Charis_75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Γεια χαρά σε όλους, επαναφέρω ένα θέμα που έχει πολυσυζητηθεί (έχω διαβάσει ήδη όλα τα posts), αλλά θάθελα να το δούμε από άλλη οπτική : Χρησιμοποιώ το emule εδώ και αρκετό καιρό βρίσκοντας πάντα ό,τι ήθελα...Με την εμφάνιση όμως των torrents, η χρήση του emule έχει περιοριστεί πάρα πολύ (για ευνόητους λόγους). Το πρόβλημα είναι ότι με τα torrents δε διευκολύνεται η αναζήτηση μεμονωμένων mp3 αρχείων και μάλιστα ελληνικών αλλά μόνο η αναζήτηση ολόκληρης της δισκογραφίας. Επομένως, υπάρχει κάποιο p2p πρόγραμμα που συγκριτικά με to emule να είναι α) πιο ελαφρύ (το μουλάρι καταλαμβάνει 1+ gb), β) να κατεβάζει ή να μην κατεβάζει άμεσα ό,τι του ζητηθεί (το μουλάρι πρέπει να μένει μέρες ανοιχτό και τρώει ταχύτητα από το utorrent), γ) να έχει αρκετά mp3 ελληνικής κυρίως μουσικής (σ΄αυτό δεν είχα παράπονο από το μουλάρι).... Υ.Γ.1 Έχω διαβάσει όλα τα posts των περασμένων μηνών αλλά νομίζω ότι τελευταία έχουν υπάρξει αλλαγές στα p2p προγράμματα (νέες είσοδοι?) Υ.Γ.2 Ευχαριστώ εκ των προτέρων
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 προσωπικα χρησιμοποιω το Ares και το dc++
Charis_75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 προσωπικα χρησιμοποιω το Ares Λένε ότι μοιάζει με το Cabos... Έχεις εντοπίσει διαφορές; Από ελληνικά mp3 πως πάει; ...........dc++........... Νομίζω όμως ότι για να βρεις αυτό που θες, απαιτεί δεσμεύσεις στο σκληρό ή κάνω λάθος;
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 το cabos δεν το ξερω... απο ελληνικα δεν τα παει και τοσο καλα,καλουτσικα θα ελεγα.... στο DC++ γινεται χαμος απο ελληνικα παντως Νομίζω όμως ότι για να βρεις αυτό που θες, απαιτεί δεσμεύσεις στο σκληρό ή κάνω λάθος; εξαρταται απο το hub.αναλογα το hub,πρεπει να κανεις share καποια Gigabyte απο δεδομενα για να σου επιτρεψουν να μπεις
activex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 kai einai asfales giati mono na doun kai na katebasoun mporoun. den yparxi enohte periptosi na gini strabi me ta dedomena sou. oso pio pola gb share toso kalitero hub genika to mono "problima" me to dc++ einai to arketa megalo upload pou kanounis (logo auksimenis zitisis). alla me ena limiter ftiaxni h katastasi.
Freddie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 το cabos δεν το ξερω...απο ελληνικα δεν τα παει και τοσο καλα,καλουτσικα θα ελεγα.... στο DC++ γινεται χαμος απο ελληνικα παντως Και όχι μόνο. Απλά αν θες να κατεβάσεις δισκογραφία ή full dvd πηγαινε καλύτερα με τορρεντς. Αλλιώς για κανένα album ή max file size=300-500MB go dc++
Charis_75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Ισχυέι η σύνδεση με πολλούς hubs ταυτόχρονα? Με το dc++ πόσα gb μέσο όρο πρέπει να κάνω share? Γιατί ένα από τα "θέματα" με το emule είναι και το 1,4 gb στο σκληρό.. (ξέρω ότι υπάρχει sticky αλλά μια και το συζητάμε ....)
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 το πιο γνωστο hub στην Ελλαδα ο angelos0 ζηταει 15GB και,ναι μπορεις να κανεις συνδεση με πολλα hubs ταυτοχρονα
Charis_75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 το πιο γνωστο hub στην Ελλαδα ο angelos0 ζηταει 15GBκαι,ναι μπορεις να κανεις συνδεση με πολλα hubs ταυτοχρονα 15Gb από τα 30 του σκληρού μου !; Μάλλον σε limewire pro προσανατολίζομαι...
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 με 30 gb hdd και dsl σε βλεπω σε 2 μερες να πηγαινεις για σκληρο!!χεχεχε!!!
Charis_75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 με 30 gb hdd και dsl σε βλεπω σε 2 μερες να πηγαινεις για σκληρο!!χεχεχε!!! Άστα να πάνε...Γι΄αυτό σου λέω, κάνω απελπισμένες προσπάθειες αφενός να κρατάω σε αξιοπρεπή επίπεδα το ratio στα torrents και αφετέρου να μην κατεβάζω ό,τι νά 'ναι...Επιπλέον σε software έχω κρατήσει τα πλέον απαραίτητα και ελαφρά προγράμματα... Ok... δεν είναι οικονομικό το θέμα για έναν (ασπούμε) 80άρη σκληρό αλλά περιμένω λιγάκι να εντάξω την αγορά του στη συνολική αναβάθμιση του P4 1,8gh (που έχω 5 χρόνια)... Αν επανέλθουμε στο θέμα, θα πρότινες το limewirepro (ανεξάρτητα από θέμα ασφάλειας) ?
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 αν θελεις την γνωμη μου μην παρεις 80αρη αλλα τουλαχιστον 160αρη...σιγουρα θα τον γεμισεις stuff οσο για το limewire pro το εχω χρησιμοποιησει αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος.γενικα παντως κατεληξα στο Ares και στο DC++ τοσο για την ποικιλια,οσο και για την ευκολια στην εγκατασταση τους (γλιτωνεις το port forwarding)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.