Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα wifi.

derizio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ακουστε το προβλημα μου.

Μετα απο 2 μηνες ανακαλυψα οτι το pc μου ξαφνικα κολλαει και μενει ξερο στα καλα καθουμενα απο την ασυρματη καρτα. Μπορει να χαλασε θα μου πειτε, πετατη. Το θεμα ομως ειναι οτι εχω παρει καινουργια μητρικη, επεξεργαστη, μνημες πριν λιγο καιρο και αφου στηνω το pc αρχιζει στα καλα καθουμενα να κολλαει. Ειχα μια ασυρματη netgear. Βρισκω μια level one pci, ενα usb wifi level one και ενα netgear usb και τα δοκιμαζω ολα στο pc και συνεχιζε να κολλαει οποτε κατεληξα οτι δεν ειναι η ασυρματη. Αφου εκανα διαφορες αλλες προσπαθειες με αλλους δισκους, μηπως καποιος ειχε προβλημα αποφασιζω και την δινω πισω γιατι ειχε προβλημα. Μετα απο 1 μηνα μου δινουν καινουργια και οχι το ιδιο μοντελο γιατι το αναμεναν σε 20 ημερες περιπου. Η καινουργια μητρικη μου ειναι ASROCK 4 COREDUAL-VSTA και η προηγουμενη asrock ηταν αλλα ενα προηγουμενο μοντελο. Βαζω που λετε πανω στο καινουργιο κουτι την μητρικη, τα συνδεω ολα και συνεχιζε να κολλαει. Αλλαζω καρτα γραφικων, συνεχιζε να κολλαει, παιρνω sata σκληρο για να βγαλω τον Ide controller μηπως ειχε προβλημα, παλι κολλαγε και για να μην σας παιδευω αν δεν βγαλω την ασυρματη, το pc κολλαει συνεχεια. Και απορω... δεν μπορουν οι asrock να "δεχτουν" ασυρματες καρτες? Μηπως δεν ξερω κατι?

Αν εχει καποιος καμια ιδεα ας βοηθησει ρε παιδια, εχω φρικαρει. Εχω ασυρματο δικτυο στο σπιτι και θελω να εχω προσβαση απο εκεινο το pc αλλα αρνειται!

Δημοσ.

Δεν αναφέρεις ισχύ τροφοδοτικού. Υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι αρκετά δυνατό για τόσες κάρτες (υποθέτω οτι έχεις κάποια βαριά κάρτα γραφικών, συν τα κυκλώματα ήχου, το USB 2.0, κάποιες συσκευές που τραβάνε ρεύμα απο τις USB, κ.τ.λ.)

Δημοσ.

Το γεγονος οτι κολλαει μολις βαλεις την ασυρματη ισως υποδηλωνει αυξηση στις απαιτησεις ρευματος και το τροφοδοτικο δεν το σηκωνει...

Δημοσ.

Λοιπον καταρχην ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Το τροφοδοτικο μου ειναι 450W αν εχει να κανει με το ρευμα θελω να κανω μια ερωτηση να μου πειτε εσεις που ξερετε. Ειχα πανω συνδεδεμενους 3 δισκους 2 dc-rom μια μικρη καρτα γραφικων (εφεδρικη) 32 ΜΒ και μια καρτα firewire. Την καρτα ηχου την ειχα βγαλει. Υπαρχει πιθανοτητα να μην φτανει το ρευμα του τροφοδοτικου? Το pc αποτελειται απο μητρικη asrock οπως ανεφερα παραπανω, επεξεργαστης p4 2.8 μνημη ddr2 1gb,1 σκληρο ata 20 gb, 1 σκληρο ata 160 gb και ενα σκληρο sata 320 gb, 2 dvd-r lg και απο καρτες 1 γραφικων ati 128mb 1 ηχου audigy 1 firewire και την ασυρματη.

Δημοσ.
Λοιπον καταρχην ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Το τροφοδοτικο μου ειναι 450W αν εχει να κανει με το ρευμα θελω να κανω μια ερωτηση να μου πειτε εσεις που ξερετε. Ειχα πανω συνδεδεμενους 3 δισκους 2 dc-rom μια μικρη καρτα γραφικων (εφεδρικη) 32 ΜΒ και μια καρτα firewire. Την καρτα ηχου την ειχα βγαλει. Υπαρχει πιθανοτητα να μην φτανει το ρευμα του τροφοδοτικου? Το pc αποτελειται απο μητρικη asrock οπως ανεφερα παραπανω, επεξεργαστης p4 2.8 μνημη ddr2 1gb,1 σκληρο ata 20 gb, 1 σκληρο ata 160 gb και ενα σκληρο sata 320 gb, 2 dvd-r lg και απο καρτες 1 γραφικων ati 128mb 1 ηχου audigy 1 firewire και την ασυρματη.

Για να σου λυθουν οι αποριες, δες εδω ποσα Watt απαιτει το συστημα σου.Θα πρεπει να εχεις ενα τροφοδοτικο που να αποδιδει πραγματικα και οχι ονομαστικα Watt.

Δημοσ.

Λοιπον ανακαλυψα το προβλημα και ειναι 100% αυτο. Κολαει λογο της ασυρματης καρτα. Τελικα εβαλα Vista και στην αρχη ηταν ολα ωραια και καλα. Τωρα που και που κολλαει και εχει βρει κατι ασχετους drivers και εχει καταβασει. Η level one δεν εχει βγαλει drivers για vista και τωρα δεν ξερω τι να κανω.

Λετε να του στειλω κανενα mail για το αν θα βγαλουνε drivers για vista?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...