harrys23 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 προσφατα εκανα ενα καινουργιο pc και αναγκαστικα εκανα format και περασα παλι το firefox 2.0 που δουλευα τοσο καιρο αλλα με 2mbit γραμμη ο firefox σερνεται στην κυριολεξια κολαει και δεν μου κατεβαζει σελιδες οπως insomnia-πλαισιο και αλλες σελιδες. με τον eχplorer ολα καλα κανενα προβλημα σε κλασματα δευτερολεπτωντις ιδιες σελιδες τις κατεβαζει. απεγκατεστησα το firefox εκανα επανεκινηση και το ξαναπερασα αλλα παλι τα ιδια.ετρεξα spyware doctor δεν βρηκε τιποτα ουτε ο kaspersky καμια βοηθεια καμια ιδεα τι να κανω φιλοι μου ?
giorgos th. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 vale kamia 1.xxx ekdosi tou firefox na deis to kanei akoma?
harrys23 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 dokimasa ton explorer 7 kai eimai kalitera alla den niotho tin sigouria tou firefox
notorious20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 o explorer einai ligo gia ta mpaza sto thema security. giati den dokimazeis kai opera??
Vagos_46 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 οπως ειπε και ο giorgos th. πιο πανω δοκιμασε και την 1.5.0.9. edit: notorious20 θα διαφωνησω,ειδικα η εκδοση 7 σε θεμα security μια χαρα ειναι!
pusher Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Έχω εγκατεστημένη την έκδοση 2.0.0.2 του Firefox και ενώ έχω ενεργοποιημένη την επιλογή "Αποθήκευση φορμών και ιστορικού μπάρας αναζήτησης" οι φόρμες που συμπληρώνω στα διάφορα sites συνήθως δεν αποθηκεύονται! Το πρόβλημα έχει εμφανιστεί εδώ και 3-4 μέρες. Όποιος γνωρίζει τι φταίει ας βοηθήσει!
Members gsarig Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 προσφατα εκανα ενα καινουργιο pc και αναγκαστικα εκανα format και περασα παλι το firefox 2.0 που δουλευα τοσο καιρο αλλα με 2mbit γραμμη ο firefox σερνεται στην κυριολεξια κολαει και δεν μου κατεβαζει σελιδες οπως insomnia-πλαισιο και αλλες σελιδες. με τον eχplorer ολα καλα κανενα προβλημα σε κλασματα δευτερολεπτωντις ιδιες σελιδες τις κατεβαζει. απεγκατεστησα το firefox εκανα επανεκινηση και το ξαναπερασα αλλα παλι τα ιδια.ετρεξα spyware doctor δεν βρηκε τιποτα ουτε ο kaspersky καμια βοηθεια καμια ιδεα τι να κανω φιλοι μου ? Ίσως να μην σου προσφέρει τίποτα, αλλά δοκίμασε να πας στον Firefox στο: tools / options / advanced / network / (connection) settings Δες τι ακριβώς είναι επιλεγμένο εκεί, και στη συνέχεια σύγκρινέ το με αυτό που θα δεις στον Internet Explorer στο: tools / internet options / connections / LAN settings Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω να σου πω ποιές ακριβώς είναι οι σωστές επιλογές - εμένα π.χ. στον firefox είναι επιλεγμένο το "Direct connection to the Internet", ενώ στον Internet Explorer δεν είναι επιλεγμένο κανένα πεδίο. Θα πρότεινα να δοκιμάσεις να "παίξεις" με τις ρυθμίσεις στον Firefox (π.χ. αν στον ΙΕ έχει δηλωμένο proxy, δοκίμασέ τον και στον FF). @pusher, μήπως έχεις επιλέξει "always clear private data when I close firefox"; Ή ακόμα, μήπως φταίει κάτι με τα cookies; Στέλνω ένα screenshot από τις δικές μου ρυθμίσεις στο tools / options / privacy του FF, για να κάνεις σύγκριση με το δικό σου...
pusher Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 [...]@pusher, μήπως έχεις επιλέξει "always clear private data when I close firefox"; Ή ακόμα, μήπως φταίει κάτι με τα cookies; Στέλνω ένα screenshot από τις δικές μου ρυθμίσεις στο tools / options / privacy του FF, για να κάνεις σύγκριση με το δικό σου... Όχι, όχι δεν το έχω επιλέξει. Εξάλλου το πρόβλημα εμφανίζεται και χωρίς να κλείσω τον Firefox!
Eusebius Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ίσως σου έτυχε αυτό το bug: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=331276 Αν ναι, ίσως το προκαλεί κάποια επέκταση και, αν την απομονώσεις, θα διορθωθεί. Αλλά ίσως χρειαστεί να φτιάξεις καινούργιο προφίλ από την αρχή... Λένε ότι θα λυθεί όταν επιτέλους ο Fx αρχίσει να τα αποθηκεύει όλʼ αυτά σε βάση SQLite, δηλ. από την έκδ. 3 και μετά.
pusher Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Ίσως σου έτυχε αυτό το bug: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=331276 Αν ναι, ίσως το προκαλεί κάποια επέκταση και, αν την απομονώσεις, θα διορθωθεί. Αλλά ίσως χρειαστεί να φτιάξεις καινούργιο προφίλ από την αρχή... Λένε ότι θα λυθεί όταν επιτέλους ο Fx αρχίσει να τα αποθηκεύει όλʼ αυτά σε βάση SQLite, δηλ. από την έκδ. 3 και μετά. Eusebius απεγκατέστησα το πρόσθετο FoxyProxy και απ' ότι φαίνεται εδώ και μία μέρα όλα πηγαίνουν καλά! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! Να 'σαι καλά...
basilis5 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Έχω εγκατεστημένη την έκδοση 2.0.0.2 του Firefox και ενώ έχω ενεργοποιημένη την επιλογή "Αποθήκευση φορμών και ιστορικού μπάρας αναζήτησης" οι φόρμες που συμπληρώνω στα διάφορα sites συνήθως δεν αποθηκεύονται! Το πρόβλημα έχει εμφανιστεί εδώ και 3-4 μέρες. Όποιος γνωρίζει τι φταίει ας βοηθήσει! εχω το ιδιο προβλημα με εσενα εδω και μηνες-απο οταν εβαλα την εκδοση 2 γενικα επαψα να χρησιμοποιω τον firefox 2, και πλεον χρησιμοποιω i.explorer7 επειδη που φαινεται καλυτερος..και πολυ πιο ελαφρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.