Lemuria Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Εχω ενα μικρο ανεμιστηρακι περιπου 2 εκατοστα και θελω να του δωσψ ρευμα απο usb... ξερει κανεις ποια ειναι η συνδεσμολογια? Το fan ειναι 5v
Lemuria Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 χμ νομιζω κατι βρηκα με λιγο ψαξιμο... Αυτο που με ενδιαφερει να μαθω ειναι τι ταση βγαζει η usb 2.0 δηλαδη τι ανεμιστηρα θα μπορουσα να συνδεσω σε μια θυρα usb.? υποθετω καποιον με σταθερες στροφες? Ξερετε κατι σχετικο να με ενημερωσετε?
kx5 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Λογικά μαύρο-κόκκινο στο μαύρο-κόκκινο. Το κίτρινο του ανεμιστήρα εκτός. Δες και αυτό και επιβεβαίωσε τα καλώδια. Η usb βγάζει 5volt.
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 tosa vismata 5Volt exei mesa to PC sas me usb pezete vre? otan tha kanei shotdown.. mi anarotieste apo pou eine.. eleytheria stis USB ..
Lemuria Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 tosa vismata 5Volt exei mesa to PC sas me usb pezete vre?otan tha kanei shotdown.. mi anarotieste apo pou eine.. eleytheria stis USB .. Εχεις δει μια βαση για laptop που πουλαει το plaisio με 20 ευρω? Ειναι ενα ανεμιστηρακι 8 εκατοστα σταθερης τασης που παιρνει ρευμα απο μια usb 1.0 και χρησιμοποιειται για να ψυξει την βαση του laptop που ζεματαει....Αντι λοιπον να το αγορασω λεω να το φτιαξω μονος μου μιας και εχω ανεμιστηρακι (το 2 cm που αναφερω το χω για δοκιμη) και εχω και καλωδιο usb. τωρα σε matx μητρικη με 470 watt τροφοδοτικο με 3 τετραpina καλωδια ελευθερα δεν νομιζω πως ενα ανεμιστηρακι σε μια usb θα μου κανει κακο....Να μου πεις για εκεινες τισ συσκευες που ειδα σε ενα αλλο topic εδω μεσα που ειναι usb και ζεσταινουν τον cafe να σου πω οκ εχεις δικιο.... Βεβαια απο την αλλη μια φορα θα γινει το κακο....
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 de eksigises oti itan gia LAPTOP.. alla kai etsi i trofodosia kalytera na eine aneksartiti me ena aplo emporiou metasximatisti,afou tha eine se grafio ypotithete.. etsi eleytheroneis mia USB, kai den epivarinete kai i Mboard tou laptop.
Lemuria Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Οχι δεν ειναι για λαπτοπ....Για κανονικο pc ειναι απλα θελω να φτιαξω μια βαση σαν αυτη που δινει το plaisio προκειμενου να τοποθετησω πανω μια θηκη με εναν wd σκληρο για να ψυχεται καθοτι ζεματαει και δουλευει σχεδον 18/24 ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.