muretto Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 έλεος παιδιά την βοήθεια σας, αγόρασα αυτο το dvd lightscribe και δεν μου διαβαζει κανενα γραμμένο dvd:cry: μόνο άδεια, μήπως έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? το dvd είναι εξωτερικό και το αγόρασα πριν ένα μήνα από Αγγλία,έβαλα και cd καθαρισμού αλλά τίποτα πάλι όποιος έχει καμία ιδέα παρακαλώ ας βοηθήσει
blackstar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 1) dokimaseto se ena allo pc 2) grapse ena dvd kai kanto verify (ola ta programata pleon exoun verify) an apotixoyn kai ta dyo, antikatastasi.
muretto Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 1) dokimaseto se ena allo pc2) grapse ena dvd kai kanto verify (ola ta programata pleon exoun verify) an apotixoyn kai ta dyo, antikatastasi. 1) to ekana kai tpt 2) pos na grapso dvd afou den to diavazei? (ti einai ti verify?) 3) mallon pao gia tin tpiti upodeixei:cry:
orasis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 iparxi pada i periptosi ena dvd writer na grafi kai na mi diavazi, exi simvi poles fores. to verify ine ena tick pou exei to NERO tin ora tis egrafis (kato aristera).
muretto Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 μάλλον εγώ δεν έθεσα πολύ καλά το θέμα.Το hp μου διαβάζει όλα τα cd γραμμένα η άδεια αλλά δεν μου διαβάζει κανένα dvd:confused:, και ρωτώ τώρα υπάρχει πιθανότητα να εxει δυο layer? αλλο για dvd και άλλο για cd? (μετά από αποιρες προσπάθειες μου διάβασε γεια μια φορά όμως ένα hp dvd+r lightscribe αλλά δεν κατάφερα να το γράψω επειδή το nero μου έλεγε λάθος dvd:evil: )
piii Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 exei dyo laser, kai pi8anon na ta exei tina3i ayto poy diabazi dvd, opote an eisai sthn eggyhsh epistrofi, alios pas gia kainoyrgio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.