Προς το περιεχόμενο

Laptop μέχρι 900 ευρώ

funk@patras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε funk@patras επειδή έχεις H.P και επειδή όπως περιγράφω παραπάνω ο φορητός ενός συναδέλφου παρουσιάζει μάλλον πρόβλημα δηλαδή: "αν και το προηγούμενο βράδυ ήταν πλήρως φορτισμένος την επόμενο βράδυ όταν τον άνοιγα ξεκινούσε να φορτίζει από το 94%, έχανε δηλαδή το 6% της ενέργειας η μπαταρία του παρόλο που στο διάστημα αυτό ήταν κλειστός", συμβαίνει και στον δικό σου για να ξέρω εάν είναι πρόβλημα μπαταρίας ή όχι. O δικός μου πάντως ένας fujitsou siemens για το ίδιο χρονικό διάστημα ξεκινά από το 100% δηλαδή δεν αποφορτίζεται καθόλου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ascotini

Χμ... Δεν έχω πάρει ακόμα laptop. Ελπίζω να πάρω ένα σύντομα αλλά δεν ξέρω ποιο... :-D

Τώρα που γνωριστήκαμε θα την πω την αμαρτία μου. Μπορεί το άνω όριο που έχω θέσει να είναι τα 900 ευρώ αλλά μόλις είδα αυτό μπήκα σε πειρασμό. :oops:

Για τρία χρόνια εγγύηση και core 2 duo και δοκιμασμένη αξιοπιστία νομίζω πως η τιμή είναι αρκετά καλή ενώ το αντίστοιχο με επεξεργαστή core duo έχει γύρω στα 1000+.

Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο να δώσεις 1.140,02? για τονTecra A8 έναντι του ΗΡ που κοστίζει 900,00 ? με τα ίδια χαρακτηριστικά και μάλιστα ο δεύτερος υπερτερεί σε φινίρισμα, σε χωρητικότητα σκληρού δίσκου και πολύ καλύτερα ηχεία.

Η διαφορά μεταξύ του Α8-183 με τον hp dv6187 για παράδειγμα που είναι κα στην ίδια τιμή αλλά και σε σχέση με τον γνωστό Α100-906 είναι εδώ.

Η διαφορά μεταξύ του Α8-183 με τον hp dv6187 για παράδειγμα που είναι κα στην ίδια τιμή αλλά και σε σχέση με τον γνωστό Α100-906 είναι εδώ.

Για διαφημιστικό έντυπο καλό είναι. Στο ζουμί τώρα μεταξύ των δύο στα 900 ευρώ σαφώς και θα προτιμησω τον ΗΡ. Πάντως για τον A110-195 δεν μπορούν να γίνουν παραγγελίες τουλάχιστον στα multirama αφού 22 φλεβάρη αρχίζουν να διατίθενται οι νέοι toshiba με μαμά λειτουργικό vista και τιμή για το φτηνότερο μοντέλο με vista τα 899 ευρώ.

ναι αλλα θα τα σηκωνει στα 900 τα vista;στα 900 δεν εχει συνηθως ενα λαπτοπ μνημη και γραφικα.ισως ομως τωρα τα νεα μοντελα να ναι αρκετα πιο δυνατα

basilis5 λογικός ο προβληματισμός σου κι εγώ τον σκέφτηκα αλλά δεν μπορούσα να δω τα στοιχεία του laptop για να σε βοηθήσω. Φυσικά μιλάμε για τη βασική έκδοση των vista και φαντάζομαι για να τα βάζει η ίδια η Toshiba δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

Proteinw anepifilakta ton HP.

Eimai enas poli euxaristimenos katoxos tou HP Pavillini zd8000.

17 ara othoni-gialisteri!! (diamond view).

Mhn bazeis sta arnitika to gegonos oti i othoni einai gialisteri....

Isa isa kai eukola katharizei kai exei ali aisthisi apo tin apli!!

εμενα παλι ο μπαμπας μου ειδε τον hp dv6144 με 830?..και μαλλον θα τον χτυπησουμε αυριο ;)

μια ερωτηση..κανενα Ρro 6 θα σηκωνει η μπα?

και εκει που σας ελεγα οτι ημουν στο τσακ να παρω το ΗΡ 6144 τελικα..μπηκε στο ματι μου αυτο το υπεροχο λαπτοπακι(ΗΡ 6181)..και θα το πω ειρωνια..γιατι ξυπναω σημερα..και βλεπω στα χαρτια αλλες καρτες γραφικων,αλλον επεξεργαστη..λεω τι γινεται?και ναι..τελικα ο καλος μου ο μπαμπας αγορασε τον ΗΡ 6181..ειναι τελειος..και φυσικα πανεμορφος..

το ελαχιστο προβλημα που βρηκα..ειναι οτι κανει εναν πολυ χαμιλο ηχο στην περιοχη του touchpad..αν δεν το ακουμπισεις κανει ενα ζζζ..οταν το χρησιμοποιεις ομως..κανει τσσ (:P) αλλα οταν το αφηνεις παλι επανερχεται ο ηχος στο ζζζ!

δεν ξερω τι ειναι κ ελπιζω να μην ειναι προβλημα..

οριστε και μια φωτο απο το αριστουργημα ΗΡ :D

21022007432gg7.th.jpg

με την μπαταρια τι παιζει?το φορτισε ο μπαμπας μου απο τις 10-2 μου πε..οι πρωτες φορτισεις ειναι σημαντικες οπως στα κινητα?δηλαδη να το προσεξουμε και αν ναι πως?τι να κανουμε?

Σήμερα στο openmind.gr εμφανίστηκε και A100-071

A100-071 vs A110-195

Ποιος λέτε για "καλυτερο"?

Απο εμφάνιση πάντως ο Α100 φαίνεται καλυτερος... :-D

Και εγώ είμαι ανάμεσα στους δυο. Βασικά το μόνο που με προβληματίζει στον a100-071 είναι ο επεξεργαστής του. Ο t2060 είναι περιεργη υπόθεση και έχει μόνο 1mb cache.

Ο a100-071 έχει 1gb μνήμη ,100gb σκληρό και t2060. 799 ευρώ

Ο a110-195 έχει 512mb μνήμη , 80gb σκληρό και t2250. 699 ευρώ

Ο a100-784 έχει 1gb μνήμη ,100 gb σκληρό και t2250. 899 ευρώ

Νομίζω πως ο a110-195 είναι το καλύτερο deal. Με την προσθηκη μιας ακομη 512.

τι λέτε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...