raider Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 καλησπερα.εντελως ξαφνικα το pc δεν ανοιγει.παταω το power button αναβει το φωτακι 1 δευτερολεπτο και κλεινει.το περιεργο ειναι οτι αν ξεσυνδεσω το τετραπολικο βυσμα του τροφοδοτικου που ειναι για τον επεξεργαστη(νομιζω τα 5 volt) αρχιζουν να δουλευουν τ ανεμιστηρακια και αναβει κανονικα το φωτακι του power.βεβαια δεν μπουταρει καθολου το pc οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα.απλως πιστευω αφου γινεται αυτο δεν φταιει το τροφοδοτικο.αν εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να φταιει.ευχαριστω.
christos1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Όπως περιγράφεις το πρόβλημα που έχεις, εγώ βλέπω το πρόβλημα να οφείλεται στο τροφοδοτικό. Αυτό που σου κάνει, δείχνει ότι δεν μπορεί να δώσει την ανάλογη τροφοδοσία ρεύματος για να ανοίξει ο υπολογιστής σου, με αποτέλεσμα να κλίνει. Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από το τροφοδοτικό, εάν έχεις κάποιο άλλο να κάνης μια δοκιμή, η εάν έχει κάποιος φίλος σου να σου δώσει να κάνεις μια δοκιμή.
Dream Walker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Όπως περιγράφεις το πρόβλημα που έχεις, εγώ βλέπω το πρόβλημα να οφείλεται στο τροφοδοτικό.Αυτό που σου κάνει, δείχνει ότι δεν μπορεί να δώσει την ανάλογη τροφοδοσία ρεύματος για να ανοίξει ο υπολογιστής σου, με αποτέλεσμα να κλίνει. Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από το τροφοδοτικό, εάν έχεις κάποιο άλλο να κάνης μια δοκιμή, η εάν έχει κάποιος φίλος σου να σου δώσει να κάνεις μια δοκιμή. exei dikio s'auto pou leei. episis mporei na einai h mother board. kai mipos h karta grafikon sou einai new px(7600 RAM: 256 MB or RAM: 512 MB) kai 8elei megalitero Watt to trofodotiko sou. diladi mipos zestenete polu to pc.. an einai auto vale anemistira.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.