Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το firefox

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα εκανα ενα καινουργιο pc και

αναγκαστικα εκανα format και περασα

παλι το firefox 2.0 που δουλευα τοσο καιρο

αλλα με 2mbit γραμμη ο firefox σερνεται

στην κυριολεξια κολαει και δεν μου κατεβαζει σελιδες οπως

insomnia-πλαισιο και αλλες σελιδες.

με τον eχplorer ολα καλα κανενα προβλημα σε κλασματα

δευτερολεπτωντις ιδιες σελιδες τις κατεβαζει.

απεγκατεστησα το firefox εκανα επανεκινηση και το ξαναπερασα αλλα

παλι τα ιδια.ετρεξα spyware doctor δεν βρηκε τιποτα ουτε

ο kaspersky

καμια βοηθεια καμια ιδεα τι να κανω φιλοι μου ?

Δημοσ.

οπως ειπε και ο giorgos th. πιο πανω δοκιμασε και την 1.5.0.9.

edit: notorious20 θα διαφωνησω,ειδικα η εκδοση 7 σε θεμα security μια χαρα ειναι!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω εγκατεστημένη την έκδοση 2.0.0.2 του Firefox και ενώ έχω ενεργοποιημένη την επιλογή "Αποθήκευση φορμών και ιστορικού μπάρας αναζήτησης" οι φόρμες που συμπληρώνω στα διάφορα sites συνήθως δεν αποθηκεύονται! Το πρόβλημα έχει εμφανιστεί εδώ και 3-4 μέρες. Όποιος γνωρίζει τι φταίει ας βοηθήσει!

• Members
Δημοσ.
προσφατα εκανα ενα καινουργιο pc και

αναγκαστικα εκανα format και περασα

παλι το firefox 2.0 που δουλευα τοσο καιρο

αλλα με 2mbit γραμμη ο firefox σερνεται

στην κυριολεξια κολαει και δεν μου κατεβαζει σελιδες οπως

insomnia-πλαισιο και αλλες σελιδες.

με τον eχplorer ολα καλα κανενα προβλημα σε κλασματα

δευτερολεπτωντις ιδιες σελιδες τις κατεβαζει.

απεγκατεστησα το firefox εκανα επανεκινηση και το ξαναπερασα αλλα

παλι τα ιδια.ετρεξα spyware doctor δεν βρηκε τιποτα ουτε

ο kaspersky

καμια βοηθεια καμια ιδεα τι να κανω φιλοι μου ?

Ίσως να μην σου προσφέρει τίποτα, αλλά δοκίμασε να πας στον Firefox στο:

tools / options / advanced / network / (connection) settings

Δες τι ακριβώς είναι επιλεγμένο εκεί, και στη συνέχεια σύγκρινέ το με αυτό που θα δεις στον Internet Explorer στο:

tools / internet options / connections / LAN settings

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω να σου πω ποιές ακριβώς είναι οι σωστές επιλογές - εμένα π.χ. στον firefox είναι επιλεγμένο το "Direct connection to the Internet", ενώ στον Internet Explorer δεν είναι επιλεγμένο κανένα πεδίο.

Θα πρότεινα να δοκιμάσεις να "παίξεις" με τις ρυθμίσεις στον Firefox (π.χ. αν στον ΙΕ έχει δηλωμένο proxy, δοκίμασέ τον και στον FF).

@pusher, μήπως έχεις επιλέξει "always clear private data when I close firefox"; Ή ακόμα, μήπως φταίει κάτι με τα cookies;

Στέλνω ένα screenshot από τις δικές μου ρυθμίσεις στο tools / options / privacy του FF, για να κάνεις σύγκριση με το δικό σου...

post-20957-129062943535_thumb.jpg

Δημοσ.
[...]@pusher, μήπως έχεις επιλέξει "always clear private data when I close firefox"; Ή ακόμα, μήπως φταίει κάτι με τα cookies;

Στέλνω ένα screenshot από τις δικές μου ρυθμίσεις στο tools / options / privacy του FF, για να κάνεις σύγκριση με το δικό σου...

Όχι, όχι δεν το έχω επιλέξει. Εξάλλου το πρόβλημα εμφανίζεται και χωρίς να κλείσω τον Firefox!

Δημοσ.

Ίσως σου έτυχε αυτό το bug:

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=331276

Αν ναι, ίσως το προκαλεί κάποια επέκταση και, αν την απομονώσεις, θα διορθωθεί. Αλλά ίσως χρειαστεί να φτιάξεις καινούργιο προφίλ από την αρχή...

Λένε ότι θα λυθεί όταν επιτέλους ο Fx αρχίσει να τα αποθηκεύει όλʼ αυτά σε βάση SQLite, δηλ. από την έκδ. 3 και μετά.

Δημοσ.
Ίσως σου έτυχε αυτό το bug:

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=331276

Αν ναι, ίσως το προκαλεί κάποια επέκταση και, αν την απομονώσεις, θα διορθωθεί. Αλλά ίσως χρειαστεί να φτιάξεις καινούργιο προφίλ από την αρχή...

Λένε ότι θα λυθεί όταν επιτέλους ο Fx αρχίσει να τα αποθηκεύει όλʼ αυτά σε βάση SQLite, δηλ. από την έκδ. 3 και μετά.

Eusebius απεγκατέστησα το πρόσθετο FoxyProxy και απ' ότι φαίνεται εδώ και μία μέρα όλα πηγαίνουν καλά! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! Να 'σαι καλά...

Δημοσ.
Έχω εγκατεστημένη την έκδοση 2.0.0.2 του Firefox και ενώ έχω ενεργοποιημένη την επιλογή "Αποθήκευση φορμών και ιστορικού μπάρας αναζήτησης" οι φόρμες που συμπληρώνω στα διάφορα sites συνήθως δεν αποθηκεύονται! Το πρόβλημα έχει εμφανιστεί εδώ και 3-4 μέρες. Όποιος γνωρίζει τι φταίει ας βοηθήσει!

εχω το ιδιο προβλημα με εσενα εδω και μηνες-απο οταν εβαλα την εκδοση 2

γενικα επαψα να χρησιμοποιω τον firefox 2, και πλεον χρησιμοποιω i.explorer7

επειδη που φαινεται καλυτερος..και πολυ πιο ελαφρης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...