Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Vivodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα εάν μπορείτε να με διαφωτίσετε σχετικά με το εξής. ΄Εχω κάνει αίτηση για σύνδεση στην Vivodi εδώ και δύο περίπου μήνες [από τις 12 Δεκεμβρίου 2006 για την ακρίβεια] και μέχρι σήμερα [12/2/2007] η στερεότυπη απάντηση που λαμβάνω στις επανειλημμένες τηλεφωνικές κλήσεις μου είναι ότι η σύνδεσή μου καθυστερεί στον Ο.Τ.Ε. Επειδή θεωρώ υπερβολική την όλη καθυστέρηση θα ήθελα να μάθω εάν κάποιος απο εσάς αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη εταιρεία και πως τελικά [και εάν] το έλυσε. ΄Εχω εκνευρισθεί τόσο πολύ που σκέφτομαι να διακόψω την όλη διαδικασία σύνδεσής μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Εγω περιμενα απο 25/10 μεχρι 28/11, βαλε και τις διακοπες των Χριστουγεννων που μεσολαβησαν, τισ σχεσεις vivodi και ΟΤΕ που χειροτερευσαν απο ποτε και να η καθυστερηση σου.

Ελπιζω το προβλημα σου να λυθει συντομα!

Δημοσ.

Αιτηση προς Vivodi: 12/1/2006

Ενεργοποιηση DSL: 3/4/2006

Εεεεεε.... εχει κανενας αλλος παραπονο ?

Τουλαχιστον, απο την μερα εκεινη και μετα, φτου φτου να μη τους ματιασω, ολα εχουν παει αψογα εως τωρα, εχω ανανεωσει 2 φορες την συνδρομη, ειμαι ΥΠΕΡευχαριστημενος.

Κουραγιο...

Δημοσ.

Μεχρι σημερα πηγαινα φυσωντας...

Αλλα σημερα δεν ξερω τι εγινε, ηρθε η ΔΕΗ να κανει κατι εργα, εκοψε το ρευμα για 5 ωρες και μολις επανηλθε και ανοιξα το PC η συνδεση σερνοταν. Σαν να εχω dial up, και το download και το upload.

Aν αυριο δεν εχει φτιαξει θα παρω τηλεφωνο.

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές άμα καταφέρεις και συνδεθείς οι υπηρεσίες που παρέχει η Vivodi είναι αρκετά καλές.Και εγώ ανανέωσα για δεύτερη φορά αλλά μέχρι να με συνδέσουν την κάθε φορά έφτυσα αίμα..

Κουράγιο λοιπόν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...