Sellers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Έχω ένα ψιλοπρόβλημα με τις εικόνες που ποστάρουν τα άλλα μέλη στο forum. Μερικές δεν μπορώ να τις δώ. Άλλες φαίνονται κανονικά με το που σε ένα θέμα χωρίς να κάνω τίποτα, άλλες δεν εμφανίζονται με την μία και εμφανίζει ένα μηνυματάκι με link που λέει ''op_stop(); ;op_start();''. Και εδώ είναι το πρόβλημα. Μερικές φορές πατάω πάω στο link και ανοίγει νέα σελίδα που μου δείνχει την εικονίτσα αλλά τις περισότερες φορές ανοίγει μια σελίδα και δεν δείχνει την εικόνα παρα μόνο κάτι βλακείες. Σημείωση 1: Έχω δοκιμάσει και με απενεργοποιημένο το Firewall αλλά τζίφος Σημείωση 2: Χρησιμοποιώ Opera και δεν θέλω να τον αλλάξω. Καμιά ιδέα??
Cristina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Να δοκιμάσεις με άλλους browsers για να δεις αν το πρόβλημα προέρχεται από τον Opera. Δοκίμασε επίσης να επανεγκαταστήσεις τη java. Το πιο πιθανό είναι πως δεν πρόκειται για πρόβλημα του forum.
Sellers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ήθελα να κακολογήσω το φόρουμ σας... Κάτσε όμως γιατί θα τρελαθώ. Ανοίγω μια σελίδα με τον opera δεν μου δείνχει την εικόνα. Ανοίγω με τον firefox την δείχνει αλλά με το που πάω στην opera μου την δείχνει και αυτός τότε. Ε θα τρελαθούμε. Σ'αυτήν την σελίδα π.χ στα δύο τελευταία ποστς δεν βλέπω καμία εικόνα. Με κανένα broswer.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 O Οpera δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα σαν κι αυτό που περιγράφεις Sellers...
parsifal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί απλά να είναι πρόβλημα traffic στους image hosts...;
Sellers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί απλά να είναι πρόβλημα traffic στους image hosts...; Τώρα αμα σου πω ότι δεν κατάλαβα τί είπες... Είναι πολύ περίεργο πάντως. Άλλωτε τις δείχνει άλλωτε όχι. Κάτι πρέπει να έχω κάνει στον υπολογιστή.
parsifal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Αν πρόκειται για εικόνες που έχουν ανεβεί σε υπηρεσία τύπου ImageHosting.us, ImageShack κλπ, ίσως έχουν προσωρινά προβλήματα με υπερβολική κίνηση στους servers τους και αδυνατούν να καλύψουν όλα τα αιτήματα που δέχονται.
Vagos_46 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 εγω εξακολουθω να μη μπορω να δω την εικονα σε αυτο το topic.εχω δοκιμασει με τρεις browser αλλα τιποτα!
parsifal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Αν ανοίξεις ένα νέο tab και κάνεις paste αυτό το url: http://www.imageshack.gr/images/hnmtwztu2o0hymoih2ij.jpg φαίνεται;
Vagos_46 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Αν ανοίξεις ένα νέο tab και κάνεις paste αυτό το url:http://www.imageshack.gr/images/hnmtwztu2o0hymoih2ij.jpg φαίνεται; Not Found The requested URL /images/hnmtwztu2o0hymoih2ij.jpg was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. παιζει να ειναι προβλημα isp?
parsifal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Χμμμμ...Μήπως χρησιμοποιείς proxy server;
Vagos_46 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 nope! επισης στη θεση της εικονας με τον firefox μου βγαζει ενα κενο,ενω με τον i.e μου βγαζει ενα χ. οταν κανω paste το link με τον i.e αντι για το προηγουμενο μηνυμα που ποσταρα πιο πανω,μου βγαζει αυτο... Δωρεάν φιλοξενία φωτογραφιών από το ImageShack.gr ! This image has been scaled down to fit your computer screen. Click on it to show it in the original size. No ID Selected
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.