Adavis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 To access point μου έχει αυτές τις ρυθμίσεις: Ξέρει κανείς πως να το ρυθμίσω για να μην έχει πρόσβαση ο καθένας; Στο Authentication έχω σαν επιλογές: 1.Open System 2.Shared Key 3.Open System/Shared Key 4.WPA-EAP 5.WPA-PSK
polidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Apo oti vlepo einai disabled prepi na to energopioiseis kai na epilexeis apo to Authentication gia kaliteri prostasia to WPA-PSK epita tha doseis parakato to klidaki kai tha eise ok. Me to klidi pou tha doseis mporis na sindeseis pleon me asfalia kai alous ypologistes
Adavis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, όταν λές θα δόσω το κλειδάκι τι ακριβώς συμπληρώνω εκεί; Κάτι σαν κωδικό; Πόσα ψηφία;
dealer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 ναι,στο πεδίο αυτο βάλε ενα κωδικό.ο αριθμός των ψηφίων εξαρτάται απο το ποσα bit encryption θα βάλεις.αν πρόκειται για οικιακό δίκτυο,δεν χρειάζονται πολλα.βάλε 64,που αν θυμάμαι καλα θέλει κωδικό 8 ψηφίων.θα σου πετάξει κ μυνημα(μαλλλον)
Adavis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Έχω επιλογές: Cipher Type: 1.AUTO 2.AES 3.TKIP Group Key Update Interval: 1800 PassPhrase: όπου έβαλα τον κωδικό. Μετά πρέπει να κάνω κάθε φορά login για να συνδεθώ. Μήπως υπάρχει τρόπος να έχω κάποιο αρχέιο στον σκληρό το οποίο να λειτουργεί σαν κλειδί για να συνδεθώ;
dealer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 εννοεις ότι καθε φορά που πας να συνδεθείς στο AP σου ζητάει pass?για το αρχείο που λες δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τετοιο.βάλε AES κ στο key update interval βάλε 0.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.