Προς το περιεχόμενο

Kαλύτερο περιοδικό για Pc;

paredwse

Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο περιοδικό για υπολογιστές;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο περιοδικό για υπολογιστές;

• RAM
    • CHiP
    • PC World
    • PC Magazine
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα αρχαία χρόνια διάβαζα Pixel, User. Μετά ως συνέχεια έπαιρνα Pcmaster μέχρι και σήμερα και έχω χάσει ελάχιστα τεύχη. Για το ρομαντικό ύφος κλπ κλπ (Ξέρετε οι πιο παλιοί)

Στη συνέχεια για τη σοβαρότητα που έβγαζε έπαιρνα το Ram για πολλά χρόνια μέχρι το 2006, που το σταμάτησα γιατί ήταν ακριβό και γενικά δεν με κάλυπτε. Η ύλη δεν ήταν για pc αλλά για ότιδήποτε άλλο.

Υπήρχε μια μεγάλη περίοδος που αγόραζα 3-6 περιοδικά μαζί 93-2002 περίπου. Chip, με την όμορφη συντάκτρια :), το computer software (που έβγαινε μαυρο και πλατύ παλια αν θυμάστε), CD Show, Multimedia and CDROM, Computer για όλους, Win κλπ....

Από το 2002 και μετά λόγο ISDN και αργότερα DSL δεν έπαιρνα περιοδικά με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως το Pcmaster και το PCmagazine που μου κίνησε το ενδιαφέρον και ξεκίνησα να το αγοράζω αναλόγως των συγκριτικών.

Σήμερα , στο 2010 πλεον με το Internet να μεσουρανεί ο χώρος των έντυπων περιοδικών πληροφορικής είναι πολύ μικρός και συνεχώς συρρικνώνεται...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ ωραίο θέμα μπράβο..

Σαν νέος δε γνωρίζω τα παλαιότερα(pixel κτλ) αλλά αγοράζω τακτικά Pc magazine,RAM και τους τελευταίους μήνες το T3.. Με ικανοποιούν γιατί είναι πιο γενικά και δεν επικεντρώνονται μονο σε games ή hardware αλλά είναι γενικού περιεχομένου.. Τ3 =WIN μόνο αν ενδιαφέρεσαι για gadgets..

Θα ψηφίσω PCmag για τα ωραία συγκριτικά και τις κατασκευές που προτείνει και RAM για τα ωραία άρθρα!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

To Chip βγαινει ακομα??? Θυμαμαι οτι ειχε την Matrox Mystique καλυετρη καρτα στα TopTen του για 2-3 χρονια συνεχως! :)

Αυτο που λειπει (αλλα δεν θα εκτιμηθει ποτε στην χωρα μας περα απο λιγους) ειναι ενα πιο "φιλοσοφημενο" εντυπο που θα σε παει ελαφρως παρακατω απο οτι το internet. Πιο σοβαρα αναγνωσματα περι computing και gaming που θα γουσταρεις να ψωνισεις και μετα να αραξεις καπου να τα διαβασεις με τον παραδοσιακο τροπο. Παρτε παραδειγμα το Edge.

Φυσικα εδω δεν εχουν τυχη τετοια εντυπα (εμπορικη τυχη εννοω) στη χωρα μας οποτε ας βολευτουμε με συγκριτικα, μεταφρασεις κτλ

Το PC Master παντως ειναι αξιοπρεπες εντυπο και ισως επρεπε να περιληφθει στο poll.

Παντως συνεχιζω να διαβαζω τα παλια μου Pixel, Micromad, Sprite, Amiga Computing, User κτλ οποτε εχω καιρο με μια φραπεδουμπα και παλιο καλο Metal :)

Στο retromaniax.gr υπαρχουν πολλα απο αυτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...