κάποιο module ή component για Μικρές Αγγελίες?

 

to site που έχω τώρα είναι βασισμένο και με κύριο αντικείμενο τις Μικρές Αγγελίες και θέλω να το εμπλουτίσω κ με κάποιο forum και έτσι να τα συνδυάσω και τα δύο.

 

Αν έχετε προτάσεις ευπρόσδεκτες.

 

*** το hosting μου παρέχει php και mySQL κανονικά!

Δημοσ.

Mporeis na prostheseis forum sti selida me tis aggelies. Mporeis na valeis kapoio pou parexetai dwrean alla mporeis kai na agoraseis kati pio epagelmatiko. Mporeis na sindeseis to forum sti selida sou me kapoio link.

Gia dwrean tha sou proteina to smf: http://www.simplemachines.org

kai gia kati pio epagelmatiko to vbulletin to opoio kai xrisimopoieite apo ta megalitera sites (opos k to insomnia) http://www.vbulletin.com

k ta 2 exoun pliris odigies egkatastasis...

 

den kserw an se kalipsa...

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό που ψάχνω εγώ βασικά είναι ενα module ή component που θα βάλω πάνω στο forum έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης Μικρων Αγγελιών μέσα στο forum (όπως το insomnia.gr)

Δημοσ.
Τι χαρακτηριστικά θες να έχει;

 

τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα απλό forum με τα κοινά χαρακτηριστικά πχ phpBB, SMF άλλα να υπάρχει πχ η δυνατότητα να δημιουργήσω μια κατηγορία με τίτλο "Μικρές Αγγελίες" έτσι ώστε εκει ο χρήστης να μπορεί να δώσει τα χαρακτηριστικά της αγγελίας του πχ τοποθεσία, τιμή κλπ.

 

Ουσιαστικά θέλω να κάνω μια "επέκταση" του http://www.24net.gr που έχω τώρα προσθέτοντας και ένα forum. Το site τώρα στηρίζεται καθαρά στις μικρές αγγελίες και δεν θέλω να αλλάξω εντελώς τον χαρακτήρα του.

Δημοσ.

Στην ουσία δεν χρειάζεται κάτι φοβερό. Βάλε ένα forum και μετά με λίγο php coding θα βάλεις μερικά ακόμα fields στην δημιουργία θέματος για τα χαρακτηριστικά της αγγελίας.

 

Το vbulletin έχει τέτοιου είδους hack στο vbulletin.org

Δημοσ.
Στην ουσία δεν χρειάζεται κάτι φοβερό. Βάλε ένα forum και μετά με λίγο php coding θα βάλεις μερικά ακόμα fields στην δημιουργία θέματος για τα χαρακτηριστικά της αγγελίας.

 

Το vbulletin έχει τέτοιου είδους hack στο vbulletin.org

 

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Lexx άλλα το κακό είναι ότι δεν ξέρω php.

Αν υπάρχει κάτι έτοιμο.... και έχεις και κάποιο link.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...