Προς το περιεχόμενο

Προβληματάκι με τις εικόνες

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα ψιλοπρόβλημα με τις εικόνες που ποστάρουν τα άλλα μέλη στο forum. Μερικές δεν μπορώ να τις δώ. Άλλες φαίνονται κανονικά με το που σε ένα θέμα χωρίς να κάνω τίποτα, άλλες δεν εμφανίζονται με την μία και εμφανίζει ένα μηνυματάκι με link που λέει ''op_stop(); ;op_start();''. Και εδώ είναι το πρόβλημα. Μερικές φορές πατάω πάω στο link και ανοίγει νέα σελίδα που μου δείνχει την εικονίτσα αλλά τις περισότερες φορές ανοίγει μια σελίδα και δεν δείχνει την εικόνα παρα μόνο κάτι βλακείες.

Σημείωση 1: Έχω δοκιμάσει και με απενεργοποιημένο το Firewall αλλά τζίφος

Σημείωση 2: Χρησιμοποιώ Opera και δεν θέλω να τον αλλάξω.

Καμιά ιδέα??

Δημοσ.

Να δοκιμάσεις με άλλους browsers για να δεις αν το πρόβλημα προέρχεται από τον Opera.

Δοκίμασε επίσης να επανεγκαταστήσεις τη java. blink.gif

Το πιο πιθανό είναι πως δεν πρόκειται για πρόβλημα του forum. blink.gif

Δημοσ.

Δεν ήθελα να κακολογήσω το φόρουμ σας... :-D

Κάτσε όμως γιατί θα τρελαθώ. Ανοίγω μια σελίδα με τον opera δεν μου δείνχει την εικόνα. Ανοίγω με τον firefox την δείχνει αλλά με το που πάω στην opera μου την δείχνει και αυτός τότε. Ε θα τρελαθούμε.

Σ'αυτήν την σελίδα π.χ στα δύο τελευταία ποστς δεν βλέπω καμία εικόνα. Με κανένα broswer.

Δημοσ.
Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί απλά να είναι πρόβλημα traffic στους image hosts...;

Τώρα αμα σου πω ότι δεν κατάλαβα τί είπες...

Είναι πολύ περίεργο πάντως. Άλλωτε τις δείχνει άλλωτε όχι. Κάτι πρέπει να έχω κάνει στον υπολογιστή.

Δημοσ.

Αν πρόκειται για εικόνες που έχουν ανεβεί σε υπηρεσία τύπου ImageHosting.us, ImageShack κλπ, ίσως έχουν προσωρινά προβλήματα με υπερβολική κίνηση στους servers τους και αδυνατούν να καλύψουν όλα τα αιτήματα που δέχονται.

Δημοσ.
Αν ανοίξεις ένα νέο tab και κάνεις paste αυτό το url:

http://www.imageshack.gr/images/hnmtwztu2o0hymoih2ij.jpg

φαίνεται;

Not Found

The requested URL /images/hnmtwztu2o0hymoih2ij.jpg was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

παιζει να ειναι προβλημα isp?

Δημοσ.

nope!

επισης στη θεση της εικονας με τον firefox μου βγαζει ενα κενο,ενω με τον i.e μου βγαζει ενα χ. οταν κανω paste το link με τον i.e αντι για το προηγουμενο μηνυμα που ποσταρα πιο πανω,μου βγαζει αυτο...

Δωρεάν φιλοξενία φωτογραφιών από το ImageShack.gr !

This image has been scaled down to fit your computer screen. Click on it to show it in the original size.

No ID Selected

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...