svatsM3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά,έχω μια κάμερα SONY την DCR-DVD405 και θέλω να μεταφέρω τα αρχεία εγγραφής μου απο την κάμερα στο Pinnacle Studio 10 για περεταίρω επεξεργασία και δημιουργία ταινίας,αλλά το Pinnacle δεν την αναγνωρίζει!αν και έκανα register για να ξεκληδώσω το divx και τα Mpeg,αλλά τίποτα δεν μπορώ να το δουλέψω,μήπως υπάρχει κανένα πιο εύκολο πρόγραμμα επεξεργασίας ταινιών από κάμερα DVD. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Οταν λες δεν την αναγνωριζει τι εννοεις ?? Εμενα μια χαρα την βλεει την Sony μου.Αλλα χρησιμοποιω για αλλους λογους το studio 9 . Στο setup -capture source δεν την βλεπει ???
svatsM3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μου βγάζει αυτό το μύνημα:VIDEO DEVICE NOT FOUNT,Pinnacle studio Greek is unable to connect to your device.........If you have a DV or Digital 8 camcorder,please make sure that it is turned on and in VTR,VCR or PLAY mode,and that it is connected to the firewire or 1394 port on your computer....If you have on analog camcorder or VCR. 1:Click on Setup-Capture Source and select the correct video capture device.2:Open the left hand panel on the Diskometer(at the bottom center of the capture screen) and set the correct analog video input port(Composite or S-Video)Αυτα μου γράφει το μύνημα,κάποια πράγματα τα κατάλαβα άλλα όχι,δεν είμαι και πολύ καλός στα Αγγλικά! Αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει τι μου ζητάει?
Voodooman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Τους drivers της sony από το δισκάκι τους πέρασες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μια χαζη ερωτηση...Την καμερα την εχεις ανοιχτη ???? Εγω το δισκακι της δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.