Προς το περιεχόμενο

Γραψιμο ISO σε DVD με ταχύτητα εσκεμμενα χαμηλοτερη απο 4x. Πως γινεται εφικτό??

leonpadi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ενας φιλος προσπαθει να γραψει σε ενα dvd-ακι , ενα iso-ακι, το οποιο πρεπει να γραφτει σε ταχυτητα μικροτερη απο 4x (αρα 1x or 2x).

Στην αρχη σκεφτικα πως και με 4x θα γινοταν σωστα η εγγραφη του ISO το οποιο τελικα δεν συνεβη καθως κατα τη διαδικασια εγκαταστασης του προγραμματος (αργοτερα) του βγαζει error...Εχει εντωμεταξυ τσεκαριστει το οτι το ISO δουλευει και δεν ειναι corrupted εξαρχης.Και το συμπερασμα ειναι οτι επιτυχης εγγραφη του συγκεκριμενου ISO ερχεται μονο με γραψιμο σε ταχυτητα 1x or 2x.

Το Nero, Alcohol δεν δινουν speeds μικροτερα απο 4x.

Το DVD-Recorder του μου ειπε οτι ειναι της LG (μοντελο GSA H22L).

Τι μπορω να του προτεινω?

Δημοσ.

Αν το ISO αφήνει περιθώριο χώρου στο DVD, μία λύση είναι να το γράψει όπως είναι και να προσθέσει και τα daemon tools. Υποθέτω οτι το ζητούμενο είναι η δυνατότητα μεταφοράς και αρχειοθέτησης για μελλοντική χρήση, οχι απλά η εγκατάσταση. Σαν πρόγραμμα εγγραφής τώρα, υπάρχει και το final burner, το οποίο νομίζω οτι είναι δωρεάν.

Δημοσ.
Υποθέτω οτι το ζητούμενο είναι η δυνατότητα μεταφοράς και αρχειοθέτησης για μελλοντική χρήση, οχι απλά η εγκατάσταση.

Ειναι η εγκατασταση απ'οτι μου εξηγησε.

Σαν πρόγραμμα εγγραφής τώρα, υπάρχει και το final burner, το οποίο νομίζω οτι είναι δωρεάν.

Δοκιμασε πριν λιγο να το κανει με το DVD Decrypter, ανεπιτυχως. Αν και του εβγαλε minimum speed το 1x, εντουτοις του το εγραψε τελικα με 4x, με αποτελεσμα παλι να βγαζει error οταν τρεχει το setup του προγραμματος.

Δημοσ.

Να εγκαταστήσει τα daemon, να κάνει mount το iso, και να τρέξει έτσι την εγκατάσταση. Εγώ λέω να γράψει το iso σαν αρχείο δεδομένων, μαζί με τα daemon, και όχι να κάψει το iso σε δίσκο.

Δημοσ.

Απ'οτι καταλαβα απο τα συμφραζομενα...μαλλον προκειται για κατι που θελει να bootαρει...So..η λυση που προτεινεις δεν ικανοποιει :(

Δημοσ.

Μήπως να βρει δισκάκι που δεν υποστηρίζει ταχύτητα εγγραφής πάνω από 2x; Αλλά πού να βρεις σήμερα τέτοιο δισκάκι; Ίσως αν έχει μείνει κάπου ξεχασμένο...

Υπάρχουν όμως νομίζω ακόμα στα μαγαζιά επανεγγράψιμα dvd-rw σε ταχύτητες 1x-2x, δες κι αυτή τη λύση.

Δημοσ.

Μία τελευταία ιδέα... μήπως το ISO είναι απο κάποιο πρόγραμμα που το πρωτότυπο ήταν σε DVD με σύστημα προστασίας; Σε τέτοια περίπτωση, ίσως κάποια στιγμή κατά την εγκατάσταση, θα αναζητήσει (το πρόγραμμα) το γνήσιο DVD, οπότε, αν δεν θα το βρεί, ίσως μπλοκάρει η εγκατάσταση.

Δημοσ.

Γεια σας και παλι :)

Επειδη μου εκανε και μενα πολυ εντυπωση, ρωτησα το φιλαρακι τι στα κομματια ηταν αυτο που προσπαθει να κανει...Τελικα επροκειτο για backup του original dvd με το τελευταιο λειτουργικο συστημα των windows (μαλλον για vista ultimate θα λεει...).

Επισης μου ειπε οτι ακομα δεν βρηκε ακρη...

Ηθελα να ηξερα, υπαρχει τροπος με firmware update στο dvd-rec του, να αποκτησει δυνατοτητα εγγραφης με μικροτερη ταχυτητα απο αυτη που ηδη υποστηριζει? [LG μοντελο GSA H22L]

Δημοσ.

dvd-rw sini8os einai ta mon poy exoyn taxitites 2x (ala oxi 1x) pleon einai poly arges.

LG eipes? gia plaka dokimasa se 3 dvd-rw poy exw, bazontas ena sony -R 16x se ena nec7173 / liteon 165p6s kai 3ekeinane apo 2x/4x/6x/8x/12x/16x (18x gia to nec) eno sto lg h42l (to idio dvd-r) 4x/8x/16x/18x, opote malon me kanena 4x -/+rw na mporesi na grapsi se 2x h 2,4.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...