Προς το περιεχόμενο

Kαλύτερο περιοδικό για Pc;

paredwse

Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο περιοδικό για υπολογιστές;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο περιοδικό για υπολογιστές;

• RAM
    • CHiP
    • PC World
    • PC Magazine
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα κανενα... κανεις τη δουλεια σου απο το νετ. Εγω παντως ψηφιζω PCMaster για games αν και εχασε λιγο τη μαγεια του (εφυγε και ο Κρατσας:( ) και ισως Computer για Ολους εχει μερικα καλα project. Απο εκει και περα αναλογα τα θεματα και αφιερωματα που εχουν.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ραμ το παρατησα οταν αρχισε να γινεται περιοδικο για "θειους" (οπως ο δικος μου που δεν ηξερε γρι απο PC)

απλα απο ολα αυτα καλυτερο ΙΜΗΟ το pcworld

Δημοσ.

Δεν μου κάνει κέφι να διαβάσω κανένα.

Μεγάλη ήττα το Chip. Και κάποτε (προ internet εποχές) το διάβαζα ανελλιπώς για τα συγκριτικά του. Κυκλοφορούσε δύο φορές το μήνα.

Δημοσ.

Αφού υπάρχει το νετ, από τα περιοδικά μαθαίνεις νέα "χθεσινά", οπότε...

Κάποτε το Ραμ το διάβαζα, αλλά τώρα έχει καταντήσει περιοδικό ποικίλης ύλης. Γράφουν για τα πάντα, φωτογραφικές, τηλεοράσεις... σιδερόστρες.

Τα ξένα "μετράνε", αλλά είναι πανάκριβα ρε γμτ!

Δημοσ.

Κανένα.. τα πιο πολλά περιοδικά απευθύνονται σε αρχάριους χρήστες. Επίσης έχουν προσαρμοστεί όλα στην ελληνική νοοτροπία, δηλαδή οι μισές σελίδες τους αναφέρονται σε κινητά και σε διάφορα εντυπωσιακά gadgets.

Το PC master είναι πολύ καλό στον τομέα του, πάντοτε είχε καλογραμμένες κριτικές των παιχνιδιών και δεν προωθούσε μόνο τα εμπορικά.

Δημοσ.
Το PC master είναι πολύ καλό στον τομέα του, πάντοτε είχε καλογραμμένες κριτικές των παιχνιδιών και δεν προωθούσε μόνο τα εμπορικά.

Κυκλοφορεί βρώμα πως μεταφράζουν άρθρα από ξένα περιοδικά - sites και με ορισμένες αλλαγές τα παρουσιάζουν σαν δικά τους.

Αλήθεια ή ψέματα...? :neutral:

Δημοσ.
Κυκλοφορεί βρώμα πως μεταφράζουν άρθρα από ξένα περιοδικά - sites και με ορισμένες αλλαγές τα παρουσιάζουν σαν δικά τους.

Χμμμ... δεν το ξέρω αυτό, πάντως παλιά που το διάβαζα το pcmaster το ιντερνετ ήταν σχεδόν ανύπαρκτο στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Εγώ ανακάλυψα κάτι τέτοιο πάντως για τον Τσουρινάκη του οποίου ήμουν φαν εδώ και καιρό και απογοητεύτηκα. Είχα βρει κάποτε ένα κείμενο για το morrowind όπου κάποιος χρησιμοποιούσε ακριβώς τα ίδια παραδείγματα με τον Τσουρ (ούτε καν τα random νούμερα δεν είχε αλλάξει) για να εξηγήσει το leveling σύστημα. Άντε αυτό όμως καταπίνεται.

Εκεί που έπαθα πλάκα, ήταν όταν διάβασα ένα review του morpheus σε site και είχε στο τέλος τη... γνώμη του Τσουρινάκη με τα ίδια μάλιστα λόγια! "Προσωπικά το τοποθετώ στην κορυφή αμέσως μετά από τα..." μπλα μπλα μπλα. Δε θυμάμαι ποια παιχνίδια είχαν πει. Εκεί είπα, τέλος. Είναι για μένα αναξιόπιστος πλέον.

Αγοράζω όμως ακόμα pc master. Μάλλον θα δυσκολευτώ να το κόψω. Old habits...

Δημοσ.

Αγορασα το ραμ.. Μου φανηκε πιο κοντα στο t3 και το stuff παρα στο pcworld και το pcmagazine. Μαλλον απορριπτεται (Μα 10+ φυλλα για το iphone? Ενταξει το εμπεδωσαμε!).

Δημοσ.

Εγω πιστεύω πως αυτή την στιγμή το καλύτερο από όλα είναι το pc magazine.

Μπορεί να μεταφράζουν άρθρα από το Αμερικάνικο pc magazine (και δεν το κάνει μόνο αυτό το περιοδικό, και οι άλλοι το κάνουν), αλλά είναι πιο κοντά στις ανάγκες του χρήστη που ξέρει δυο πράγματα παραπάνω. Έχετε δει σε άλλο περιοδικό να έχουν μόνιμες στήλες για overclocking και power users?

Δημοσ.
Εγω πιστεύω πως αυτή την στιγμή το καλύτερο από όλα είναι το pc magazine.

Μπορεί να μεταφράζουν άρθρα από το Αμερικάνικο pc magazine (και δεν το κάνει μόνο αυτό το περιοδικό, και οι άλλοι το κάνουν), αλλά είναι πιο κοντά στις ανάγκες του χρήστη που ξέρει δυο πράγματα παραπάνω. Έχετε δει σε άλλο περιοδικό να έχουν μόνιμες στήλες για overclocking και power users?

Σωστος!...

Δημοσ.

της πλακας ειναι ολα οσα κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα. και ειναι αναγκαστικα και ενα μηνα πισω στις εξελιξεις. και ποιος ο λογος να πας να αγορασεις ενα περιοδικο τετιου ειδους την στιγμη που θα διαβασεις πραγματα που τα ξερεις εδω και 20 μερες? εγω δεν βρισκω λογο.

Δημοσ.
To pc master, επειδη δεν εχει πεσει στα χερια μoυ, εχει γενικη θεματολογια, ή μονο για games?

Έχει εμφανή έμφαση στα παιχνίδια, αλλά θα μάθεις και τα γενικότερα νέα αν το διαβάσεις (τουλάχιστον τα σημαντικότερα), κάπου θα σου προταθεί και μια κάρτα γραφικών, κάπως έτσι.

Μην περιμένεις όμως να δεις τα πολυσέλιδα αφιερώματα και συγκριτικά τεστ hardware. Αυτά μια φορά το χρόνο και συνήθως για κάρτες γραφικών (που αφορούν περισσότερο τα παιχνίδια).

Θα έλεγα 70% παιχνίδια, 30% γενικότερα νέα και επικοινωνία με τους αναγνώστες κτλ κτλ

Τώρα έχει αλλάξει πάντως και ο αρχισυντάκτης, οπότε τα πράγματα δείχνουν ότι θα αλλάξει η μορφή του περιοδικού (ήδη έχει αρχίσει να αλλάζει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...