rufous Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά έχω όλο τα αρχεία εγκατάστασης του παιχνιδιού στο σκληρό μου. Δεν έχω τα αυθεντικά δισκάκια. Με την αρχή του παιχνιδιού μου ζητάει το 2ο DVD. Τι να κάνω; Ποια αρχεία πρέπει να "καψω" σε δισκάκι; Προτείνετε κάτι άλλο;
panosvlass Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Κοιτα ποσα gb ειναι το iso που εχεις.Πρεπει να ειναι περιπου 6,4gb. Ζιππαρισμενο 4,7 περιπου. Αν δεν ειναι τοσο για ψαξε καμια αλλη εκδοση.....
brandon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 H lisi einai poli apli !! giati den katebazeis as poume to crack gia to No-DvD ?? Me auto mporeis na pezeis to paixnidi xoris na exeis to authentiko dvd tou paixnidiou!! (gia na min to fthireis panta etsi )
rufous Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 H lisi einai poli apli !! giati den katebazeis as poume to crack gia to No-DvD ??Me auto mporeis na pezeis to paixnidi xoris na exeis to authentiko dvd tou paixnidiou!! (gia na min to fthireis panta etsi ) Έχω προσπαθήσει πάρα πολλά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Spyspeed Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δεν μας λές όμως και σε τι μορφή είναι αυτά τα αρχεία...
rufous Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δεν μας λές όμως και σε τι μορφή είναι αυτά τα αρχεία... Τι εννοείς μορφή; Χύμα όλα τα αρχεία σε ένα φάκελο. Άμεσο exctract από ISO...
against Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 tha kaneis load to .iso me ena program pou kanei mount images opos einai to daemon tools h to alcohol H tha kaneis me to nero burn image to iso se ena dvd. meta 8a kaneis kanonika install to paixnidi.
rufous Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 tha kaneis load to .iso me ena program pou kanei mount images opos einai to daemon tools h to alcohol H tha kaneis me to nero burn image to iso se ena dvd. meta 8a kaneis kanonika install to paixnidi. Το ISO ήταν 5,9GB, οπότε άκυρο αυτό που προτείνεις φίλε μου. Θέλω κάποιος που έχει το παιχνίδι να μου πει ποια αρχεία να συμπεριλαμβάνονται στο 2ο DVD. Μετά την ξέρω τη δουλειά...
Shadowthief Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά έχω όλο τα αρχεία εγκατάστασης του παιχνιδιού στο σκληρό μου.Δεν έχω τα αυθεντικά δισκάκια. Με την αρχή του παιχνιδιού μου ζητάει το 2ο DVD. Τι να κάνω; Ποια αρχεία πρέπει να "καψω" σε δισκάκι; Προτείνετε κάτι άλλο; Το μήνυμα που σου εμφανίζει το παιχνίδι είναι αυτό : http://img524.imageshack.us/img524/4021/rundvddl2.jpg Δεν σου ζητάει το 2ο DVD του παιχνιδιού, σου ζητάει το DVD του Runaway 2 Δεν υπάρχει 2ο DVD Πρέπει λοιπόν, είτε να έχεις το DVD του παιχνιδιού είτε το image του DVD και να το κάνεις mount. Επειδή είπες πως δεν έχεις το DVD, η λύση είναι το image. Αν τα αρχεία τα έχεις κάνει extract και δεν έχεις το αρχικό image, δοκίμασε από τα αρχεία αυτά να κάνεις ένα καινούριο image και να κάνεις αυτό mount.
brandon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Έχω προσπαθήσει πάρα πολλά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Tha xanapo oti i lisi einai APLOUSTATH !!!!! Katebase to crack no-dvd kai to paixnidi tha pexei KANONIKOTATA !!! Einai dokimasmeno apo mena prosopika kai apo xiliades atoma pisteuo.Kati lathos tha kaneis sigoura. Xanadokimase na breis to katalilo arxeio.
Nemo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Tha xanapo oti i lisi einai APLOUSTATH !!!!!Katebase to crack no-dvd kai to paixnidi tha pexei KANONIKOTATA !!! Einai dokimasmeno apo mena prosopika kai apo xiliades atoma pisteuo.Kati lathos tha kaneis sigoura. Xanadokimase na breis to katalilo arxeio. Μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια brandon .... Μπορει να εχει την εκδοση που δουλευει μονο το γαλλικο nocd(dvd) crack ,ενω οταν βαλεις το αγγλικο nocd(dvd) crack παλι ζηταει το Dvd. Η λυση ? -οπως ειπε και ο Shadowthief-,να εχει το Iso προσαρτημενο/mountend στο Daeon tools(και να καταλαμβανονται 6Gb παραπανω χωρος στο σκληρο δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο προβλημα ).
Arioch79 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ναι ρε παιδιά, ένα DVD είναι το Runaway 2. To ISO έχει μέγεθος 5.96 GB. To εγκαθιστάς, και με no dvd κάνεις κανονικότατα τη δουλειά σου. Εγκατάσταση έκανες με αυτά τα αρχεία που λες, ή με το ISO?
rufous Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά 1000 ευχαριστώ! Ναι, αυτή την εικόνα μου βγάζει παίδες. Εγώ είδα λάθος (ουπς, μ*****α!) Το έκανα εγκατάσταση με τα αρχεία χύμα, όχι από image. Πάντως τα crack ΟΛΑ που δοκίμασα δεν δουλεύουν!!! Θα προσπαθήσω να το ξανακάνω image και θα το τρέξω με το daemon. Το ISO για να γραφτεί σε δισκάκι πρέπει αυτο να είναι DVD9;
brandon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια brandon ....Μπορει να εχει την εκδοση που δουλευει μονο το γαλλικο nocd(dvd) crack ,ενω οταν βαλεις το αγγλικο nocd(dvd) crack παλι ζηταει το Dvd. File Nemo eidika esi gia na to les sigoura xereis kati parapano apo mena Den exo paratirisei oti iparxoun 2 ekdoseis gia to paixnidi. Pantos opos katalabeno eite me to galiko nocd eite me to aggliko to paixnidi tha pexei kanonika. Sigoura i pio axiopisti lisi gia kapion pou exei problima einai mount exeis dikio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.