Προς το περιεχόμενο

iDVD 5 crash

Mercyful_Fate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθώ από χτες να φτιάξω ένα dvd με το iDVD 5 (για την ακρίβεια είναι το 5.0.1). Όλα ωραία και καλά μέχρι τη στιγμή που πατάω το Burn για να το κάψει σε δισκάκι.

Εκεί το πρόγραμμα κλείνει και πετάγεται το παραθυράκι που ενημερώνει για το crash-αρισμα και έχει τα κουμπάκια Report, Reopen κλπ. Προσπάθησα κάμποσες φορές, αλλά κάθε φορά, χωρίς ούτε μια εξαίρεση, το πρόγραμμα κρασάρει.

Σκέφτηκα μήπως φταίει το γεγονός ότι το dvd-rw είναι εξωτερικό και συνδέεται μέσω usb. Το ενδεχόμενο αυτό, όμως, το απέρριψα, καθώς το πρόγραμμα κρασάρει και όταν επιλέγω το "Save as image", που δεν χρειάζεται καν recorder για να το κάνει ιmage.

Καμιά ιδέα?

p.s.: Να σημειώσω πως δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ το iDVD, οπότε μην με ρωτάτε εάν δούλευε παλαιότερα.

Επιπλέον, αυτή τη στιγμή πειραματίζομαι με το Toast Titanium, ως προς την δημιουργία DVD από κάποια avi που έχω, και μπορώ να πω πως είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ αργό.

Ενδεικτικά λέω πως το έχω βάλει να παίζει από τις 1 περίπου, είναι 4 και μόλις έχει κατορθώσει να ολοκληρώσει λίγο παραπάνω από το μισό. :evil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καμμία προσώπικα:-) Αλλά αφού δουλεύει σε άλλο User απλά σβήσε τα Preferences (καλύτερα βάλε το AppZapper να το κάνει), κρατόντας το project σου και την εφαρμογή (βασικό :-) ). Αυτό πρέπει να δουλέψει...

PS. Εννοείται ότι θα χάσεις ότι ρυθμίσεις έχεις κάνει...

Έχω κάνει 4-5 φορές move to trash τα preferences από το library, έχω κάνει clear caches με το Onyx, έχω κάνει repair perimissions, έχω κάνει unistall/reinstall 2-3 φορές, αλλά τπτ. Και καταντάει εκνευριστικό. Ένα γαμω-dvd αποφάσισα και γω να φτιάξω, και κρασάρει το μαλακισμένο... :evil:

Βασικά, μπορεί να σου ξαναλέω το ίδιο πράγμα, αλλά βάλτο στο AppZapper και σβήστα όλα εκτός από το app. (έχει κι άλλα αρχεία εκτός από τα prefs)

PS Δοκίμασε να το σώσεις, να κάνεις Quit, να το ανοίξεις και να το κάνεις Burn..

Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά, αλλά πρέπει να είναι bug.

Την λύση τη βρήκα πάντος. :-D Άλλαξα ως πρώτη γλώσσα σε αγγλικά (είχα τα ελληνικά) από το International, και αυτή τη στιγμή κάνω το encoding του dvd (δλδ δεν έχει κρασάρει ακόμα). :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...