Blergh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Αγόρασα πρόσφατα εναν player dvd/divx για την τηλεόραση. Εχω αρχίσει να αντιγράφω κάποιες κατεβασμένες ταινίες απο τό νετ σε dvd δισκάκια. Το καό είναι οτι σε πολλές απο αυτές τα Ελληνικά subs δεν φαίνονται. Εαν τους ξαναπεράσω λέτε να διορθωθεί το πρόβλημα? Αν ναι ποιά προγράμματα εσείς προτείνετε για χρήση? (σημείωση οτι δεν έχω ξαναασχοληθεί ποτέ ξανά με υπότιτλους) Εχω ήδη κατεβάσει το Avisub αλλά πολλές ταινίες είναι σε divx/xvid μορφή. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.
Donacgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 iparxoun elliniki ipotitloi pou sou tous anagnorizei to player sou? se exoteriko arxeio milame kai oxi ensomatomenei mazi me to video! an nai, des ti idous arxeio einai kai kane kai tous alous to idio me to sub ajust
Blergh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Μέσα στο Menu του μηχανήματος υπάρχει η επιλογή για Ελληνικούς υπότιτλους αλλά πως παίζουν δεν έχω πραγματικά ιδέα. Μια ταινία σε avi που είχα βάλει κάποια στιγμή και είχε ενσωματωμένους υπότιτλους τους έπαιξε κανονικά.
gagarin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σου φιλε μου.... Δεν μας λες κ την μαρκα του player... Θα ηταν καλο μπας κ καποιος αλλος φιλος να σου εδινε καμια συμβουλη...
kanenas_allos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μην κουράζεσαι. Μετονόμασε τους υπότιτλους ώστε να ταιριάζουν με το βίντεο και θα παίξουν μόνοι τους.
Blergh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 O Player είναι Toshiba SD-261. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας . Οταν πάω σπίτι πιάνω αμέσως δουλειά :-D
Kleanthis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Όταν είναι ίδιο το όνομα του αρχείου των υποτίτλων, με το όνομα του βίντεο,τότε μάλλον θα τους παίζει κανόνικά.Αν ειναι διαφορετικό μάλλον δε θα τους εμφανίζει...Μήπως τΑ γράμματα είναι πολύ μικρά;
polidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Otan les andigrafeis ti enoeis? Tous ensomatoneis sti tenia h tous vazeis ston idio fakelo me to divx? An tous ensomatoneis kai den tous dixnei to player sou malon kati den paei kala me to programa pou xrisimopoieis. An tora tous vazeis mazi me tin teneia kai den tous dixnei tote fteei to player sou pou den ypostirizei afti ti methodo. Yparxoune liseis omos min kolas
Blergh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν. Εχουμε και λέμε. Σε εναν πρόχειρο έλεγχο που έκανα πρίν απο λίγο σε μια ταινία xvid (serenity) παρατήρησα το εξείς. Σον υπολογιστή οταν παει να την προβάλει ο media player κάνει προσπάθεια για να κατεβάσει τους αντίστοιχους codecs απο το διαδίκτυο αλλά αποτυνχάνει. Το παράξενο όμως είναι οτι την παίζει κανονικά και με τους υπότιτλους. Αυτό το παρατήρησα και σε μια άλλη ταινία (behind enemy lines). Οσον αφορά τα ονόματα των αρχείων με τα subs έχουν το ίδιο όνομα με τις ταινίες. Πρίν απο μερικά λεπτά αντέγραψα τα 2 τελευταία cd του Matrix μαζί με τους Ελληνικούς υπότιτλους. Τα αρχεία είχαν την ίδια κατάληξη με το όνομα της ταινίας αλλά δυστυχώς δεν φαίνονται σωστά στην τηλεόραση . Σαν θεραπεία τι άλλο μπορώ να κάνω?
polidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Thelei piragma to firmware sou. Einai ena palikari edo mesa legete ZAVLAKAS pou kanei teties doulies. Vreston kai pes to paidi na se voithisi. Tha sto kanei 100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.