Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για check σκληρου.. υπαρχει?

naiv_dim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια, μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει κανενα προγραμμα, σαν το cpu-z, αντιστοιχο για σκληρους. θελω να μου δειχνει αν υπαρχει προβλημα στο σκληρο κ οτιδηποτε αλλο μπορει για να με βοηθησει κ στη συντηρηση του διοτι στη εταιρεια που ειμαι θελω να προνοω γιατι τα δεδομενα μου ειναι σημαντικα. ευχαριστω παιδες εκ των προτερων..

Δημοσ.

Εννοείς κάτι σε real time monitor για την κατάσταση του σκληρού, τόσο σε χώρο όσο και σε καλή λειτουργία; Νομίζω το Norton system works είχε κάτι σχετικό, αλλά έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα και δεν είμαι σίγουρος

Δημοσ.

Έκανα ένα μικρό google search και μία επιλογή που ίσως σε ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι δωρεάν, είναι το HDDlife, το οποίο όμως έχει σαν προϋπόθεση οτι οι σκληροί θα έχουν τεχνολογία S.M.A.R.T. Εδώ είναι η σελίδα του google με τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Δημοσ.

φιλε powerline τσεκαρα τη σελιδα που ειπες εχει αρκετα αλλα δυστηχως τωρα δ εχω χρονο για να ψαξω ποιο ειναι καλυτερο, αυτο θα γινει αμεσα ομως.. λοιπον, βρηκα το HDD Health που μου ειπε ο antonl αλλα τι πρεπει να κοιταξω για να δω αν πηγαινουν ολα καλα? η οχι?

Δημοσ.

Από ό,τι θυμάμαι σε κάποια καρτέλα λέει κάτι σαν "accuracy" (ακρίβεια ημερομηνιών). Ξεκινάει με 25% και αργά-αργά αυξάνεται. Αυτό σε συνδυασμό με μια ημερομηνία θεωρητικού "failure" που βγάζει, σου δίνει μια ένδειξη για το πόσο υγειής είναι ο HDD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...