Προς το περιεχόμενο

χρειάζομαι τροφοδοτικό ; ?

dark_banishing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αγόρασα τα εξής αλλά διαπιστώνω κάποια προβλήματα και νομίζω φταίει το τροφοδοτικό.

Έχω

Ε6300

ati saph. x1600pro

1gb ram 667

1 σκληρό 320gb wd

1 dvdrw

3 pci καρτες

Και τροφοδοτικό Zalman zm460b 460Watt. Είναι αρκετό ; Να πάρω άλλο; Ποιο ;

Δημοσ.

Θεωρητικά, θα πρέπει να τα σηκώνει αυτά το τροφοδοτικό σου. Καλού κακού, δοκίμασε να βγάλεις τις PCI που δεν είναι απαραίτητες και κάνε μία δοκιμή. Αν δουλέψει κανονικά, τότε το τροφοδοτικό σου δεν τα σηκώνει όλα μαζι.

Δημοσ.

Παιδια,για να ρωτησω και εγω κατι....

Εχω το εξης συστημα....

Asus A8N E

AMD Athlon 3800x2

2x DVDRW

creative audigy 4

1 250 sataII Maxtor

2gb Twinmos DDR 400

............

Και θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων μου Sapphire Ati x800gto,με την Sapphire Ati X1950XTX.....

Το τροφοδοτικο το οποιο εχω,ειναι ενα Herolchi 480W....

H ερωτηση μου,ειναι εαν θα αντεξη την αλλαγη της καρτας γραφικων???

Δημοσ.

Ωραία τότε έχω τα ακόλουθα προβλήματα. Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να φταίει..

1) Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τους drivers για την ati κάρτα μου. Κατά την εγκατάσταση μου πετάει zero diplay service driver. Έχει 99,9% σχέση με το γεγονός ότι στη θέση της κάρτας γράφει "VgaSave Service".

2) Κάθε λίγο και λιγάκι κάνει restart χωρίς να πετάει μπλε οθόνη.

Έχω κάνει εγκατάσταση windows από την αρχή, δηλαδή δεν είχα πριν κάποια άλλη κάρτα και την άλλαξα.

Ε6300

ati saph. x1600pro

1gb ram 667

1 σκληρό sata 320gb wd

1 dvdrw

3 pci καρτες

και Motherboard p965 neo

Δημοσ.

Τελική δοκιμή, πριν αρχίσεις να κοιτάς σοβαρά για άλλη κάρτα γραφικών...

Πήγαινε στο BIOS και απενεργοποίησε τις επιλογές fastwrite, vga shadow bios (ή κάτι τέτοιο-δεν θυμάμαι τώρα) και pallete swapping (και πάλι κάτιο τέτοιο-δεν θυμάμαι ούτε αυτό απ'έξω). Μετά ξαναδοκίμασε να περάσεις drivers.

Δημοσ.

Δοκίμασες να εγκαταστήσεις τον Standard Display Driver της Microsoft και έπειτα να κάνεις το setup ?

[ έχεις βάλει τα .NET Framework 1.1 SP1 & .NET Framework 2 φαντάζομαι ]

Δημοσ.
Δοκίμασες να εγκαταστήσεις τον Standard Display Driver της Microsoft και έπειτα να κάνεις το setup ?

[ έχεις βάλει τα .NET Framework 1.1 SP1 & .NET Framework 2 φαντάζομαι ]

Ναι τα έχω εγκαταστήσει. Το πρόβλημα νομίζω είναι ακριβώς ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω τον Standard Display Driver. Για αυτό και μου βγάζει το "Zero display error". Λίγο που το έψαξα το VgaSave service εμφανίζεται όταν υπάρχει πρόβλημα με τον Standard Display Driver..

edit:

Επίσης άμα όταν μου βγάλει το error, στην εγκατάσταση των ati drivers, πατήσω next και συνεχίσω την εγκατάσταση, στο επόμενο boot, πετάει μπλε οθόνη με το μήνυμα "The device driver got stuck in an infinite loop. This indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly". Παρόλα αυτά νομίζω το πρόβλημα είναι πιο πριν, δηλαδή στο ότι δεν έχω βάλει standard display driver.

Α επίσης στο device manager στο "other devices" έχει 1 video controller και άλλο 1 video controller (vga compatible) από κάτω, αυτά τα 2 με κίτρινα θαυμαστικά.

Πολύ πιθανόν η κάρτα να τα έχει παίξει. Υπάρχει τρόπος να σιγουρευτώ ; Δεν έχω άλλο motherboard με pci express εδώ όμως.

και άλλο edit:

Έκανα άλλο ενα format στα γρήγορα και δοκίμασα ένα pata σκληρό αυτή τη φορά και μια από τα ίδια. Επίσης στο VgaSave Properties στην καρτέλα resources έχει κάποια conflicts. Παίζει ρόλο αυτό; Άμα χρειάζονται πείτε μου να τα γράψω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...