laio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Ta vdf file με ποιο αρχειο μπορω να τα ανοιξω??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Που τα βρηκες ; Με μια αναζητηση που εκανα ειδα οτι τα Virus definitions του Antivir ειναι vdf.
laio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Που τα βρηκες ; Με μια αναζητηση που εκανα ειδα οτι τα Virus definitions του Antivir ειναι vdf. εχω κατεβασει απο kastel ενα αρχειο για υποτιτλους και η καταληξη ειναι σε .vdf και κανενα προγραμμα μου δεν μπορει να το τρεξει...μου βγαζει συνεχως choose program... Μηπως λεω.. μηπως μια και ειμαι ασχετος υπαρχει κατι το ξεχωριστο για αυτα τα αρχεια για να τρεξουν?? ευχαριστω
asmilon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Google is your friend... Aναζητηση: vdf extension Πρωτο αποτελεσμα: http://filext.com/detaillist.php?extdetail=VDF Αφου λες οτι το βρηκες απο τον Kastel ειναι αρχειο τυπου "VirtualDub Filter Plug-in", προφανως ;-)
rubik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 den tha to anoixeis mono tou to arxeio. tha anoixeis tin tainia kai meta tha to kaneis drag'n'drop, browse i oti prepei na kaneis ston player pou exeis gia na anoixei upotitlous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.