--b}{d-- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Σκεφτόμουν να πάρω ένα DVD ROM με καλή απόδοση στο reading, άκουσα καλά λόγια για το asus e616 που είναι κορυφαίο για δύσκολα dvds. Από την άλλη σκέφτηκα πως ίσως να μην είναι και τόσο σοφή κίνηση αφού με 10-12ε παραπάνω μπορώ να πάρω ένα αντιγραφικό. Το ερώτημα μου είναι ποιο από τα σημερινά dvdrw έχει καλή φήμη ως reader καταρχήν και ως writer μετά. Ακούω γνώμες είτε από προσωπική εμπειρία είτε από reviews. ΥΓ: από nec είναι ελαφρώς καμμένη η γούνα μου αφού το 2500 που έχω πάνω είναι απαράδεκτο reader. Διάβαζα πως έχουν βελτιωθεί πολύ από τότε αλλά έχω χάσει την μπάλα με τα μοντέλα πλέον.
Vagos_46 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 για reader πιστευω θα συμφωνησουν κι αλλοι οτι τα lite-on εχουν μια...ειδικοτητα! οχι οτι σε writing υστερουν...
--b}{d-- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Αν είναι έτσι να πάω για το asus τότε, είχε πάρει το μάτι μου ένα user comment κάπου πως το e616 διαβάσε δισκάκια που το lite-on του δυσκολευόταν. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που να ξεχωρίζει για να ψάξω vs reviews;
Vagos_46 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 τι να σου πω για asus δεν εχω ακουσει,αν ειναι οντως τοσο καλα...
linux Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Θα συμφωνήσω και εγώ ότι τα LiteOn είναι πολύ καλά readers. Τα δύο τελευταία μοντέλα είναι το LH-20A1P και το LH-18A1P με το πρώτο να μην έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα.
talos_2002 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Samsung 182 ή 183. Επειδή διαβάζει καλά όπως τα LiteOn και γράφει καλύτερα. Μειωνέκτημα πως δεν έχει σπαστεί το firmware για να βγει χωρίς rip locκ (για να διαβάζει γρηγορότερα). Αν από την άλλη δεν βρεις κάποιο από τα παραπάνω, πάρε LG H10, που αναβαθμίζεται και σε Η12 με firmware. Απέφυγε τα dvd-rom της LiteOn. Μετά το 167 είναι πολύ χάλια.
blackstar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Genikotera apofige ta dvd-rom gia 10 euro pare kalitera dvd-rw (prosopiki apopsi), an se endiaferei na kaneis apla rip tainies den 8a exeis problima sxedon me kanena (ta nec pane mexti 12x se dual layer), pantos an 8es poli kales epidosis malon 8a elega liteon h benq(an eisai tixeros kai breis kanena 1650), gia lg den 3ero, mexri stigmis den etixe na dokimaso tpt sta h42l poy exw, ala einai afantasta argo(toylaxisotn mexri na bgei neo f/w poy na mporeis na piraxti me to mcse), elpzio to H10N na einai poio grigoro apo to 42L.
The_Judas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Αν θες καλό reader θα σου πρότεινα σε DVD-RW τα LG ή τα Lite-ON.
talos_2002 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 blackstar, το Η10 πετάει πραγματικά και διάβασε dvd που δεν διάβαζε ούτε το dvd-rom LiteOn 166. Το 1650 είναι απαράδεκτο με όσα γρατσουνισμένα δοκίμασα, χειρότερο ακόμα και από NEC 3500.
blackstar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 egw pali exw thn anti8eti empeira, oti den diabaze to nec kai to litey, to benq to diabase, ti napeis, pantos pereimno na do f/w gia 42l na mporeso na do pragmatikes dinatotites.
--b}{d-- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Thanks για τις απαντήσεις παίδες keep them coming. Χτες την είδα macgyuver, είπα να ανοίξω το άθλιο Benq 1655S μήπως μπορέσω να κάνω κάτι. Καθάρισα το μάτι και πείραξα τα ποντεσιόμετρα του cd και του dvd (τα γύρισα ελαφρώς αριστερόστροφα). Το αποτέλεσμα; Το drive έσπερνε και θέριζε ταυτοχρόνως, μιλάμε για εξωπραγματικές αποδόσεις που δεν είχα δει ποτέ σε άλλο drive. Λες και είχε πάρει αναβολικά. Ότι και να το τάιζα το έπαιζε σαν να είναι hd, έπαθα πλάκα πραγματικά. Το κακό είναι ότι δεν κράτησε πολύ το πανηγύρι κάπου στα 20 λεπτά άρχισε να φθίνει η απόδοση του και σήμερα επανήλθε στην πρότερη κατάσταση όπου διαβάζει μόνο cd. Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος manual adjusting να μας πει εντυπώσεις;
spirosta Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Πείραξες και τα ποτενσιόμετρα ρε θηρίο... Πέρα από το καθάρισμο της κεφαλής το καθάρισες και ολόκληρο? Μήπως και έχει τόση σκόνη που ξανα έγινε χαμός... Πάντως στις τιμές που έχουν πέσει πλέον όλα αυτά δεν αξίζει να ασχοληθείς και πολύ μαζί τους πέρα από το χαβαλέ..
blackstar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως στις τιμές που έχουν πέσει πλέον όλα αυτά δεν αξίζει να ασχοληθείς και πολύ μαζί τους πέρα από το χαβαλέ.. Sosta, to olo endiaferon einai ka8ara ston xabale.
--b}{d-- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ακριβώς, ούτως ή άλλως για φούντο το πήγαινα γι'αυτό είπα να πειραματιστώ. Απλά το ανέφερα μόνο και μόνο επειδή το είδα να μεταμορφώνεται σε Hulk και να "ξεφουσκώνει" πάλι και μου φάνηκε τουλάχιστον παράξενο αν όχι creepy
blackstar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 logiko, an ypo8esoyme oti dinamoses tin dinami toy laser, htan logiko meta na pesi, syn ayto meioni kai thn diarkeia zwhs tou laser, opote an to exeis gia petama, tote mporeis na dokimasis, kai na mas peis ta symperasmata sou .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.