cool Δημοσ. 10 Απριλίου 2001 Δημοσ. 10 Απριλίου 2001 Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που μ' έχει τρελάνει τελείως. Έχω WinME σ' ενα σκληρό Quantum 13,6GB ATA/66 και όλα ήταν μια χαρά. Πρόσφατα αγόρασα ένα WD ATA/66 10,2GB και θέλησα να του βάλω WIN200. Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα...<BR>Τα Win2000 μπόρεσα να τα εγκαταστήσω μόνο βάζοντας τους σκληρούς πάνω στην ΑΤΑ/33 της Soyo. Όταν τους έβαζα στην ATA/66 δεν μπορούσα να μπω στα 2000, έμπαινα όμως κανονικά στα ΜΕ!! Πήγα στο site της Soyo κατέβασα τελευταίο bios (και drivers για ΑΤΑ/66 και για 2000 και για ΜΕ). Το αναβάθμισα επιτυχώς και στο boot-άρισμα των 2000 του δήλωσα τους νέους οδηγούς ATA/66. Τίποτα!! Χτες μπήκα με FTP στη Soyo και πήρα το 6ba42ba5 ( η προηγούμενη version που είχα ήταν το 6ba42ba3) και τελικά ανγκάστηκα να βάλω το παλίο bios γιατί δεν boot-αρε καθόλου. Τελικά δεν έχω καταφέρει τίποτα ακόμα. Αν κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα και ξέρει κάτι παραπάνω ας με βοηθήσει. Thanks.<BR>
Anonymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2001 Δημοσ. 11 Απριλίου 2001 oi soyo einai moufa!!!<BR>h prwth pou phra, den doulebe h agp<BR>thn ala3a<BR>ma kai sthn deuterh na mh doulebei h agp???<BR>ti sto diaolo??<BR>kai me thn trith (kai kakh tou mera) h agp mia xara, oi pci mia xara, oi ide douleuoun...alla kaste ligo, ta anemisthrakia mou gia den douleuoun?!?!?!<BR>giati to slot gia to anemisthraki exei kaei!!<BR>opote soyo giok!!!<BR>pare kamia asus...<BR>gia to problhma pou exeis....dunsthxws den kserw file sorry apla sou lew oti kai oi 3 soyo mou htan moufa...<P>---------------------------------------------<BR>RiP ThE SyStEm
cool Δημοσ. 11 Απριλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2001 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Είχα τον Quandum και τον WD στην ίδια κορδέλα και εκεί ήταν το πρόβλημα (κουφό!!). Αγόρασα μια κορδέλα τους έβαλα ξεχωριστά και όλα ΟΚ. Πάντως σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αν και θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου. Για μένα οι καλύτερες ΜΒ είναι οι ΑΒΙΤ.<BR>
Anonymous Δημοσ. 12 Απριλίου 2001 Δημοσ. 12 Απριλίου 2001 nai, kales kai oi ambit, apla lew oti genika oi soyo den... thn 6vba exw...alla opws soupa exw problhma <P>---------------------------------------------<BR>RiP ThE SyStEm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.